- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.821
Hoşbuldum gunnescim : )
Ben de onu istiyorum zaten, işleyiş nasıl bilgi verebilir misiniz artı olarak ne yapmam lazım : )
Ben takımın yıldırımı olsam olur mu
Bak sen hadi bakalım bu hafta çok süper olucak yarışımız yuppiii:))) nasil yiycen bakalim yavrum ben bu hafta 75 olucam hahahyyy
Hadi bakalım ver 2 kilonu geç beni Hodri meydan 1,900 bile versen yerim seni Hehee
Ohhh iyi eglenceler canim merak etme biz ilgileniyoruz:)Kızlar bu gece dısardayım kusura bakmayın yarın yenı cıtır adayla ilginecrm ÖpüldünüzEki Görüntüle 1310892
Bekliyorum yavrummm :)))Bak sen hadi bakalım bu hafta çok süper olucak yarışımız yuppiii
İstediğim kalori miktarını uygulayabilirim değil mi? Mesela ben ilk etapta 1000 ile başlayıp 1 hafta sonra kademe kademe düşürümek istiyorum günlük aldığım kalorileri.. İnşallah mezun olursun, ne zamandır gruptaydın ki :)Canım kendine uygun olan bir diyet seç ve tam anlamıyla uygula menülerini de burda paylaş kısaca bu
Ben günlük 1100 Kalorilik bir diyet uyguluyorum 1-2 hafta biraz tökezlemiştim seyehatimizdeki falan vardı ama artık tam gaz ilerliyorum
2 haftaya mezun olmak niyetim
Ürkütmeyın kuzumuOhhh iyi eglenceler canim merak etme biz ilgileniyoruz:)
Okudum onları. Tamam yarın konuşalım :)Canım kurallar ilk sayfada okuyup kabul etmen gerekıyor
Deneme süren var
En ıyısı yarın konusalım
Meltem duymasın ziftlenecemVay vay gezmeler gezmeler bizde dizi başındayız hadi bakalım
Iyi eğlenceler kaptanım
Cok hırslıyım dedın gönlümü çaldınOkudum onları. Tamam yarın konuşalım :)
İstediğim kalori miktarını uygulayabilirim değil mi? Mesela ben ilk etapta 1000 ile başlayıp 1 hafta sonra kademe kademe düşürümek istiyorum günlük aldığım kalorileri.. İnşallah mezun olursun, ne zamandır gruptaydın ki :)
Meltem duymasın ziftlenecem
ay kendimi özel hissettim şu an : ) hem sizin hem de kendim için elimden gelen herşeyi yapacağım :)Cok hırslıyım dedın gönlümü çaldın
Severim senın gıbı kararlıları yoksa bız kalabalıgız üye almayacaktım
Ye ben böyle 1400 lük listelerle sanki kendimi diyette gibi hissedemiyorum, biraz gevşiyorum. İşi sıkı tutup sen şu an yemek yemeyi haketmiyorsun ve yemeyeceksin deyip işe başlıyorum diyet yaparken :) yine de elimden geldiğince sağlıklı bir şekilde size mahcup olmadan devam edeceğim diyetime :)Şaka bir yana da günlük aldığın kaloriyi 1000 in altına düşmemeli sonuçta sağlık önemli olan
Ben maalesef spor yapamıyorum o Yüzden minimum kalori düzeyindeyim
Bizim eski kaptanımız toplight ki tanışırsın diyetisyene gidiyor ona 1400 Kalorilik diyet verdi onunda kilosu 70 lerde
Sağlığını olumsuz etkilemeyecek kaçamak yapmadan uygulayacağın diyetle süper sonuç alırsın merak etme
Sen inanirsan olur tabiki neden olmasiiin :)Hoşbuldummm :) ay inşallah artık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum :)
Tabikidee bizim neyimiz eksik yaniii :) hele senn ck azda kaldi zateen :)Canım kızacak ne var tatlım burda ortak amaç kilo vermek bunun için her yol mübah bu şekilde kendimizi daha motive ediyoruz böyle daha güzel oluyor
Şimdi dedenin elbiseye bayıldım o kadında benle yaşıt dedim ne varki ver 5 kilo sen de ol bir sude
Sen ne istyorsan oyle olsun canm :) esin in istekleri ikinco planda :) haydi basarilar tatlm saanada :)Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P
canm evlenmissn hoop buraya masalah :) yeni gelinn senii nasil gidiyor evlilik...:)Ben de 1 aylık evliyim 27
yaşındayım : ) woww iki haftada 6 kilo harika
ben de sizinle hemencecik kilo verecem
inşallah :)
Canm bende sporda baya bir salmistm duzenli bir haftafr yuruyorum kilo vermem kesnlkle degisti ve kendmi super hissedyorum sende yapabilirs canm:)Diyet konusunda korkum yok uyarım hemen kesebilirim şu pisboğazımı ancak spor beni çok yorar diye korkuyorum çok hantallaştım
Oh iyi gezmeler olsn canm bugn cnn sikliyordu iyi gelicektir sana :)Kızlar bu gece dısardayım kusura bakmayın yarın yenı cıtır adayla ilginecrm ÖpüldünüzEki Görüntüle 1310892
O ne demekk kiiiiz :))Meltem duymasın ziftlenecem
Dogru yaptn bence canm ben cok sevdim simdiden lunayii :)Cok hırslıyım dedın gönlümü çaldın
Severim senın gıbı kararlıları yoksa bız kalabalıgız üye almayacaktım
meltem menu 1 ve 2 var tavsiye ederiiiiiiiimm :)Şaka bir yana da günlük aldığın kaloriyi 1000 in altına düşmemeli sonuçta sağlık önemli olan
Ben maalesef spor yapamıyorum o Yüzden minimum kalori düzeyindeyim
Bizim eski kaptanımız toplight ki tanışırsın diyetisyene gidiyor ona 1400 Kalorilik diyet
verdi onunda kilosu 70 lerde
Sağlığını olumsuz etkilemeyecek kaçamak yapmadan uygulayacağın diyetle süper sonuç
alırsın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?