Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum gunnescim : )
Ben de onu istiyorum zaten, işleyiş nasıl bilgi verebilir misiniz artı olarak ne yapmam lazım : )
Ben takımın yıldırımı olsam olur mu

Canım kendine uygun olan bir diyet seç ve tam anlamıyla uygula menülerini de burda paylaş kısaca bu

Ben günlük 1100 Kalorilik bir diyet uyguluyorum 1-2 hafta biraz tökezlemiştim seyehatimizdeki falan vardı ama artık tam gaz ilerliyorum
2 haftaya mezun olmak niyetim

İstediğim kalori miktarını uygulayabilirim değil mi? Mesela ben ilk etapta 1000 ile başlayıp 1 hafta sonra kademe kademe düşürümek istiyorum günlük aldığım kalorileri.. İnşallah mezun olursun, ne zamandır gruptaydın ki :)

Canım kurallar ilk sayfada okuyup kabul etmen gerekıyor
Deneme süren var
En ıyısı yarın konusalım

Şaka bir yana da günlük aldığın kaloriyi 1000 in altına düşmemeli sonuçta sağlık önemli olan
Ben maalesef spor yapamıyorum o Yüzden minimum kalori düzeyindeyim
Bizim eski kaptanımız toplight ki tanışırsın diyetisyene gidiyor ona 1400 Kalorilik diyet verdi onunda kilosu 70 lerde

Sağlığını olumsuz etkilemeyecek kaçamak yapmadan uygulayacağın diyetle süper sonuç alırsın merak etme

Haaa bız her hafta bırincilige oynuyoruz burda dısıplın var
Ama zayıflama garantı

Ye ben böyle 1400 lük listelerle sanki kendimi diyette gibi hissedemiyorum, biraz gevşiyorum. İşi sıkı tutup sen şu an yemek yemeyi haketmiyorsun ve yemeyeceksin deyip işe başlıyorum diyet yaparken :) yine de elimden geldiğince sağlıklı bir şekilde size mahcup olmadan devam edeceğim diyetime :)

Hoşbuldummm :) ay inşallah artık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum :)
Sen inanirsan olur tabiki neden olmasiiin :)

Tabikidee bizim neyimiz eksik yaniii :) hele senn ck azda kaldi zateen :)

Hoşbuldum canım : ) son kilomu bilmiyorum 2 hafta önce eczanede tartıldığımda 72 idim. En az 55 olmak istiyorum şimdilik.. Eşim çok zayıf olmamı istemiyor da : P
Sen ne istyorsan oyle olsun canm :) esin in istekleri ikinco planda :) haydi basarilar tatlm saanada :)

Ben de 1 aylık evliyim 27
yaşındayım : ) woww iki haftada 6 kilo harika
ben de sizinle hemencecik kilo verecem
inşallah :)
canm evlenmissn hoop buraya masalah :) yeni gelinn senii nasil gidiyor evlilik...:)

Diyet konusunda korkum yok uyarım hemen kesebilirim şu pisboğazımı ancak spor beni çok yorar diye korkuyorum çok hantallaştım
Canm bende sporda baya bir salmistm duzenli bir haftafr yuruyorum kilo vermem kesnlkle degisti ve kendmi super hissedyorum sende yapabilirs canm:)

Kızlar bu gece dısardayım kusura bakmayın yarın yenı cıtır adayla ilginecrm ÖpüldünüzEki Görüntüle 1310892
Oh iyi gezmeler olsn canm bugn cnn sikliyordu iyi gelicektir sana :)

Meltem duymasın ziftlenecem
O ne demekk kiiiiz :))

Cok hırslıyım dedın gönlümü çaldın
Severim senın gıbı kararlıları yoksa bız kalabalıgız üye almayacaktım
Dogru yaptn bence canm ben cok sevdim simdiden lunayii :)
meltem menu 1 ve 2 var tavsiye ederiiiiiiiimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…