- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.761
bende sıkılıyorum yaaa içim daraldı hava kapalı çıkıp yürüyesim var öğleyin 45 dk yürüdüm yağmura yakalandım fazla yürüyemedim birisi yazık dese ağlayacak moddayım yaa sebebi de yoksikkin degil de sikiliyom
evde kimse yok totisi devirip yatiyom arada size bakiyombende sıkılıyorum yaaa içim daraldı hava kapalı çıkıp yürüyesim var öğleyin 45 dk yürüdüm yağmura yakalandım fazla yürüyemedim birisi yazık dese ağlayacak moddayım yaa sebebi de yok
Kizlar merhaba ben kardes takimdan funda emin olamadim listeyi kontrol edebilir misiniz rica etsem?*** 13. TAKIM 388. ETAP***
Akkat (77.1/76.6/0.5/%0.65)
cerenberen16 (81/80/1/%1.23)
dilarasahra (84.7/83.9/0.8/%0.94)
gubsej (94.3/92.6/1.7/%1.80)
Hepbera (69.2///%) Bildirim Yapmadı
LAydLiNe (64.2/63.5/0.7/%1.09)
mavera87 (67.3/66/1.3/%1.93)
OoOturtleOoO ( 91.6/89.6/2/%2.18)
Ozlem (72.9/72.5/0.4/%0.55)
Yazagelen (78.9/78.7/0.2/%0.25) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. Takım ortalaması : % 1.06
dogru canim basarilarKizlar merhaba ben kardes takimdan funda emin olamadim listeyi kontrol edebilir misiniz rica etsem?
Tesekkurler kaptan yayinlamis zaten listeyi tesekkur ederim yine de sizede basarilar:)dogru canim basarilar
Canım dila üniversite sınavına hazırlanıyor ve önceden söylemişti ben sadece kilomu bildirsem olur mu demişti çünkü çok yogun etütlerim var demişti toplight kaptana.ama şimdi sen kaptan oldugun için ne düşünürsün bilmiyorum...DIKKAT DIKAT
kizlar olmadigim zamanlarda dila ugrarsa durumunu bir sorun paylasimda bulunamayacksa böyle gitmez
takima girmek isteyen cillop gibi adaylar var.kalabaligiz yetisemeyiz yeterince ilgilenemeyiz diye alamiyorum.eger gelemiyecekse bizi ve kendini motive edecek baska adaylarla yola devam edelim diyorum
Canım iyiki geldin ben kendi açımdan çok mutluyum seninle.canım portakal suyu çok şekerli oldugunu biliyorum ve bir bardakta 4-5 en az portakal var düşün kaç porsiyon meyve...Oow super bisiyy :) iyiki bu takimagrcmisiim kendimi super hissedyorum :)
Hayyiircafedeede yazmistmmm buraya girebicekmisinn fln diye inanki yazdm ara bul yazdm vallahi yazdm.billahi yazdm
cok haklidin vcanm oyle diynce kendmden igrendm inankii :)) tamm canmben ayni devam ediym o zaman bide bissy sorcaktm taze siklms prtakal limon suyu hakkndaki dusuncelerin neleer :)
Hadi ya çok tatlısın kaptan ya wallabende sıkılıyorum yaaa içim daraldı hava kapalı çıkıp yürüyesim var öğleyin 45 dk yürüdüm yağmura yakalandım fazla yürüyemedim birisi yazık dese ağlayacak moddayım yaa sebebi de yok
Allahım yarappim ya totişi devirdin mi o kocaman olanı nihahaahevde kimse yok totisi devirip yatiyom arada size bakiyom
daha utu var
kizlari almaya gidecem
offfffffffff
bu konuda ben coktan katilim yetersiz der diskalifiye ederdim ama toplight dediyse bu surecek boyleCanım dila üniversite sınavına hazırlanıyor ve önceden söylemişti ben sadece kilomu bildirsem olur mu demişti çünkü çok yogun etütlerim var demişti toplight kaptana.ama şimdi sen kaptan oldugun için ne düşünürsün bilmiyorum...
Canım iyiki geldin ben kendi açımdan çok mutluyum seninle.canım portakal suyu çok şekerli oldugunu biliyorum ve bir bardakta 4-5 en az portakal var düşün kaç porsiyon meyve...
Hadi ya çok tatlısın kaptan ya walla
Allahım yarappim ya totişi devirdin mi o kocaman olanı nihahaah
Canım istersen onu toplight dila ve sen külis kurup halledinbu konuda ben coktan katilim yetersiz der diskalifiye ederdim ama toplight dediyse bu surecek boyle
o toplightin karari olsun benceCanım istersen onu toplight dila ve sen külis kurup halledin
Ok canımo toplightin karari olsun bence
Kuzum nye skiliyorsn bak misafrnde gelicek ne guzel :)sikkin degil de sikiliyom
bende kapali ve pazarlari oyleoluyorm nedensz bi huzun bi andada geciyor genelde film izleyip kitap okuyp rahatlarm iyi gelir canm :)bende sıkılıyorum yaaa içim daraldı hava kapalı çıkıp yürüyesim var öğleyin 45 dk yürüdüm yağmura yakalandım fazla yürüyemedim birisi yazık dese ağlayacak moddayım yaa sebebi de yok
bende ayni sekilde canm bana az yemeyi kilo vermeyi ogrettn seviyorm seni inanki...:) haklisn canm mesaj alinmistr :) ben senn 7 gunlk siteyi yapabilirm bu hafta uyabildigm kadr dedgn gbi benzer ama farkliliklatida var bakalm :)Canım dila üniversite sınavına hazırlanıyor ve önceden söylemişti ben sadece kilomu bildirsem olur mu demişti çünkü çok yogun etütlerim var demişti toplight kaptana.ama şimdi sen kaptan oldugun için ne düşünürsün bilmiyorum...
Canım iyiki geldin ben kendi açımdan çok mutluyum seninle.canım portakal suyu çok şekerli oldugunu biliyorum ve bir bardakta 4-5 en az portakal var düşün kaç porsiyon meyve...
Hadi ya çok tatlısın kaptan ya walla
Allahım yarappim ya totişi devirdin mi o kocaman olanı nihahaah
Bu hafta 2 kilo gitmeliii meltemmmm :))
Acikcasi benmde amacm o yavrm ama korkuyormda yapamam diyeeselincim hadi gel şunu 2,100 kg yap ta 80'lere veda et ne dersin süper olur .
bende bu haftaya fena motive oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?