Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bende 1 kadeh alıyor diyorum gidiyor geliyor elim sonuçta kalori işte of of evde olunca insanın aklı da kayıyor valla

Berilcim nereye böyle bir gecede beraber çıkalım yaa
anladmm ne oldugunuuu berilim sana zararli degilmii doktorun bisy demiyormu ben bi arym su doktoru yahuu bde ben konusaym bakymmm...

Bugunkü menüm
Sabah
Tost domates 5 zeytın
Ara yesilcay
Öğlen salata,tarhana,1dalyan köfte
Ara 1yesilelma,8badem,ayran
Aksam 1kasık kısır,1kasık yoğurtlu havuc,1küçük börek,1catal sutlu tatlı.
30 dk yuruyus,2lt su,
2 sade tkahvesı

Servey âlemsin valla madem öyle göster kendini Hodri meydan

Ben toplight diyorum üzgünüm Şekerim

Benimle Hayriye nin Yarışın da yorumunu alalım efem
Azim konusunda henuz yorum yapamam ilk musabakayı gormeden ama hayrıyenın sansı daha yuksek yuzde olarak cunku senın artık verecek kilon az kaldı ondannn

Kimse yok mu yavvvvv
Muthiş yoğun bır gunu de arkamıza alıp umutlarımızla yenı bır gunun arıfesındeyız, hayat işte... Mutluluk nedır canlarrr,oğlusumun nefes alıp vermesını duyup sukretmek,gecenın cıldırtan sessızliğini dınlemede,fonda calan sezenın bugulu sesınde,gunduz camıma konan kumrunun boyun bukusunde, sabah uyandıgımızda ayaklarımızı hıssedıp yuruyebılmekte, daha sayayım mı,herseye ınat gulumseyınnn

Acayıp yoğundu bugun bıldırım yapacam aklımdaydı ıcımden dedım kı paralayacaklar benıı snr yazdım sıze ama okuyamadım yazdıklarınızı snr eve geldım aksam ayda bır toplandıgımız bır grubumuz vardı ona gıdeceğim için yemek yemedım.normalde yemek yer gıderdım ustune ıkramlık abovvv ayıp benım yaptıgım. İşte gıtmeden yuruyeyım dedım yarım saat yurudum snr gıttım butun ıkramları gıttım yerıne koydum bırer kasık alcam dedım en sevdıgım tatlıdan almadım bıle kahve yanına ıkram edılen cıkolatayı dahı yemedım.yaaaaaa içimden hep dıyorum kı gor 5.takım gorrrr

Sen bakma bu kadar hüzünlü seyler paylastıgıma,
Ben cok gulerım
Ve gülerken kimse yalan oldugunu anlamaz
CEMAL SUREYA

kızlar günaydın
eşim bir haftadır hastaydı,sonunda kızım ve bana da bulaştı,şimdi doktoruna gidiyoruz
berilcim bana 2 hafta izin verirmisin,bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok
3 hasta birbirimize bakacağız artık,ne zaman toparlarım bilemiyorum.ama toparlayınca gelirim
kaptancım cevabını özel mesaj olarak atabilirmisin
öpüyorum hepinizi
bu arada dağyolu kusurabakma rekabet yalan oldu,belki aynı kiloya gelince rekabete başlarız,öpüyorum

Kizlar Selamm

Inanilmaz yogun ve stresli bi hafta gecirdim artik dun hersey patlaadi ve yönetim haric tum personellere tazminat verip cikislari yapildi. Ama Şirketimiz onuda beceremedi tazminatlari yariyariya hesaplayip imzalatmaya çalıştırdı anlayacaginiz inanilmaz bi kaos vardi avukatlar mali musavirler tanidiklarini arayanlar puffff
birde dun uzerinde 1 saat çalıştığım excelim silinince aglamak istedimmm.
velasil bi yanlislik oldugundan isler ptesiye kaldi yine geride birakamadik hicbirseyi.
Is dunyasinda gecirdigim en berbat zamanlari yasiyorum inanin birileriyle paylasmaya ihtiyacim var ama neresinden baslasam bilemiyorum.
evde zaten is konuşmuyoruz cunku huzursuz oluyoruz.
insallah hersey yoluna girecek kizlarr

bu hafta dune kadar cok gusel gitmeme ragmen sabit bi kiloda kaldim ve gram vermedim yine kilom kitlendi o yuzden bisiler yapip kendine getirmem lazim ama su sorunlari bi atlatimm

Sevgiyle kalinn

Canm biraz kacamaklimi sankiiim ,:)
kesnlkle canm hayayta mutlu olmak icin o kadr cok sey varki evlatlarmiz sagligimiz mutlulugumuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…