- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.841
anladmm ne oldugunuuu berilim sana zararli degilmii doktorun bisy demiyormu ben bi arym su doktoru yahuu bde ben konusaym bakymmm...Valla bende 1 kadeh alıyor diyorum gidiyor geliyor elim sonuçta kalori işte of of evde olunca insanın aklı da kayıyor valla
Berilcim nereye böyle bir gecede beraber çıkalım yaa
İyi geceler tatlm guzel ruyalar profilindeki limonata benm favorm ozellkle yazlari :))Iyi geceler canlar :)
Azim konusunda henuz yorum yapamam ilk musabakayı gormeden ama hayrıyenın sansı daha yuksek yuzde olarak cunku senın artık verecek kilon az kaldı ondannnServey âlemsin valla madem öyle göster kendini Hodri meydan
Ben toplight diyorum üzgünüm Şekerim
Benimle Hayriye nin Yarışın da yorumunu alalım efem
Sen bakma bu kadar hüzünlü seyler paylastıgıma,Kimse yok mu yavvvvv
Muthiş yoğun bır gunu de arkamıza alıp umutlarımızla yenı bır gunun arıfesındeyız, hayat işte... Mutluluk nedır canlarrr,oğlusumun nefes alıp vermesını duyup sukretmek,gecenın cıldırtan sessızliğini dınlemede,fonda calan sezenın bugulu sesınde,gunduz camıma konan kumrunun boyun bukusunde, sabah uyandıgımızda ayaklarımızı hıssedıp yuruyebılmekte, daha sayayım mı,herseye ınat gulumseyınnn
Canm biraz kacamaklimi sankiiim ,:)Bugunkü menüm
Sabah
Tost domates 5 zeytın
Ara yesilcay
Öğlen salata,tarhana,1dalyan köfte
Ara 1yesilelma,8badem,ayran
Aksam 1kasık kısır,1kasık yoğurtlu havuc,1küçük börek,1catal sutlu tatlı.
30 dk yuruyus,2lt su,
2 sade tkahvesı
kesnlkle canm hayayta mutlu olmak icin o kadr cok sey varki evlatlarmiz sagligimiz mutlulugumuz :)Kimse yok mu yavvvvv
Muthiş yoğun bır gunu de arkamıza alıp umutlarımızla yenı bır gunun arıfesındeyız, hayat işte... Mutluluk nedır canlarrr,oğlusumun nefes alıp vermesını duyup sukretmek,gecenın cıldırtan sessızliğini dınlemede,fonda calan sezenın bugulu sesınde,gunduz camıma konan kumrunun boyun bukusunde, sabah uyandıgımızda ayaklarımızı hıssedıp yuruyebılmekte, daha sayayım mı,herseye ınat gulumseyınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?