- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.861
Ancak öyle olabilecek sanırım canım yahadi gözun aydin diyetisyenden sonra insallah duzenli katilimida saglar takimlar arasi savasta yerini alirsin canim
denemedigim bir sey kalmadiki canim
bende prens yokki tatlim 3 sacakli var
hayir icmiyom bir ara kim ne derse iciyordum simdi biraktim esimde bugun dr.ayarlayaak bakalim
yokkkkk ben hap acim ki zaten
ben evli olmaktan mutluyum esim benden de cilgin olunca sorun yasamadik pek
beni son zamanlarada geren kendime yasama alani acma istegim
20 yil sonra siyam ikizi gibi gezmekten sikildim belki
arkadaslar ortak zevkler ortak biz cayimizi bile birbirimizi bekler iceriz garip bir tipiz sanirim.
bak korkuyordun regl siskinligim olur diye
korktugun kadar yokmus degilmi canim
not edilecek menu ve not edildi
kuzum ben buyuk bir hastalik gecirdim hatta iki kez gecirdim ve kalan hediyesi uykusuzluk oldu.
ooooooooooo super
soyle cevaplayim her hafta bir yeni uye bulup odemini attirip listeyemi alalim.sanirim sen yoktun ama meltem ve toplighte sorabilirsin takim iki kisiydi ve meltemin mezuniyet haftasiydi.katilim sifir motivasyon yerlerde ama birincilik vardi.ben ve birkac arkadas buradakilere moral olsun diye uye daveti yapip hergun burda yazistik amac devamliligi saglamak.7 yildir sanal bir duzen devam ediyorsa bu basta püsküütün daha sonrada uylelerin kurallari ve öz verisiyle gerceklesiyor.bu nedenle birinciligi tabiki hepimizin gonlu ister ama devamlilik cok daha onemli callencim.takimlarin yaprak dokumu devrelerinde gercekten zor durumlar yasadik.hem hayriye var selin var yani kilo veremeyen suana kadar yok degil takimda kotu degil.en kotu birincilik gidercek gibiyse emineyi son anda devreye sokmayi dusunuyorum.o nedenle ki listeyi son ana kadar bekletip baska takimlarin ortalamasini bekliyecegim.buda son olacak tabiki.
sanslilardansin canim
ay canim benim inan cok uzuldum neyseki birsey olmamis buna sukur
kiz ben neler anlattim neler paylastim hele resimler ne sen sor ne ben anlatayim
bende hacimi olcu aliyorum
kotu olaylari bosver animsama dunde kaldi yarinlar guzelliklere gebe kalsin gulum
5 ayda süpermis azmine hayranim
cok memnun kalacaksin inanki
canim basarini tebrik ederim en son 14 haziranda yazmissin.mezuniyetini bulamadim zaten.kotu olaylar yasamissin inan cok uzuldum allah rahmet eylesin buyuklerin icin.
verecegin 8 kilo bir tanem tam mezuniyetinide bilemiyorum cunku 6 ay takimlara gelinemiyor.eger istersen burda bizimle listeye girmeden yazis mativasyonunla kilolari geldigi gibi yolla.yok illaki takim yarisi diyorsan diger takimlarda uyeye ihtiyaci olan takimlar var canim.karar senin.
gogusleri goremiyom ama bacaklar ince birde uzak cekim yapmissin ya ben pek goremiyorum
gordugumde incecikkkkkkkkkkkkkkk bacaklar ama kilonu gostermedine inandim
Canm hicmi gelemezsinki gitmeseydiiinkızlar günaydın
eşim bir haftadır hastaydı,sonunda kızım ve bana da bulaştı,şimdi doktoruna gidiyoruz
berilcim bana 2 hafta izin verirmisin,bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok
3 hasta birbirimize bakacağız artık,ne zaman toparlarım bilemiyorum.ama toparlayınca gelirim
kaptancım cevabını özel mesaj olarak atabilirmisin
öpüyorum hepinizi
bu arada dağyolu kusurabakma rekabet yalan oldu,belki aynı kiloya gelince rekabete başlarız,öpüyorum
kotu stresli bir gun olmus canm umarm en kisa zamanda hersey yoluna girer tatlm skm sen kendni belki stresten vucdn sismstr ondan vereemamssndr canm su donemi bi atlat tikir tikir gidicektr emnim :)Kizlar Selamm
Inanilmaz yogun ve stresli bi hafta gecirdim artik dun hersey patlaadi ve yönetim haric tum personellere tazminat verip cikislari yapildi. Ama Şirketimiz onuda beceremedi tazminatlari yariyariya hesaplayip imzalatmaya çalıştırdı anlayacaginiz inanilmaz bi kaos vardi avukatlar mali musavirler tanidiklarini arayanlar puffff
birde dun uzerinde 1 saat çalıştığım excelim silinince aglamak istedimmm.
velasil bi yanlislik oldugundan isler ptesiye kaldi yine geride birakamadik hicbirseyi.
Is dunyasinda gecirdigim en berbat zamanlari yasiyorum inanin birileriyle paylasmaya ihtiyacim var ama neresinden baslasam bilemiyorum.
evde zaten is konuşmuyoruz cunku huzursuz oluyoruz.
insallah hersey yoluna girecek kizlarr
bu hafta dune kadar cok gusel gitmeme ragmen sabit bi kiloda kaldim ve gram vermedim yine kilom kitlendi o yuzden bisiler yapip kendine getirmem lazim ama su sorunlari bi atlatimm
Sevgiyle kalinn
Ay çok iyi bilirim bu durumu şu insanın içini gizli gizli kemiren iş stresi üzerinde bir de diyet ve evdeki konuşmama Kuralı eklenince için çürümüştür resmen canım bir an önce atlatır kurtulursun umarım çok bunaltıcı bir durumKizlar Selamm
Inanilmaz yogun ve stresli bi hafta gecirdim artik dun hersey patlaadi ve yönetim haric tum personellere tazminat verip cikislari yapildi. Ama Şirketimiz onuda beceremedi tazminatlari yariyariya hesaplayip imzalatmaya çalıştırdı anlayacaginiz inanilmaz bi kaos vardi avukatlar mali musavirler tanidiklarini arayanlar puffff
birde dun uzerinde 1 saat çalıştığım excelim silinince aglamak istedimmm.
velasil bi yanlislik oldugundan isler ptesiye kaldi yine geride birakamadik hicbirseyi.
Is dunyasinda gecirdigim en berbat zamanlari yasiyorum inanin birileriyle paylasmaya ihtiyacim var ama neresinden baslasam bilemiyorum.
evde zaten is konuşmuyoruz cunku huzursuz oluyoruz.
insallah hersey yoluna girecek kizlarr
bu hafta dune kadar cok gusel gitmeme ragmen sabit bi kiloda kaldim ve gram vermedim yine kilom kitlendi o yuzden bisiler yapip kendine getirmem lazim ama su sorunlari bi atlatimm
Sevgiyle kalinn
evet canm birinciymisz masalllash hp boyle gidelim insallah :)Bu arada bırıncı mıyız geneee , off yaaa superız operım gıdınızdan hepimizinnnn
Yakinda hepiimjzn oyle oldugunu anlayip kacp gidceekA la luna dıyecek kı allahım nereye geldım ben, ıyı saatte olsunlar,kadın bır başına konusup duruyor,deli mi ne
supersn canm ama ynede borekler yenmiis afyet olsn hemen gitsn insallah :)Acayıp yoğundu bugun bıldırım yapacam aklımdaydı ıcımden dedım kı paralayacaklar benıı snr yazdım sıze ama okuyamadım yazdıklarınızı snr eve geldım aksam ayda bır toplandıgımız bır grubumuz vardı ona gıdeceğim için yemek yemedım.normalde yemek yer gıderdım ustune ıkramlık abovvv ayıp benım yaptıgım. İşte gıtmeden yuruyeyım dedım yarım saat yurudum snr gıttım butun ıkramları gıttım yerıne koydum bırer kasık alcam dedım en sevdıgım tatlıdan almadım bıle kahve yanına ıkram edılen cıkolatayı dahı yemedım.yaaaaaa içimden hep dıyorum kı gor 5.takım gorrrr
Supersn canm bu moralle daha cok asilmalisinsakin salmak yokk heeBu arada koyondan aldıgım elbıseyı gıydım herkes aaa cok kilo vermişin dedı
benm o saatte pirelerm bilem.uyumustu tatlum yaaSiz ses vermeyın hiç ben bole ıyıyım yaaa,pirelere bakıyorummm
evdeki konusmama kuralu nedir canmAy çok iyi bilirim bu durumu şu insanın içini gizli gizli kemiren iş stresi üzerinde bir de diyet ve evdeki konuşmama Kuralı eklenince için çürümüştür resmen canım bir an önce atlatır kurtulursun umarım çok bunaltıcı bir durum
gu naydin canmmm tabi kimblir kacta yattn kalk cabuk kalk kalkGünaydınnnnn
Ama ben hala yataktayım
Amele sümüğü gibi yapısmısım kalkamıyom
Ay çok iyi bilirim bu durumu şu insanın içini gizli gizli kemiren iş stresi üzerinde bir de diyet ve evdeki konuşmama Kuralı eklenince için çürümüştür resmen canım bir an önce atlatır kurtulursun umarım çok bunaltıcı bir durum
biz sabahn 7sinde kalktk malesef yemek yedik simdik cizgi film izliyoruuzFancy sana özelden yazacam canım
Bır fıkrım var ama bır gözümü acıyom öbürü kapanıyor su an
Bır kalkıp dusa gitsemmmmevdeki konusmama kuralu nedir canm
gu naydin canmmm tabi kimblir kacta yattn kalk cabuk kalk kalk
Kız ben 4.30 a doğru eve geldımbiz sabahn 7sinde kalktk malesef yemek yedik simdik cizgi film izliyoruuz
hala ytiyormusun yoksamm :)Bır kalkıp dusa gitsemmmm
tam gece kususun yaKız ben 4.30 a doğru eve geldım
Elif uyandırdı
Callancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine biran önce iyileşinkızlar günaydın
eşim bir haftadır hastaydı,sonunda kızım ve bana da bulaştı,şimdi doktoruna gidiyoruz
berilcim bana 2 hafta izin verirmisin,bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok
3 hasta birbirimize bakacağız artık,ne zaman toparlarım bilemiyorum.ama toparlayınca gelirim
kaptancım cevabını özel mesaj olarak atabilirmisin
öpüyorum hepinizi
bu arada dağyolu kusurabakma rekabet yalan oldu,belki aynı kiloya gelince rekabete başlarız,öpüyorum
Yanında olsam ustune dojerım suyy kalkkkkkkBır kalkıp dusa gitsemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?