Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ancak öyle olabilecek sanırım canım ya

Canm hicmi gelemezsinki gitmeseydiiin
kotu stresli bir gun olmus canm umarm en kisa zamanda hersey yoluna girer tatlm skm sen kendni belki stresten vucdn sismstr ondan vereemamssndr canm su donemi bi atlat tikir tikir gidicektr emnim :)

Günaydın kızlaaar! Ben bir ricada bulunmak istiyorum; 1 Aralık'ta diyetisyene gideceğim. Ozaman kadar takıma giremeyeceğim zaten, diyetimi düzenlemeye çalışıyorum. Herseye yeniden başladım 3 gündür kaçamaksız devam ediyorum. Sizlerle aktif olmaya da alışana kadar (en geç 1 Aralık'ta yarışa dahil olacak şekilde) bekleyebilir miyim?

Ay çok iyi bilirim bu durumu şu insanın içini gizli gizli kemiren iş stresi üzerinde bir de diyet ve evdeki konuşmama Kuralı eklenince için çürümüştür resmen canım bir an önce atlatır kurtulursun umarım çok bunaltıcı bir durum

Bu arada bırıncı mıyız geneee , off yaaa superız operım gıdınızdan hepimizinnnn
evet canm birinciymisz masalllash hp boyle gidelim insallah :)

A la luna dıyecek kı allahım nereye geldım ben, ıyı saatte olsunlar,kadın bır başına konusup duruyor,deli mi ne
Yakinda hepiimjzn oyle oldugunu anlayip kacp gidceek
supersn canm ama ynede borekler yenmiis afyet olsn hemen gitsn insallah :)

Bu arada koyondan aldıgım elbıseyı gıydım herkes aaa cok kilo vermişin dedı
Supersn canm bu moralle daha cok asilmalisinsakin salmak yokk hee
Siz ses vermeyın hiç ben bole ıyıyım yaaa,pirelere bakıyorummm
benm o saatte pirelerm bilem.uyumustu tatlum yaa gece kusu servey senii :)Beril 1 sen 2 bakalim 3. Kim

Fancy sana özelden yazacam canım
Bır fıkrım var ama bır gözümü acıyom öbürü kapanıyor su an

evdeki konusmama kuralu nedir canm

Günaydınnnnn
Ama ben hala yataktayım
Amele sümüğü gibi yapısmısım kalkamıyom
gu naydin canmmm tabi kimblir kacta yattn kalk cabuk kalk kalk

Yenı bir sayfa acalım senınle

Callancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine biran önce iyileşin

Selin borek ne kadardı bılıyon mu bardak altı kadar 1 er kasıktı tatlıyu ellemedım bır catal sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…