Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli günler kızlar dün hanımlar la para günümüz vardı 7 çeşit pasta ben daha çok salata yedim neyse yedikleri mi yazacağım ama en önemlisi ust uste kalın giydim ki yazifladigimi anlayıp baskı yapmasinlar ev sahibi ablam o farketsey di iyi olmazdi gecistirdim ve zafer benim dün gece yorgundum menumu paylasamadim şimdi yazacağım bu gece hamur mayaladim saat 5 den beri de ayaktayim Kermese pide yaptım harika oldular birazdan eşim gelip alır bende uykuya geçerim herkese kolay gelsin callan çok geçmiş olsun üzüldüm gitme gitme

Sabah çok az kıyma( sebebi topig in msjlarini okurken tava ya kolum değdi hepsi halinin üzerine) 4 erik 4 kayısı 5 ceviz 2 zeytin az peynir
akşam patlıcan salatası yogurtlu havuç salatası 2 dilim tavuklu hazir yufka böreği 3.5 litre su 30 dk kosu bandi

Selin gel uyandıralım berusu gıdıklayalım onuuuu
Tamam birimz ayaktan birimiz gobektn saldirrrrr ;D
Selin borek ne kadardı bılıyon mu bardak altı kadar 1 er kasıktı tatlıyu ellemedım bır catal sadece
Hee tamm canm o zamn kolay kurtlmussn :) menuye yaznca nedense insana bi fazla gbi geliyor affedildin :))

Yanında olsam ustune dojerım suyy kalkkkkkk
bende muzigin sesini acardim sonuna kadaaaar :ad

hahaha canm cok fenasin ama iyi taktik benm aklma gelmezdi bak yazdm bi kernara uygilarm.belkim

Günaydınlarrr
Serveyim dün gece bekçisi senmişsin devam tatlım durmak yok
Dagyolu çok güldüm sana yaa demek kalın giyindin iyi taktik ama işe yaramış
Güneşim sen akşamları takılmazdın pek me güzel olmuş
Berilcan da gecelere akmış
Callan canım çok geçmiş olsun
Bizde Selin gibi erkenciyiz kahvaltıyı yaptık çizgi film seyrediyoruz ama benim gözler kapanıyor

Meltemcim, eşim izindeydi o nedenle fırsat bulamadım. İzni bitiyor, şimdi de iş için şehir dışına gitme olayı var.
Sanırım ondan sonra da ben ufaktan takıma döneceğim.
Bol bol kilo vereceğim.
Çok tebrik ederim şekerim seni de.
Kimi zaman telefondan okuyorum yazdıklarınızı ama giriş yapamıyorum. Sıkıntılı oluyor.

Kaptanım, ben de sizi çok özledim.
En kısa sürede geri dönmek için planlar yapıyorum.
Lİstede o kadar güzel ki, ilk girişimde bozmak istemiyorum.

Hayırlı olsun beril kaptanlığın.
Bu arada geçen sizin yarasa muhabbetini okudum.
Bizim evde, maymuncuk, domuzcuk kelimeleri çok geçer ama herhangi bir kötü niyet yoktur.
Bence eşin de öylesine söylemiştir.

hahaha canm cok fenasin ama iyi taktik benm aklma gelmezdi bak yazdm bi kernara uygilarm.belkim
ben evde tek olunca diyetime çok dikkat etmeye çalışıyorum ama ya bana birisi gelsin ya ben gidiyim işte işler tersine gidiyor

hedef uğruna çekilen sıkıntılar kutsaldır

Hayırlı olsun beril kaptanlığın.
Bu arada geçen sizin yarasa muhabbetini okudum.
Bizim evde, maymuncuk, domuzcuk kelimeleri çok geçer ama herhangi bir kötü niyet yoktur.
Bence eşin de öylesine söylemiştir.
sanirim ters bir gunumdeydi
hatta sinirle onun telefona adimi yarasan diye kaydetmistim dun gece cocuklar benim telefondan asayinca sok oldum hoduk silmemis
benim resimin altinda kocaman harflerle YARASAN ariyor yaziyordu
amannnnnnnn gecti
fistik gelde tanisalim gecelere akalim serveyle fazla olayli oluyor geceler

ben evde tek olunca diyetime çok dikkat etmeye çalışıyorum ama ya bana birisi gelsin ya ben gidiyim işte işler tersine gidiyor

hedef uğruna çekilen sıkıntılar kutsaldır
tam tersi gicik etmek icin yemiyom
onlar ye deyip ustume dustukce daha bir nazlaniyom
eve gelirken ama birsey yemedin diyorlar ya
zaten bana gorede birsey yapmamissin diye bir kapak lafi yapistiriyom ohhhhhhhhhhhhh
yasasin kötülük

tatlim cok gecmis olsunn dikkat edin kendinize yaa

kotu stresli bir gun olmus canm umarm en kisa zamanda hersey yoluna girer tatlm skm sen kendni belki stresten vucdn sismstr ondan vereemamssndr canm su donemi bi atlat tikir tikir gidicektr emnim :)

ay bilemedim ki canim bu hafta oryantel bile yaptim airf kafam dagilsin diye ama yok ciks gram gitmemiss

insallah canim benim sagolasin

Günaydınnnnn
Ama ben hala yataktayım
Amele sümüğü gibi yapısmısım kalkamıyom

gunaydinnn

evdeki konusmama kuralu nedir canm

gu naydin canmmm tabi kimblir kacta yattn kalk cabuk kalk kalk

is hakkinda evde konusmama canim.
zamaninda yaptigimiz hatalardan biri tabiki gun degerlendirmesi yapiyoruz ama uzatmadan bilgilendiriyoruz simdi

tam tersi gicik etmek icin yemiyom
onlar ye deyip ustume dustukce daha bir nazlaniyom
eve gelirken ama birsey yemedin diyorlar ya
zaten bana gorede birsey yapmamissin diye bir kapak lafi yapistiriyom ohhhhhhhhhhhhh
yasasin kötülük

ahahah bu guzelmiss

bende ayy suan canim hic bisi istemiyor yada ay daha az once cikolata yedim tikadi gibi seyler siraliyorumm yani irademe sahip cikabilirsem bahane cokk

kizlar alinti yapmadim aklimdakileri
fany
nerdeyse 4.haftaya girecek listede degil geldigindede verecegi kilo cok haftaya bölünecek takima faydasi olmayacak gerekcesiyle suan itibariyle diskalifiye ettim.geldiginde geldigi gunu baz alip yeni uye gibi takimda yerini alacak
boylece oda bizde mutlu mesut kilolarla savasiriz.her ne kadar ic sorunumuzsada takimlar takip ediliyor.yarin densizin biri cikip su kadar hafta demesin bana
toplight
canim en iyisini yapiyon erken yat erken kalk seni buralarda görmek ne hos be yavrummmmm
gunesim
bir gece takimdan gidecgim tuttu ondada sen geldin canim keske burda olsadim kaynatsaydik
servey
geceleri yoklugumdan sair olmusun yavrum.bu siir bana bu siir berusa diye okuyunca pek bir hoslandim yawwwww beli herifinle kutlarsin beni yanliz birakirsin diye gitmistimneyse bu gece beraberiz o zaman
callen
canim gecmis olsun biliyorum zor olacak ama cuma bildirim yapabilirmisin.ortalama acisindan.ama yapamazsanda sorun degil snin yerine selin biraz daha ugrasir
dagyolum
börek diyecem karatay diye basliyacan sabah sabah beni sinir edecen susutummmmmmmm
ama kalin giyinme fikrini tuttum canim
hayriye
eskisiden gunduzde ugrardin gözlerim ariyor seni ve bahsin sonucunu bekliyorum hayriyecim
selinnnnnnnnnnn
kuzum sen gece giderim gelirsin.gitmem buralarda sikintidan pertim cikar gelirsin.bir bulusamadik.canim cok icmedim haklisin zararli ama bazen moralde lazim.zaten sipayi uyutmam koca danalari bakmaya ikna etmem epey bir zaman aldi.ama cocuklarsiz arada disari cikip tazelenmek lazim.her ne kadar geldiginde aci gercek 3 canavarla karsilasilsada.
emine gelmemis niyeki

gelelim sabahki haoinlere su dokeceniz muzik acacaniz gidiklayacaksiniz hemi........hersye raziyim ama muzik sesine degil.zaten sabah kalkamadim hasan... kalk hadi bak misafir gelecek diyom.sen kalk evin karisi sensin diyor.hasooooooooo kalk ya senin akrabalarin diyom.sen kalk ben onlari sana verdim diyo.biraz daha durdum hasan bir agrim var ne olduki dedim.aninda numara yapma kapiyi kapa dedi.elifte bir yandan kahvalllll diye tutturunca kalktim.kahval demsi kahvalti oluyor bu arada.bugun aksama misafir var ama ediyle budu merak etmeyin tavuk gibi yatarlar erkenden

ben coktaan ayildim canm ya saolsunlar butn gun sirtma atla yat yuvarlan uyku muyku kalmiyor evi sildim supurdum toz aldm filan filan smdiden odamin halisini bi sileym diyorm

korkudan tartinin yanina ugramadim bile.ama bugun lapa gunu yapacam dunkulerin sisi gitsin.ay ne alem milletiz ya.siseriz, su tolariz, gazimiz vardir, regl haftasi siskinligi yasariz ama hiccccccccc sismanlamayiz

sen gelmezsen
siirlerimi kacirirsin
hayata dair yazilari okuyamazsin
belki kalbimi acar dertlesirim omzunda aglamami kacirirsin
.geceye ortaklimiza ihanet edersin.
gecenin sessizligini klavye tikirtilariyla bölüsüme ortak olamazsin
belki ler cokkkkkkkkkkkkkkkkk gelmezsen sen bilirsin
hatta meraktan ölürsün acaba ne oldu diye sabah okuyammassinda cunku sonra silerim hepsini

selin aksam senin kiloyu dusundumde acaba ekmekmi engelliyor cunku kilona gore az verdin.ekmegi kac dilim yiyorsan yariya ceksene bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…