Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar nasilsiniz yavrular:)
Nerdesn canm ya yoksun hic gunduzleri :)
Arkadaşlar nutriway ürünleri hakkında ne dusunuyosunuz.yani omega 3-daily d - ekinezya - c vitamini - folik asit gibi bir sürü ürün var...
Canm.ben kullan.adm hic bi fikrm.yok ama.kullanldiginda diyeti destekledigini okumustum duzenli ignesi filn vuruluyormus sanrm bu kadar biliyorm :)

Ben dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir

Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi

3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)

kizlar paylasim alanini lütfen okuyup fikrinizi belirtin
benim fikrimse soyle
basrisizligi belgelemek bence motivasyonu kirar.özel bir sebepten dolayi bir kac hafta diyetine uyamayan bir uye her seferinde sonunculugu gorup diyetini birakabilir.ne yazacaz oraya bogazimi tutamadimda sonuncumu oldum diyecek.yada totisi kalddiramadim spor yapmadim mi derki.bilemiyorum ama takim icinde konusulacak bir basarisizligi tum takimlar arasina belgelemek bana pek hos gelmedi.hem böyle bir basligi niye okur insan.siz okurmusunuz ben okumam sahsen.obur taraftan yaklsaik 100 kisilik bir yarismada sonuncu kimi baglarki.adi ustunde sonuncu.ben sahsen hepsine hayir diyorum ama sizin fikrinize gore oylamaya cevap verecegim.lütfen kendinizin böyle bir ortama dusecegini hesaba katarak karar verin.belki diyeceksiniz hirs yapariz falan diye.ama ya kisinin karakteri hirsli degilse ne olacak.bence bu takimin ic sorunu olarak kalmali ve yine kendi icimizde cozulmeli.

suan hic zamanim yok kizlar ama gec saattede olsa gelip yazdiklarinizi okuyup elimden geldigince cevaplayacagim

beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin
servey
sanem
dila

ltfen mesajin icini doldurun zamansizliktan bazen arayamiyorum cevaplarinizi
öpüyorum kizlar

Beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin--------------- hayir
servey
sanem
dila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…