- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.981
Nerdesn canm ya yoksun hic gunduzleri :)Slm kizlar nasilsiniz yavrular:)
Canm.ben kullan.adm hic bi fikrm.yok ama.kullanldiginda diyeti destekledigini okumustum duzenli ignesi filn vuruluyormus sanrm bu kadar biliyorm :)Arkadaşlar nutriway ürünleri hakkında ne dusunuyosunuz.yani omega 3-daily d - ekinezya - c vitamini - folik asit gibi bir sürü ürün var...
Nedense gunduzleri vaktim olmuyo canm ya arkadaştaydım :)Nerdesn canm ya yoksun hic gunduzleri
NOLDUUUUUDIKKKKAAAATTTT
kizlar paylasim alanini lütfen okuyup fikrinizi belirtin
benim fikrimse soyle
basrisizligi belgelemek bence motivasyonu kirar.özel bir sebepten dolayi bir kac hafta diyetine uyamayan bir uye her seferinde sonunculugu gorup diyetini birakabilir.ne yazacaz oraya bogazimi tutamadimda sonuncumu oldum diyecek.yada totisi kalddiramadim spor yapmadim mi derki.bilemiyorum ama takim icinde konusulacak bir basarisizligi tum takimlar arasina belgelemek bana pek hos gelmedi.hem böyle bir basligi niye okur insan.siz okurmusunuz ben okumam sahsen.obur taraftan yaklsaik 100 kisilik bir yarismada sonuncu kimi baglarki.adi ustunde sonuncu.ben sahsen hepsine hayir diyorum ama sizin fikrinize gore oylamaya cevap verecegim.lütfen kendinizin böyle bir ortama dusecegini hesaba katarak karar verin.belki diyeceksiniz hirs yapariz falan diye.ama ya kisinin karakteri hirsli degilse ne olacak.bence bu takimin ic sorunu olarak kalmali ve yine kendi icimizde cozulmeldedgnUOTE]o acidan dusununcede kotu canm haklisin ben hirsa getirr bidaha daha gayretli olmaya calisir insan diye dusundm ama dedgngibi orda olan bende olabilrm nasil bi psikoloji icine girermbilemedm simdii birincj olmak bize yeter sanrm sonncuya gerek yok ...hayir dedim ben ...
tamm canm mmisarlerinle ilgilen sen uyut onlari gel sonra :)suan hic zamanim yok kizlar ama gec saattede olsa gelip yazdiklarinizi okuyup elimden geldigince cevaplayacagim
oyyyyyyy kuzum benim senide nasil özledim bugun yatamm canm mmisarlerinle ilgilen sen uyut onlari gel sonra :)
bende seniii gece doyusuruz insallah bak ben bilem uyumucamm yanioyyyyyyy kuzum benim senide nasil özledim bugun ya
konusamayinca eksiklik oluyorsunuz bende
Neye hayır diyorsunuz arkadaşlarBeril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin--------------- hayir
servey
sanem
dila
canım paylaşım alanı na bak ordu sorular var 3 tane onlara göre burada evet yada hayır deNeye hayır diyorsunuz arkadaşlar
Selin neyi özlüyoruz canimKosu baslasiiiiinn
Bi yanda beni böyle sev i izliyorum
beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye--------------------hayırrrrrr
emine
selin
servey
sanem
dila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?