Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bende acıkıyodum ama sonra alıştım. Sabah yersen daha çabuk eritirsin.
Oyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bile
Yediklerine dikkat et canım sakın artı çıkma.. Bak az kaldı hedefine... Mezun olacaksın yakında...

Canım akşam fazla olmuş ve kaçamak çok ağır olmuş bence.bunu eritmek için 1 gün gider... Ayrıca spor yapmıyorsun bilmiyorum

600gr cık gitti canım. Yıl başına 2 haneye düşmem gerek
istersen dusucegne kesnlkle inaniyorm canm :)

istennve olur ta ikiben hep buna inaniyorm gercekten istersek herseyi yapariz İnsanlsr 70 kilo birden veriyor biz neden veremiyelimkii... Ne farkimiz var hepimiz insanz degilmi

Hmm anlafm canm ben spor icin sanddiydim :)
Oyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bile
Ayy cok sevndm eminim cok iyi gelicektr dikkat etcanm tatl diyp kaptrma canm ben hep oyle yapardmda ondan dedm
canm bu sekilde olmaz tabikisi kafsda bitirip gercekten sporunla herseyle baslaman gerek benm fikirlerm bunlar sonrasi corap sokugu gibi gelir ama ilk sen bi kesin karar ver ve bismillah deyip basla guzelm :)

Saol canim elimden geldigi kadar dikkat edicem :)

Tamam canim kacamak yok

iyiym canm senden naber :)
Sabah tüm dediklerimi yaptım allahtan eşim eve geldikten sonra tekrar dışarı çıktı ve tamamladım.

Eki Görüntüle 1311413 kızlar before and after gelsiiin ...callencm eklemeynce ekliyrm inşallah kızmıyordur bişiyde demedi ama...
Waw nasıl gidiyo tatlım yeme içme durumları
Tamam canim kacamak yok
Çok güzel canım

Tebrikler 5, mıntıka

A çok güzel canım.sweetcim bir şey sorucam sen mezunsun dimi neden sende 6. Takım bandı var.mezunları yapmıyorlarmış bende 5. Takım bandı istemiştim.gerçi artık istemiyorum.meraktan soruyorum sana.

Evet tatlım 3, takımdan mezun oldum ben kaptan olduğum için olabilirmi

Başladım zaten.

195mesaj...
okunacak elbet...
dunku menu
sabah:2syumurta sarısı 4yumurta akı ıle omlet, ıhlamur.
ogle: 1 tabak ıspanak yemegı, 1kasık muhammara (cevızlı), 1bard elmasuyu.
...1 Trabzon hurması.
aksam: 1ızgara levrek, 2 dılım somon doner, 1/2 kırmızı sogan, yaglı nar eksılı salata.
su: 3lt+
spor: 20dk elıptık, 60dk kurek.

Tebrikler 5, mıntıka

teskuur ederiz canmm ay cok datlusuun yaa :)

yetistrmene sevindm kuzum gtiinizmi k.v denleree

Senn 7 gunlk menunn 1 . gununu yaptm.bugn canm bakalm :))

Başladım zaten.
supersin o zmaan :)

kesınlıkleeee.. ule ben bıle "acaba 2100kcal yapıyorum..yanlıs yapıyorum..yazık bebegıme."dıyorken.
ouyhhhhhh beeeee...sukurler olsunnnnn
Az önceki bana geldı,asagıdaki berusuma gelsın
Bazen dıyorum ki, ne olacak soyle gıtsın,sonra dıyorum kı soyleyınce ne olcsk, sus! bıtsın..,
CEMAL SUREYA
Mevlana? Cemal SUREYYA?
cok gecmısle rolsun yahuuu amannn aman... bıkac gun tarhana destegııı!!!

12288e kadar okudum...sonra devam edecegım...
sındrella mutfaktaaa

AAA laLuna dedınız dedınızzzz aklımda oyle kaldı yahuuu..
Hosgeldınnnnnn yapacagızzzz dogru yerdeyızzz

Beriliim paylasm alaninda gordum bi oylama var saniriim ...ben hepsine evet diyorumm cunku insann kendni toplamasi ve sonuncu olmamak icin daha cok caba sarfetmesi gerekicek.bence gaza getircek bi uygulama benm aklma yatti kuzum sen ne diyorsun...ben atladm.amma sey yaziyordu takimdakilere sorun filan bende ondan seettm :)

Arkadaşlar nutriway ürünleri hakkında ne dusunuyosunuz.yani omega 3-daily d - ekinezya - c vitamini - folik asit gibi bir sürü ürün var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…