- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.961
Canım bende acıkıyodum ama sonra alıştım. Sabah yersen daha çabuk eritirsin.Kızlar meltem bışey sorcam
Sabah 8 de kahvaltı yapıyorum oğlen 12.30 aksam 7 de.sabah ıle ogle arası ara ogunumu hıc acıkmadan yıyorum 1meyva ve 3cevız mesela.onu saat 15.00 te yesem cunku oğleden sonra acıkıyorum.sabah hıc acıkmadan yıyorum onları.ucte yersem kotu olur mu
Yediklerine dikkat et canım sakın artı çıkma.. Bak az kaldı hedefine... Mezun olacaksın yakında...Oyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bile
Canım akşam fazla olmuş ve kaçamak çok ağır olmuş bence.bunu eritmek için 1 gün gider... Ayrıca spor yapmıyorsun bilmiyorumMaşallah oku oku bitmiyor valla
Ben dünkü menümü paylaşıyım da atlama olmasın
Sabah. 2 dilim kepekli ekmek arası pesto soslu kaşae rendesi kıvırcık salatalı
Ara yemedim
Öğle. Yeşil salata balzamik sirkeli
Mercimek
Ara 1 ad limonlu kek yağsız küçük mufin boyunda
Akşam 3 kaşık haydari ile 2 ad bulgurlu etli biber dolması
Kaçamak olarak gece 1 çorba kasesi patlamış mısır ve 2 bardak diet cola
istersen dusucegne kesnlkle inaniyorm canm :)600gr cık gitti canım. Yıl başına 2 haneye düşmem gerek
istennve olur ta ikiben hep buna inaniyorm gercekten istersek herseyi yapariz İnsanlsr 70 kilo birden veriyor biz neden veremiyelimkii... Ne farkimiz var hepimiz insanz degilmicanım 5333tarzındamı yapıyon merak ettim: )))
inş düşersin canım, düşersin hiç merak etme, ben 103ten düştüm 85e, ama tabi aşırı olmamak kaydıyla azmettimde.
yenam sağolsun bana ben 103ken çok destek oldu, o desteğini hiç unutamam onun, aklımı başıma getirdi sözleriyle, o gazla 5333le geldim bugünlere.
yoksa yiyip gidiyordum: (
Hmm anlafm canm ben spor icin sanddiydim :)canim.ben oryanteli kilo vermek icin yapmıyorum ki kalca ve basen bolgesi icin yapiyorum insallah ise yarar yuruyus en guzeli aslinda ....
ay insallah pcden girebildigm bi durumda anlatıcam. eskiler biliyor az cokda sizede anlatirim tatlm sagol
Ayy cok sevndm eminim cok iyi gelicektr dikkat etcanm tatl diyp kaptrma canm ben hep oyle yapardmda ondan dedmOyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bile
canm bu sekilde olmaz tabikisi kafsda bitirip gercekten sporunla herseyle baslaman gerek benm fikirlerm bunlar sonrasi corap sokugu gibi gelir ama ilk sen bi kesin karar ver ve bismillah deyip basla guzelm :)Ne yalan söyleyeyim diyet yapmıyorum. Benim kötü bir yanım var bişey görüyorum ve istediğimi fark etmesem bile göğüslerim şişiyor. Sonra sabaha kadar pompala dur. Diyetlerle ilgili bildiklerimi aklımda tutup az yiyorum. 6 da yeme işi bitiyor. Sadece spor yapmıyorum. İstesem kilom çok hızlı düşer biliyorum. Ama açığa çıkan maddeler direk süte karışıyor. Bebeğe etkisini bilmiyorum. Azimden düşmemek için hedef koyuyorum kendime. İstesem dukan yapıp 2 hanelere düşmüştüm.
Dizlerimi zorlamayacak
sporlara yöneliyorum yavaş yavaş.
iyiym canm senden naber :)Naber arkadaşlar
Saol canim elimden geldigi kadar dikkat edicem :)istersen dusucegne kesnlkle inaniyorm canm :)
istennve olur ta ikiben hep buna inaniyorm gercekten istersek herseyi yapariz İnsanlsr 70 kilo birden veriyor biz neden veremiyelimkii... Ne farkimiz var hepimiz insanz degilmi
Hmm anlafm canm ben spor icin sanddiydim :)
Ayy cok sevndm eminim cok iyi gelicektr dikkat etcanm tatl diyp kaptrma canm ben hep oyle yapardmda ondan dedm
canm bu sekilde olmaz tabikisi kafsda bitirip gercekten sporunla herseyle baslaman gerek benm fikirlerm bunlar sonrasi corap sokugu gibi gelir ama ilk sen bi kesin karar ver ve bismillah deyip basla guzelm :)
Tamam canim kacamak yokCanım bende acıkıyodum ama sonra alıştım. Sabah yersen daha çabuk eritirsin.
Yediklerine dikkat et canım sakın artı çıkma.. Bak az kaldı hedefine... Mezun olacaksın yakında...
Canım akşam fazla olmuş ve kaçamak çok ağır olmuş bence.bunu eritmek için 1 gün gider... Ayrıca spor yapmıyorsun bilmiyorum
Sabah tüm dediklerimi yaptım allahtan eşim eve geldikten sonra tekrar dışarı çıktı ve tamamladım.iyiym canm senden naber :)
Waw nasıl gidiyo tatlım yeme içme durumlarıEki Görüntüle 1311413 kızlar before and after gelsiiin ...callencm eklemeynce ekliyrm inşallah kızmıyordur bişiyde demedi ama...
Çok güzel canımTamam canim kacamak yok
A çok güzel canım.sweetcim bir şey sorucam sen mezunsun dimi neden sende 6. Takım bandı var.mezunları yapmıyorlarmış bende 5. Takım bandı istemiştim.gerçi artık istemiyorum.meraktan soruyorum sana.Tebrikler 5, mıntıka
Sabah tüm dediklerimi yaptım allahtan eşim eve geldikten sonra tekrar dışarı çıktı ve tamamladım.
Waw nasıl gidiyo tatlım yeme içme durumları
Çok güzel canım
A çok güzel canım.sweetcim bir şey sorucam sen mezunsun dimi neden sende 6. Takım bandı var.mezunları yapmıyorlarmış bende 5. Takım bandı istemiştim.gerçi artık istemiyorum.meraktan soruyorum sana.
Başladım zaten.istersen dusucegne kesnlkle inaniyorm canm :)
istennve olur ta ikiben hep buna inaniyorm gercekten istersek herseyi yapariz İnsanlsr 70 kilo birden veriyor biz neden veremiyelimkii... Ne farkimiz var hepimiz insanz degilmi
Hmm anlafm canm ben spor icin sanddiydim :)
Ayy cok sevndm eminim cok iyi gelicektr dikkat etcanm tatl diyp kaptrma canm ben hep oyle yapardmda ondan dedm
canm bu sekilde olmaz tabikisi kafsda bitirip gercekten sporunla herseyle baslaman gerek benm fikirlerm bunlar sonrasi corap sokugu gibi gelir ama ilk sen bi kesin karar ver ve bismillah deyip basla guzelm :)
Ok olabilir evet
Evet tatlım 3, takımdan mezun oldum benkaptan olduğum için olabilirmi
teskuur ederiz canmm ay cok datlusuun yaa :)Tebrikler 5, mıntıka
yetistrmene sevindm kuzum gtiinizmi k.v denlereeSabah tüm dediklerimi yaptım allahtan eşim eve geldikten sonra tekrar dışarı çıktı ve tamamladım.
Waw nasıl gidiyo tatlım yeme içme durumları
Çok güzel canım
A çok güzel canım.sweetcim bir şey sorucam sen mezunsun dimi neden sende 6. Takım bandı var.mezunları yapmıyorlarmış bende 5. Takım bandı istemiştim.gerçi artık istemiyorum.meraktan soruyorum sana.
supersin o zmaan :)Başladım zaten.
kesınlıkleeee.. ule ben bıle "acaba 2100kcal yapıyorum..yanlıs yapıyorum..yazık bebegıme."dıyorken.Şaka bir yana da günlük aldığın kaloriyi 1000 in altına düşmemeli sonuçta sağlık önemli olan
Ben maalesef spor yapamıyorum o Yüzden minimum kalori düzeyindeyim
Bizim eski kaptanımız toplight ki tanışırsın diyetisyene gidiyor ona 1400 Kalorilik diyet verdi onunda kilosu 70 lerde
Sağlığını olumsuz etkilemeyecek kaçamak yapmadan uygulayacağın diyetle süper sonuç alırsın merak etme
ouyhhhhhh beeeee...sukurler olsunnnnnKimse yok mu yavvvvv
Muthiş yoğun bır gunu de arkamıza alıp umutlarımızla yenı bır gunun arıfesındeyız, hayat işte... Mutluluk nedır canlarrr,oğlusumun nefes alıp vermesını duyup sukretmek,gecenın cıldırtan sessızliğini dınlemede,fonda calan sezenın bugulu sesınde,gunduz camıma konan kumrunun boyun bukusunde, sabah uyandıgımızda ayaklarımızı hıssedıp yuruyebılmekte, daha sayayım mı,herseye ınat gulumseyınnn
Mevlana? Cemal SUREYYA?Az önceki bana geldı,asagıdaki berusuma gelsın
Bazen dıyorum ki, ne olacak soyle gıtsın,sonra dıyorum kı soyleyınce ne olcsk, sus! bıtsın..,
CEMAL SUREYA
cok gecmısle rolsun yahuuu amannn aman... bıkac gun tarhana destegııı!!!kızlar günaydın
eşim bir haftadır hastaydı,sonunda kızım ve bana da bulaştı,şimdi doktoruna gidiyoruz
berilcim bana 2 hafta izin verirmisin,bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok
3 hasta birbirimize bakacağız artık,ne zaman toparlarım bilemiyorum.ama toparlayınca gelirim
kaptancım cevabını özel mesaj olarak atabilirmisin
öpüyorum hepinizi
bu arada dağyolu kusurabakma rekabet yalan oldu,belki aynı kiloya gelince rekabete başlarız,öpüyorum
Supersinnnn canimmmm :))))Tebrikler 5, mıntıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?