- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.001
ne gibi tatlım tatlımSelin neyi özlüyoruz canim
iyilik canım ne olsun bıraktığın gibiyiz spor yapıyorum bir yandan bir yandan tv bakıyorum sen ne yapıyorsun uyudun mu seninkilerne haber kizlar
Yanlış oldu canm pardon :)ne gibi tatlım tatlım
Yanlış oldu canm pardon :)
yok gulum elifi yikadimda giydirdim net acikmis takildimiyilik canım ne olsun bıraktığın gibiyiz spor yapıyorum bir yandan bir yandan tv bakıyorum sen ne yapıyorsun uyudun mu seninkiler
tamam canım ohh mis gibi kokmuştur şimdi yavrucukyok gulum elifi yikadimda giydirdim net acikmis takildim
Canım o kadar sayfa vardı ki anlayamadım neyi oyluyoruz ama çoğunluğa uyarımhayriye ve servey yazdiklarimizi okuyup oyunuzu kullanirmisin.oy kullanmayan icin hayir diye dusunecegim bilginize
Ben dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir
Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi
3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)
ne haber kizlar
canım paylaşım alanına bak orada üç tane soru var onları cevaplamak gerekiyor ona göre burada oyunu kullan evet yada hayırgunneshh member: 626705 .!.:Canım o kadar sayfa vardı ki anlayamadım neyi oyluyoruz ama çoğunluğa uyarım
Sayfaları karıştırıp ne olduğunu anlamaya çalışıyım
Canm cok guzel olmus menun :) bu sefer ayrı düştük ben beni böyle sev izliyorum:).Iyi Akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
B peynir 3 zeytin yeşillik
Aralarda 2 kivi. 2 dilim elma
Akşam balık ekmek sandviç
Şimdi yine tv karşısında bu tarz benim i seyrediyorum
tesekkur ederm canm yoeumun icin senn sorun icinde sunu diyebilirim benm bildigm vucudu sasrtman gerektigi ama nasil.sasrtmali o kisim sana kalmis :)Herkese iyi aksamlarrrr
guzel bigunden herkese merhabaaa
babam bizde tam bir mac delisidir esimle mac izliyorlar bende benim deyimimle 'klupteyim' burdayim yazdiklarinizi okuyorum
bugun spor salonu ile gorusmeye gittim istanbuldakiler bilir trump towers da jatomi ile .. inanilmaz bi indirim var inanamadimm ogrenci indirimi bi harikaaa 10 aylik vip uyelik icin 1100 tl dediler havuzda dahil tum.spor icindee ptesi bakicam aöfte durdugum ogrencilik.icin belge vereceklermii ??
sizler nasilsiniz kizlarr ?
birde bana yardimci olmanizi rica edecegim 1 haftadir ayni kiloda sabitledim kendimi ne veriyorum.ne aliyorum
sizce ne yapabilirim bu sabitligi bozmak.icin ?
daha once denedigim ve basari ile sonuclanan 6 gunluk isveci dusunuyorum ama suan bunun.icin pek.musait degilim sirinde fikirlerini ogrenmek istedim
haftasonu guzel bi menu tebrikler sekerimm
iilik sekerim sendennn ??
canm menun super olmus tebrik ettm :)Sabah 1 yumurta,5zeytın,kk peynır,domates,kk yoğurt,7 badem,1dılım pastırma
Ara 1yesılelma
Oğlen karnıbahar yemegı
Ara, yarım mandalin.
Aksam doner-yoğğurt
Pidesız
2lt su,2tkahvesı
45 dk yuruyus
canım paylaşım alanına bak orada üç tane soru var onları cevaplamak gerekiyor ona göre burada oyunu kullan evet yada hayır
Canm cok guzel olmus menun :) bu sefer ayrı düştük ben beni böyle sev izliyorum:).
tesekkur ederm canm yoeumun icin senn sorun icinde sunu diyebilirim benm bildigm vucudu sasrtman gerektigi ama nasil.sasrtmali o kisim sana kalmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?