- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.941
Yok kalkıcam canım hadi öptüm seni bbbende bunu istyorm canum ys 79 lara bi ineyim ondan snra tutmayn beni indikce ineyim :))
En iyisi oturaym diyorsn meltem zaten yetismeyecek amaan purb
gitmeyelei bayaaaa bi uzun zaman oldu istanblda gorumcem var fatihte geldikmi ona gidiyoruz genelde :)
dun gece bende cok kotu bi ruya gordum ama su an yaz desen yazamam ama cok kotuydu bi onu hatrliyorum :/
Aşka gelmek iyidir ne güzel canım benimCidden oyleydımmm ama aska geldımm
Abovvv ruya mııbende bunu istyorm canum ys 79 lara bi ineyim ondan snra tutmayn beni indikce ineyim :))
En iyisi oturaym diyorsn meltem zaten yetismeyecek amaan purb
gitmeyelei bayaaaa bi uzun zaman oldu istanblda gorumcem var fatihte geldikmi ona gidiyoruz genelde :)
dun gece bende cok kotu bi ruya gordum ama su an yaz desen yazamam ama cok kotuydu bi onu hatrliyorum :/
onu uyutup gelecegm yavrmmm :,) ay nasil.bi kisilikki o cok mersk ettmki 6 kiside sevememis yani insan bari biriylr anlasr ilgnccc degisik demekki benm tek sevmefgm insan tipi kendni bisy sanan burnu havada herseyi ben bilirm diyen insan tipii nefret edermm...gel be canim takilak, ecik hovardalik yapak ama sen yapaman herifin var ya
o zaman reglden oldu bu hafta bu kilo haftaya daha iyi olacak bence
dilege yaptigimiz meydan loruse ansiklopedi olur.6 eltiside sevemiyor kadin oyle istikrarli itici ki.benim esimin ikizi var onun esyile sanki ruh ikiziyim firlamalikta
Ay ben anlamamsm.kuzum pardon bye canumiz kalktim diye kac posta yazayim
elif yiyor bende burda kaldim güya kahve bitince kalkacaktim.aklima getirdin haydin byeeeeee
luna gelince sempatik olun
meltem yeme yeme diye kizi korkutma
selin spor diye kizin basini yeme
bende bi yandan sut saati cocuklara bi yandan mutfak kahvsltiya kapatyorum bi yandan bursya bakip muzik dinliyoruum :))Ee hem yuruyorum hem telden yazıyorum hem gecmişi okuyorum hem de arastırmacı gazetecı kimliğimle cevreyı gozlemliyorum, mutlaka komik bışey bulurummm
Olsn canm oda guzel.:)Canım bugün hava yagmurlu dışarı çıkamam ve cumartesi çocugu bırakamıyorum.en fazla 3 mil leslie yapabilirim.
Canım tamam ye dicem bol bol yesin takımı sonuncu yapsıın oohh kurtulamaz hiç boşa
Waayy harikasın canım
bende optm canm gorusurzzz :)Yok kalkıcam canım hadi öptüm seni bb
aa hosgeldin yst cm nasilsin nasil gidiyor diyet ne kdar gitti bu hafta :)Slm kızlar ben 8. Takımdan geliyorum kardeş takımmışız tanışalım dedim nasılsınız
supersiniiiz canm ya burda hava soguk kapali ve uagmurluuu :)Guzel cumartesiden herkese merhaba
Kizimla pilatese gidiyoruz havada misss
herkesin fitrati farklı ben israrlara dayanamam benim için en iyisi belli etmemektam tersi gicik etmek icin yemiyom
onlar ye deyip ustume dustukce daha bir nazlaniyom
eve gelirken ama birsey yemedin diyorlar ya
zaten bana gorede birsey yapmamissin diye bir kapak lafi yapistiriyom ohhhhhhhhhhhhh
yasasin kötülük
can karatay da haklısın börek yok ama tabaklara servis edilmeseydi yemezdim ama mecbur kaldımkizlar alinti yapmadim aklimdakileri
fany
nerdeyse 4.haftaya girecek listede degil geldigindede verecegi kilo cok haftaya bölünecek takima faydasi olmayacak gerekcesiyle suan itibariyle diskalifiye ettim.geldiginde geldigi gunu baz alip yeni uye gibi takimda yerini alacak
boylece oda bizde mutlu mesut kilolarla savasiriz.her ne kadar ic sorunumuzsada takimlar takip ediliyor.yarin densizin biri cikip su kadar hafta demesin bana
toplight
canim en iyisini yapiyon erken yat erken kalk seni buralarda görmek ne hos be yavrummmmm
gunesim
bir gece takimdan gidecgim tuttu ondada sen geldin canim keske burda olsadim kaynatsaydik
servey
geceleri yoklugumdan sair olmusun yavrum.bu siir bana bu siir berusa diye okuyunca pek bir hoslandim yawwwww beli herifinle kutlarsin beni yanliz birakirsin diye gitmistimneyse bu gece beraberiz o zaman
callen
canim gecmis olsun biliyorum zor olacak ama cuma bildirim yapabilirmisin.ortalama acisindan.ama yapamazsanda sorun degil snin yerine selin biraz daha ugrasir
dagyolum
börek diyecem karatay diye basliyacan sabah sabah beni sinir edecen susutummmmmmmm
ama kalin giyinme fikrini tuttum canim
hayriye
eskisiden gunduzde ugrardin gözlerim ariyor seni ve bahsin sonucunu bekliyorum hayriyecim
selinnnnnnnnnnn
kuzum sen gece giderim gelirsin.gitmem buralarda sikintidan pertim cikar gelirsin.bir bulusamadik.canim cok icmedim haklisin zararli ama bazen moralde lazim.zaten sipayi uyutmam koca danalari bakmaya ikna etmem epey bir zaman aldi.ama cocuklarsiz arada disari cikip tazelenmek lazim.her ne kadar geldiginde aci gercek 3 canavarla karsilasilsada.
emine gelmemis niyeki
gelelim sabahki haoinlere su dokeceniz muzik acacaniz gidiklayacaksiniz hemi........hersye raziyim ama muzik sesine degil.zaten sabah kalkamadim hasan... kalk hadi bak misafir gelecek diyom.sen kalk evin karisi sensin diyor.hasooooooooo kalk ya senin akrabalarin diyom.sen kalk ben onlari sana verdim diyo.biraz daha durdum hasan bir agrim var ne olduki dedim.aninda numara yapma kapiyi kapa dedi.elifte bir yandan kahvalllll diye tutturunca kalktim.kahval demsi kahvalti oluyor bu arada.bugun aksama misafir var ama ediyle budu merak etmeyin tavuk gibi yatarlar erkenden
600gr cık gitti canım. Yıl başına 2 haneye düşmem gerekaa hosgeldin yst cm nasilsin nasil gidiyor diyet ne kdar gitti bu hafta :)
supersiniiiz canm ya burda hava soguk kapali ve uagmurluuu :)
600gr cık gitti canım. Yıl başına 2 haneye düşmem gerek
Canm yuruyus sart ben oryantal dns mans hepicini denedm haftada200 gitti bu hafta duzenli yuruyus yaptm 1.300 gtti canm
Aslnda dogru tatlm zatrn butn kafan orda aksm gel yne onu konus cok sikici zaten bizde ben dinleyici oluyorm esim.butn gunn raporu u anlatr hele onemli bi gelisme flan varsa konusuruz bazen sklirm.cok ama.belli etmem ki sevki kacp bidaha anlatmamazlik yapmasn :)
tamam tamam beril tamam gece beni hic isteme. Demek biktn benden tamm bende daha cok gelirim o zaman oh ohhaklsn canm ya bi doyasya konusamadk bu aksm bende burda olmaya calisicam o zaman kaynatrz uyumcm gece programm var zate onu izliucem burdanda kopmam :) bu gecedemi yoksn diyecektm oh oh uyusunlar tamam :))
Paylaş canım dinleriz
Oyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bileaa hosgeldin yst cm nasilsin nasil gidiyor diyet ne kdar gitti bu hafta :)
supersiniiiz canm ya burda hava soguk kapali ve uagmurluuu :)
Ne yalan söyleyeyim diyet yapmıyorum. Benim kötü bir yanım var bişey görüyorum ve istediğimi fark etmesem bile göğüslerim şişiyor. Sonra sabaha kadar pompala dur. Diyetlerle ilgili bildiklerimi aklımda tutup az yiyorum. 6 da yeme işi bitiyor. Sadece spor yapmıyorum. İstesem kilom çok hızlı düşer biliyorum. Ama açığa çıkan maddeler direk süte karışıyor. Bebeğe etkisini bilmiyorum. Azimden düşmemek için hedef koyuyorum kendime. İstesem dukan yapıp 2 hanelere düşmüştüm. Dizlerimi zorlamayacak sporlara yöneliyorum yavaş yavaş.canım 5333tarzındamı yapıyon merak ettim: )))
inş düşersin canım, düşersin hiç merak etme, ben 103ten düştüm 85e, ama tabi aşırı olmamak kaydıyla azmettimde.
yenam sağolsun bana ben 103ken çok destek oldu, o desteğini hiç unutamam onun, aklımı başıma getirdi sözleriyle, o gazla 5333le geldim bugünlere.
yoksa yiyip gidiyordum: (
Ne yalan söyleyeyim diyet yapmıyorum. Benim kötü bir yanım var bişey görüyorum ve istediğimi fark etmesem bile göğüslerim şişiyor. Sonra sabaha kadar pompala dur. Diyetlerle ilgili bildiklerimi aklımda tutup az yiyorum. 6 da yeme işi bitiyor. Sadece spor yapmıyorum. İstesem kilom çok hızlı düşer biliyorum. Ama açığa çıkan maddeler direk süte karışıyor. Bebeğe etkisini bilmiyorum. Azimden düşmemek için hedef koyuyorum kendime. Dukan yapıp 2 hanelere düşmüştüm. Dizlerimi zorlamayacak sporlara yöneliyorum yavaş yavaş.
Amin canım cümlemizi.elinden geleni yapıyorsun canım gördüğüm kadarıyla, allah muvaffak etsin inş tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?