Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kalkıcam canım hadi öptüm seni bb

Abovvv ruya mıı

onu uyutup gelecegm yavrmmm :,) ay nasil.bi kisilikki o cok mersk ettmki 6 kiside sevememis yani insan bari biriylr anlasr ilgnccc degisik demekki benm tek sevmefgm insan tipi kendni bisy sanan burnu havada herseyi ben bilirm diyen insan tipii nefret edermm...

iz kalktim diye kac posta yazayim
elif yiyor bende burda kaldim güya kahve bitince kalkacaktim.aklima getirdin haydin byeeeeee
luna gelince sempatik olun
meltem yeme yeme diye kizi korkutma
selin spor diye kizin basini yeme
Ay ben anlamamsm.kuzum pardon bye canum
derm spor cok iyi kendme geldim derm
herkesi tesvik ederm lunayida operim ya ins bizden korkmaz kendisi
Ee hem yuruyorum hem telden yazıyorum hem gecmişi okuyorum hem de arastırmacı gazetecı kimliğimle cevreyı gozlemliyorum, mutlaka komik bışey bulurummm
bende bi yandan sut saati cocuklara bi yandan mutfak kahvsltiya kapatyorum bi yandan bursya bakip muzik dinliyoruum :))

Olsn canm oda guzel.:)
Yok kalkıcam canım hadi öptüm seni bb
bende optm canm gorusurzzz :)

Slm kızlar ben 8. Takımdan geliyorum kardeş takımmışız tanışalım dedim nasılsınız

Kızlar meltem bışey sorcam
Sabah 8 de kahvaltı yapıyorum oğlen 12.30 aksam 7 de.sabah ıle ogle arası ara ogunumu hıc acıkmadan yıyorum 1meyva ve 3cevız mesela.onu saat 15.00 te yesem cunku oğleden sonra acıkıyorum.sabah hıc acıkmadan yıyorum onları.ucte yersem kotu olur mu

tam tersi gicik etmek icin yemiyom
onlar ye deyip ustume dustukce daha bir nazlaniyom
eve gelirken ama birsey yemedin diyorlar ya
zaten bana gorede birsey yapmamissin diye bir kapak lafi yapistiriyom ohhhhhhhhhhhhh
yasasin kötülük
herkesin fitrati farklı ben israrlara dayanamam benim için en iyisi belli etmemek

can karatay da haklısın börek yok ama tabaklara servis edilmeseydi yemezdim ama mecbur kaldım

600gr cık gitti canım. Yıl başına 2 haneye düşmem gerek

canım 5333tarzındamı yapıyon merak ettim: )))
inş düşersin canım, düşersin hiç merak etme, ben 103ten düştüm 85e, ama tabi aşırı olmamak kaydıyla azmettimde.
yenam sağolsun bana ben 103ken çok destek oldu, o desteğini hiç unutamam onun, aklımı başıma getirdi sözleriyle, o gazla 5333le geldim bugünlere.
yoksa yiyip gidiyordum: (

canim.ben oryanteli kilo vermek icin yapmıyorum ki kalca ve basen bolgesi icin yapiyorum insallah ise yarar yuruyus en guzeli aslinda ....

Paylaş canım dinleriz

ay insallah pcden girebildigm bi durumda anlatıcam. eskiler biliyor az cokda sizede anlatirim tatlm sagol

aa hosgeldin yst cm nasilsin nasil gidiyor diyet ne kdar gitti bu hafta :)

supersiniiiz canm ya burda hava soguk kapali ve uagmurluuu :)
Oyleymis cnm bizim burasi guzell bizde forsat bildik 2 gunluk tatile kaciyoruz.yediklerime dikkat edicem ama ufak kacamaklarin olabilir ayrica hastalancam bu hafta tartida fazla cikmaya basladim bile

Ne yalan söyleyeyim diyet yapmıyorum. Benim kötü bir yanım var bişey görüyorum ve istediğimi fark etmesem bile göğüslerim şişiyor. Sonra sabaha kadar pompala dur. Diyetlerle ilgili bildiklerimi aklımda tutup az yiyorum. 6 da yeme işi bitiyor. Sadece spor yapmıyorum. İstesem kilom çok hızlı düşer biliyorum. Ama açığa çıkan maddeler direk süte karışıyor. Bebeğe etkisini bilmiyorum. Azimden düşmemek için hedef koyuyorum kendime. İstesem dukan yapıp 2 hanelere düşmüştüm. Dizlerimi zorlamayacak sporlara yöneliyorum yavaş yavaş.

elinden geleni yapıyorsun canım gördüğüm kadarıyla, allah muvaffak etsin inş tatlım.

Maşallah oku oku bitmiyor valla

Ben dünkü menümü paylaşıyım da atlama olmasın
Sabah. 2 dilim kepekli ekmek arası pesto soslu kaşae rendesi kıvırcık salatalı

Ara yemedim
Öğle. Yeşil salata balzamik sirkeli
Mercimek

Ara 1 ad limonlu kek yağsız küçük mufin boyunda
Akşam 3 kaşık haydari ile 2 ad bulgurlu etli biber dolması

Kaçamak olarak gece 1 çorba kasesi patlamış mısır ve 2 bardak diet cola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…