Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İncşr receli süperdı begendımmm 4-5 tane mısır attım agzıma sıze caktırmadannn

Yolu uzun süre aşka düşmemiş bır adama denk gelirseniz, çalkalayın,zira dıbine cokmüş olabilir seven yanları.INCIR RECELİ
ne kadar guzel bjr sooz :)...

Bugunu de atlatırsam yarın kalıyor
bizde yarn ka.v demlere gitme ihtmalimiz var napcm hic bilmyormmm :) olabildgne sebze yiyecegm artikin :))

Bence süper selinnn fırtına gıbı geliyonnn

aynen tatlim sasirtmam lazim o yizden sizlerden fikir istiyorum cunku herkes en az 1 kere yasamistir bende yasadim 1 ay 61.5 dan dusememistim sonra İsveçle kirdim cok sukur ama simdi farkli biai varmi yapabilecegim merk ettim
canim ya menunu aynen kaoruyup enerji harcamayi artiracaksin
ya menunde azaltmaya gidip icecegi arttiracaksin
yada yukleme yapacaksin
bir yada iki gun serbesrt ye ve onra tekrar vucudu sasirt diyet menune don
aslinda bunlar birer yol yukleme cok sik kullanilir ama benim tavsiyem suan vucut direniyor dayanmaya calis.kirildiginda inanamayacagin kadar guzel bir kilo gidecek

servey yazdiklarimi okuyormusun
oylamadan bahsettim oyunu kullanirmisin.

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin --------------hayir
servey
sanem
dila
emine
meltem
luna

Son düzenleme:
evet bende yapmaya çalışacam canım, hafta da iki kere eşimin çaşlıştığı kurumun spor salonuna gidecem :)
ay teşekkür ederim :)

hoşbuldum teşekkür ederim inşallah :)

ben en iissi 1 gun serbest yiyiimmm ptesi yine eskisine donimmm

yarin serbest gun yapimm. bu haftanin durumuna gore isves istiyorum aslimda ama is durumum onemlii bazi seyler sonuclansa nefes alip ne yaoacagimiz belli olsa ona gore ayarlicam kendimi

kizlar teyzemiz uyudu
cocuklar uyudu
esimle enistemiz vatan millet sakarya konusuyor
bende geldim

hosgeldinnnn

Nerdesn canm ya yoksun hic gunduzleri :)
Canm.ben kullan.adm hic bi fikrm.yok ama.kullanldiginda diyeti destekledigini okumustum duzenli ignesi filn vuruluyormus sanrm bu kadar biliyorm :)
Hıımm anladım canım kayın v için sormuştum.
Canım çok güzel bu menüyle bu hafta birinci olursun.

Ben oy kullanmıyor muyum?

İyi canım sen?
kızlar 1 saat sporumu yaptım geldim menüme kimse yorum yapmamış ama...
Waay bravo canım
Menün çok güzel canım bende izliyorum

Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vs

Sabah 1 yumurta,5zeytın,kk peynır,domates,kk yoğurt,7 badem,1dılım pastırma
Ara 1yesılelma
Oğlen karnıbahar yemegı
Ara, yarım mandalin.
Aksam doner-yoğğurt
Pidesız
2lt su,2tkahvesı
45 dk yuruyus
Çok güzel canım maşallah

kizlar teyzemiz uyudu
cocuklar uyudu
esimle enistemiz vatan millet sakarya konusuyor
bende geldim
Hoş geldin canım

isvec cok agir degilmi tatlim

kullan canim unutmusmuyum
aceleyle yazdim sanirim unuttuklarim varsa kusuruma bakmasin

Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vs

tatlimm ben zatenn sadece sabah kahvaltisinda en fazla 3 dilim oda tam bugday yiyen biriyim oda en fazla 3 cok nadirrr bu hafta cok duzenli beslendim ara ogunlerim aksamlarim vs saatleri cokk iiydi kabizligimi cozdum cok sukurr normale döndümm

belkide berilin dedigi gibi bi anda patlayip gidecekk tamda regl donemindeyim belkide ondandir ama ben yinede su metobolizmamin avzini burnunu dagitayim diyorumm

isvec cok agir degilmi tatlim
aslinda evet agir ama beni zorlamadi o zamanlar ve inanilmaz kirdi sabit kilomuu
ben 6 gun yaptim biraktim asiri kilom olmadigindan gerek duymadim 13 gun ve kesinlikle tavsiye etmiyorum benim isvesteki amacim degisik olmasi ve sabitlenen o gunku kilomu kirmakti suandada oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…