- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.021
ne kadar guzel bjr sooz :)...Yolu uzun süre aşka düşmemiş bır adama denk gelirseniz, çalkalayın,zira dıbine cokmüş olabilir seven yanları.INCIR RECELİ
bizde yarn ka.v demlere gitme ihtmalimiz var napcm hic bilmyormmm :) olabildgne sebze yiyecegm artikin :))Bugunu de atlatırsam yarın kalıyor
bak bak bak ben gormustm.zaten senn itiraf etmeni bekledimİncşr receli süperdı begendımmm 4-5 tane mısır attım agzıma sıze caktırmadannn
Bence süper selinnn fırtına gıbı geliyonnnBen dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir
Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi
3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)
Herkese iyi aksamlarrrr
guzel bigunden herkese merhabaaa
babam bizde tam bir mac delisidir esimle mac izliyorlar bende benim deyimimle 'klupteyim' burdayim yazdiklarinizi okuyorum
bugun spor salonu ile gorusmeye gittim istanbuldakiler bilir trump towers da jatomi ile .. inanilmaz bi indirim var inanamadimm ogrenci indirimi bi harikaaa 10 aylik vip uyelik icin 1100 tl dediler havuzda dahil tum.spor icindee ptesi bakicam aöfte durdugum ogrencilik.icin belge vereceklermii ??
sizler nasilsiniz kizlarr ?
birde bana yardimci olmanizi rica edecegim 1 haftadir ayni kiloda sabitledim kendimi ne veriyorum.ne aliyorum
sizce ne yapabilirim bu sabitligi bozmak.icin ?
daha once denedigim ve basari ile sonuclanan 6 gunluk isveci dusunuyorum ama suan bunun.icin pek.musait degilim sirinde fikirlerini ogrenmek istedim
haftasonu guzel bi menu tebrikler sekerimm
iilik sekerim sendennn ??
canim ya menunu aynen kaoruyup enerji harcamayi artiracaksinaynen tatlim sasirtmam lazim o yizden sizlerden fikir istiyorum cunku herkes en az 1 kere yasamistir bende yasadim 1 ay 61.5 dan dusememistim sonra İsveçle kirdim cok sukur ama simdi farkli biai varmi yapabilecegim merk ettim
kizlar paylasim alanini lütfen okuyup fikrinizi belirtin
benim fikrimse soyle
basrisizligi belgelemek bence motivasyonu kirar.özel bir sebepten dolayi bir kac hafta diyetine uyamayan bir uye her seferinde sonunculugu gorup diyetini birakabilir.ne yazacaz oraya bogazimi tutamadimda sonuncumu oldum diyecek.yada totisi kalddiramadim spor yapmadim mi derki.bilemiyorum ama takim icinde konusulacak bir basarisizligi tum takimlar arasina belgelemek bana pek hos gelmedi.hem böyle bir basligi niye okur insan.siz okurmusunuz ben okumam sahsen.obur taraftan yaklsaik 100 kisilik bir yarismada sonuncu kimi baglarki.adi ustunde sonuncu.ben sahsen hepsine hayir diyorum ama sizin fikrinize gore oylamaya cevap verecegim.lütfen kendinizin böyle bir ortama dusecegini hesaba katarak karar verin.belki diyeceksiniz hirs yapariz falan diye.ama ya kisinin karakteri hirsli degilse ne olacak.bence bu takimin ic sorunu olarak kalmali ve yine kendi icimizde cozulmeli.
evet bende yapmaya çalışacam canım, hafta da iki kere eşimin çaşlıştığı kurumun spor salonuna gidecem :)Canm bende sporda baya bir salmistm duzenli bir haftafr yuruyorum kilo vermem kesnlkle degisti ve kendmi super hissedyorum sende yapabilirs canm:)
Oh iyi gezmeler olsn canm bugn cnn sikliyordu iyi gelicektir sana :)
O ne demekk kiiiiz :))
Dogru yaptn bence canm ben cok sevdim simdiden lunayii :)
meltem menu 1 ve 2 var tavsiye ederiiiiiiiimm :)
hoşbuldum teşekkür ederim inşallah :)Evet canım gitmeli
Aynen bizimde dizimiz medcezir mira eşimin akrabası oldugu için ona özellikle bakıyoruz
Ziftlen ziftlen sabah görücem o totişi kaldıramazsan ne gülecem
Hoş geldin lunacım umarım hedefine ulaşırsın
Bravo serveycim
a aa çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim
Paylaş canım dinleriz
Günaydın canım
Waay diren dağyolu arkandayız
Anlıyorum canım benim eşimde evde olunca başımda bekliyor bende giremiyorum.hadi çabuk gel sende zayıfla
canim ya menunu aynen kaoruyup enerji harcamayi artiracaksin
ya menunde azaltmaya gidip icecegi arttiracaksin
yada yukleme yapacaksin
bir yada iki gun serbesrt ye ve onra tekrar vucudu sasirt diyet menune don
aslinda bunlar birer yol yukleme cok sik kullanilir ama benim tavsiyem suan vucut direniyor dayanmaya calis.kirildiginda inanamayacagin kadar guzel bir kilo gidecek
kizlar teyzemiz uyudu
cocuklar uyudu
esimle enistemiz vatan millet sakarya konusuyor
bende geldim
Hıımm anladım canım kayın v için sormuştum.Nerdesn canm ya yoksun hic gunduzleri :)
Canm.ben kullan.adm hic bi fikrm.yok ama.kullanldiginda diyeti destekledigini okumustum duzenli ignesi filn vuruluyormus sanrm bu kadar biliyorm :)
Canım çok güzel bu menüyle bu hafta birinci olursun.Ben dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir
Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi
3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)
Ben oy kullanmıyor muyum?kizlar paylasim alanini lütfen okuyup fikrinizi belirtin
benim fikrimse soyle
basrisizligi belgelemek bence motivasyonu kirar.özel bir sebepten dolayi bir kac hafta diyetine uyamayan bir uye her seferinde sonunculugu gorup diyetini birakabilir.ne yazacaz oraya bogazimi tutamadimda sonuncumu oldum diyecek.yada totisi kalddiramadim spor yapmadim mi derki.bilemiyorum ama takim icinde konusulacak bir basarisizligi tum takimlar arasina belgelemek bana pek hos gelmedi.hem böyle bir basligi niye okur insan.siz okurmusunuz ben okumam sahsen.obur taraftan yaklsaik 100 kisilik bir yarismada sonuncu kimi baglarki.adi ustunde sonuncu.ben sahsen hepsine hayir diyorum ama sizin fikrinize gore oylamaya cevap verecegim.lütfen kendinizin böyle bir ortama dusecegini hesaba katarak karar verin.belki diyeceksiniz hirs yapariz falan diye.ama ya kisinin karakteri hirsli degilse ne olacak.bence bu takimin ic sorunu olarak kalmali ve yine kendi icimizde cozulmeli.
İyi canım sen?ne haber kizlar
Waay bravo canımkızlar 1 saat sporumu yaptım geldim menüme kimse yorum yapmamış ama...
Menün çok güzel canım bende izliyorumIyi Akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
B peynir 3 zeytin yeşillik
Aralarda 2 kivi. 2 dilim elma
Akşam balık ekmek sandviç
Şimdi yine tv karşısında bu tarz benim i seyrediyorum
Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vsHerkese iyi aksamlarrrr
guzel bigunden herkese merhabaaa
babam bizde tam bir mac delisidir esimle mac izliyorlar bende benim deyimimle 'klupteyim' burdayim yazdiklarinizi okuyorum
bugun spor salonu ile gorusmeye gittim istanbuldakiler bilir trump towers da jatomi ile .. inanilmaz bi indirim var inanamadimm ogrenci indirimi bi harikaaa 10 aylik vip uyelik icin 1100 tl dediler havuzda dahil tum.spor icindee ptesi bakicam aöfte durdugum ogrencilik.icin belge vereceklermii ??
sizler nasilsiniz kizlarr ?
birde bana yardimci olmanizi rica edecegim 1 haftadir ayni kiloda sabitledim kendimi ne veriyorum.ne aliyorum
sizce ne yapabilirim bu sabitligi bozmak.icin ?
daha once denedigim ve basari ile sonuclanan 6 gunluk isveci dusunuyorum ama suan bunun.icin pek.musait degilim sirinde fikirlerini ogrenmek istedim
haftasonu guzel bi menu tebrikler sekerimm
iilik sekerim sendennn ??
Çok güzel canım maşallahSabah 1 yumurta,5zeytın,kk peynır,domates,kk yoğurt,7 badem,1dılım pastırma
Ara 1yesılelma
Oğlen karnıbahar yemegı
Ara, yarım mandalin.
Aksam doner-yoğğurt
Pidesız
2lt su,2tkahvesı
45 dk yuruyus
Hoş geldin canımkizlar teyzemiz uyudu
cocuklar uyudu
esimle enistemiz vatan millet sakarya konusuyor
bende geldim
isvec cok agir degilmi tatlimben en iissi 1 gun serbest yiyiimmm ptesi yine eskisine donimmm
yarin serbest gun yapimm. bu haftanin durumuna gore isves istiyorum aslimda ama is durumum onemlii bazi seyler sonuclansa nefes alip ne yaoacagimiz belli olsa ona gore ayarlicam kendimi
hosgeldinnnn
kullan canim unutmusmuyumHıımm anladım canım kayın v için sormuştum.
Canım çok güzel bu menüyle bu hafta birinci olursun.
Ben oy kullanmıyor muyum?
İyi canım sen?
Waay bravo canım
Menün çok güzel canım bende izliyorum
Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vs
Çok güzel canım maşallah
Hoş geldin canım
Canım ekmeği kes düzenli beslen kabızlığı hallet haşlama sebze ye vs vs
aslinda evet agir ama beni zorlamadi o zamanlar ve inanilmaz kirdi sabit kilomuuisvec cok agir degilmi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?