- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.321
aslında tenıs ama... yuzmede de 800mderecem var... 2007den berı yuzme oldu.evet ama baydi artik bu hafta bildirimden sonra biraz firar edesim var
izne ayrilmak gibi mültecici bir istek duyuyorum
gel canim burdayiz
ikizler 15 canim
kiz ben seker gibi kadinimdir
beilkoliklik yaparim sen niye tirsiyon anlamdim yaw
brans ne
hem okuma firsatin varken keyfine git bence
Majezik tek carem olur kesmeden agrıyı alırrcok şükür tatlım ama benimki fena bi ağrı yaa evde olsam sorun değilde iş yerinde dayanılmaz oluyor
cok şükür tatlım ama benimki fena bi ağrı yaa evde olsam sorun değilde iş yerinde dayanılmaz oluyor
hm22, kesınlıkle... sevmek degıl cok cokkk sevmek sart. yoksa ıkı taraf ıcın de husran.
E guzel..mutlu oldugunu bulmussun.
ben de ModaTasarım okudum. aboooovvvvv hıııııc ısım olmaz.
ben kııı hergun aynı kıyafetı gıyenlerdenım -baaaaak kısmıs gozlerle bakmayın... cıgır acanların ortak ozellıgıdır-
evet ama baydi artik bu hafta bildirimden sonra biraz firar edesim var
gel canim burdayiz
ikizler 15 canim
brans ne
benim esim hic istememisti ama zoraki ses etmezdi kv. de sagolsun cok destekledi.esim guneydogulu ona gore para varsa yan gel yat be kariGeçmiş olsun Zeynepcim.
Tek derdin regl ağrısı olsun.
O an öyle bir kararla girmiştim. Aslında hiç de sevmedim. Çok güzel bir meslek ama kesinlikle isteyen ve kişiliği uygun kişiler yapmalı.
Şimdi web tasarımı ile ilgileniyorum. Böyle çok daha mutluyum.
sagol bir tanem sahsinda hepinize tesekkür ederimBerıl, gunun kutlu mutlu olsunn
tebrikler canimaslında tenıs ama... yuzmede de 800mderecem var... 2007den berı yuzme oldu.
meslege gecirecegin kurslar varya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass
Sıcak su torban falan var mı Zeynepcim?
Çok iyi anlıyorum.
Benim çok düzensiz olduğu içi regl dönemim. Ağrısı da berbat oluyor ama iş yerine gitmek işkencedir eminim.
Moda tasarımı da çook güzel.
Var ya nasıl kilo verip istediğim gibi giyinesim var.
Hiç ilgilendin mi peki mesleğinle*
Aman aman izin kötü.
Ben de en son izne gitmiştim. 10 gün önce bir baktım 89 olmuşum.
Eyvah dedim ne yaptım ben.
Oturdum düşündüm ve başladım diyete.[/QUOTE
dogru ama bilemiyom
benim esim hic istememisti ama zoraki ses etmezdi kv. de sagolsun cok destekledi.esim guneydogulu ona gore para varsa yan gel yat be kari
simdide kidemli ev hanimiyim ama mutluyum kurslara gidiyom vs....
sagol bir tanem sahsinda hepinize tesekkür ederim
bir garip oldum
Çok iyi anlıyorum.
Benim çok düzensiz olduğu içi regl dönemim. Ağrısı da berbat oluyor ama iş yerine gitmek işkencedir eminim.
.
Yok yok yokCaylarrrrrrr geliyor
Aranızda yesilçay sevmeyen var mıııııııııı
ne kutsal ve guEl bir meslek minick ogrencilere bilgiler ogretmek hayati ogretmek :)bende cok memnundum.ögrencilerimin agladigini bilmem.hatta carsida pazarda gorunce o hazirol vaziyete gecmelerine pek gulerdim
kız kılo bısey degıl...benım yas vermem lazım
yasım 31..kızım 3yasında oglum 6aylık.[/
QUOTE]gorende 45 sanir kiz dur daha vakit vaar :))
yok be yavrum şirkkette sıcak su tobası ne arar bakım bir ilaç alcam ama önce bişiler yemem lazım
daha önce aç karnına ilaç alıp zehşrlenmişliğim var dikkat etmem lazım
cocgunluga uyarak payöasim alanina hayir diyorum bilginiz olsun
hm tatlım seni görmek ne güzel yaa özledim seni ama bu kiloları ben hiç sevmedim haa haberin olsun acilen kg vermen lazım hemen bu hafta sonuna kadar pro diyeti yap gitsin bi 2-3 kg sonra da yavaş yavaş diğeri gider 2-3 hafta sonra 80 hatta 79 ları görürsünBerilcim, 376. bölümde 80.6 ile ayrılmışım. Bugün 86.4 çıktım tartıda.
canım gece biberiye yağı nane yağı ne bulduysam sürdüm bi de tülbentle sıkı sıkı bağladım tüm gece nerdeyse ayaktaydım bi ara dalmışım onda da eşim uyandırdı horladın diye sinir oldum yaaaKaptanım geçmiş olsun. ( Berilcim alınmazsın değil mi? Ben hep böyle hitap ettiğim için şimdiye kadar el alışkanlığı.)
Nane yağı kullanıyor muydun migren için?
valla bende eskiden lens kullanıcısıydım astiğmatım yükseldi ona göre özel lens alıyordum sonra yaş kırkı geçince sıkıntı oldu artık gözlüğe geri döndümCallan cım çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanırsınız inşallah
lunacım sana da geçmiş olsun, selin demek sende gözü bozuk olanlardan maalesef benimde gözlerim aynen numarası da çok yüksek 20 yıldır lens kullanıyorum, lenslerim artık benimle bütünleşti, yaptığım doğru değil lenslerle sürekli yapışık yaşamak ama ben böyleyim maalesef, 3 ay hiç çıkmazlar, sonra zavallı lensle kendilerini dışarı atar bende değiştiririm
güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için
devam tatlım devam bak kilolarımızda yakın gerçi ben dün akşam diyetimi 1 kadeh şarapla bozdum ama olsunToplight yarısa tamam mı devam mı kuzummm
canım çok geçmiş olsun hele de işteyken daha bir zor oluyordur, ilaç inşallah keser ağrısınıHerkesciklere Günaydınn
regl ağrısıyla güne başladım ve sadece kahve içebildim canım bişi istemiyor.
havada buzzzz
şimdi birkaç işim var geleceiğim yine
ne diyorsun hem moda oku hemde giyinmekle ilgilenme, en çok istediğim floransa da moda okumaktı ama olmadı. Yine de şükür tekstil sektöründeyim modanın çevresinde dolanıp duruyorum her ne kadar içine giremesem dehm22, kesınlıkle... sevmek degıl cok cokkk sevmek sart. yoksa ıkı taraf ıcın de husran.
E guzel..mutlu oldugunu bulmussun.
ben de ModaTasarım okudum. aboooovvvvv hıııııc ısım olmaz.
ben kııı hergun aynı kıyafetı gıyenlerdenım -baaaaak kısmıs gozlerle bakmayın... cıgır acanların ortak ozellıgıdır-
evet ama baydi artik bu hafta bildirimden sonra biraz firar edesim var
gel canim burdayiz
ikizler 15 canim
brans ne
tebrikler devam süpersinoglum uyuyor.. kızım okulda.. ben dalayım dostumla (kurek) alemlere..
aslında tenıs ama... yuzmede de 800mderecem var... 2007den berı yuzme oldu.
ya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass
Çok iyi anlıyorum.
Moda tasarımı da çook güzel.
Var ya nasıl kilo verip istediğim gibi giyinesim var.
Hiç ilgilendin mi peki mesleğinle*
Aman aman izin kötü.
Ben de en son izne gitmiştim. 10 gün önce bir baktım 89 olmuşum.
Eyvah dedim ne yaptım ben.
Oturdum düşündüm ve başladım diyete.
Afiyet olsun canım o kadar olur yasamıyalım mı sarap fermente oldugundan basagrısını tetıkler bılgın olsun.bak şimdii burnunun bır deliğini kapat dıgerınden nefes al.aldıgın yerı kapat dığerınden ver.ustuste 3-4 bardak su iç.10-15 kez derın nefes al acık havada ver eminim ıyu gelcekkkaboww kızlar bi toplatıya girdim gene döktürmüşsünüz
hm tatlım seni görmek ne güzel yaa özledim seni ama bu kiloları ben hiç sevmedim haa haberin olsun acilen kg vermen lazım hemen bu hafta sonuna kadar pro diyeti yap gitsin bi 2-3 kg sonra da yavaş yavaş diğeri gider 2-3 hafta sonra 80 hatta 79 ları görürsün
canım gece biberiye yağı nane yağı ne bulduysam sürdüm bi de tülbentle sıkı sıkı bağladım tüm gece nerdeyse ayaktaydım bi ara dalmışım onda da eşim uyandırdı horladın diye sinir oldum yaaa
güyaa bademciklerimi aldırdım şimdi de lenf bezlerim şişmiş ne zor yaa hasta olmak
valla bende eskiden lens kullanıcısıydım astiğmatım yükseldi ona göre özel lens alıyordum sonra yaş kırkı geçince sıkıntı oldu artık gözlüğe geri döndüm
devam tatlım devam bak kilolarımızda yakın gerçi ben dün akşam diyetimi 1 kadeh şarapla bozdum ama olsun
hm tatlım seni görmek ne güzel yaa özledim seni ama bu kiloları ben hiç sevmedim haa haberin olsun acilen kg vermen lazım hemen bu hafta sonuna kadar pro diyeti yap gitsin bi 2-3 kg sonra da yavaş yavaş diğeri gider 2-3 hafta sonra 80 hatta 79 ları görürsün
canım gece biberiye yağı nane yağı ne bulduysam sürdüm bi de tülbentle sıkı sıkı bağladım tüm gece nerdeyse ayaktaydım bi ara dalmışım onda da eşim uyandırdı horladın diye sinir oldum yaaa
güyaa bademciklerimi aldırdım şimdi de lenf bezlerim şişmiş ne zor yaa hasta olmak
valla bende eskiden lens kullanıcısıydım astiğmatım yükseldi ona göre özel lens alıyordum sonra yaş kırkı geçince sıkıntı oldu artık gözlüğe geri döndüm
devam tatlım devam bak kilolarımızda yakın gerçi ben dün akşam diyetimi 1 kadeh şarapla bozdum ama olsun
evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor
dağ yolu tartıya çıkmaktan okadar korkuyorum kii,fiziksel olarak toparladıktan sonra ilk işim tartıya çıkmakevet haklısın bugun telefi edecem
Allah razı olsun inş bizde çok istiyoruz hayırlısı
toplam heralde 750 kalaori çok iyi biraz da az
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda gelirsin bak nerdeyse sana yaklaştım bence durma yarın mücadelen zorlaşabilir
bu spor aşkı nasıl oluştu nerden bu ilham bize de yardım et
berilcim canım ciğerim sen bana kızgınmısın ben hiç öyle davranış yaparmıyım hoşgeldin bu arada ben bu aralar kaçırdım farkındayım karatayda böyle değil sen bana kalori bazından yorum yap
ben hafif hafif toparlamaya başlıyorum,kusura bakmayın gündemi takip edemedim,açıkcası yazılanları da okuyamadımtoplight, beril, gunes, servey,hayriye, selin, emine, yeni uye luna paylasim alanindaki oylamaya hayir dedi
dagyolu evet dedi
dila, callen, sanem bildirmedi henüz. bugun karari yazacam lutfen bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?