Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında tenıs ama... yuzmede de 800mderecem var... 2007den berı yuzme oldu.

cok şükür tatlım ama benimki fena bi ağrı yaa evde olsam sorun değilde iş yerinde dayanılmaz oluyor

Sıcak su torban falan var mı Zeynepcim?
Çok iyi anlıyorum.
Benim çok düzensiz olduğu içi regl dönemim. Ağrısı da berbat oluyor ama iş yerine gitmek işkencedir eminim.

Moda tasarımı da çook güzel.
Var ya nasıl kilo verip istediğim gibi giyinesim var.
Hiç ilgilendin mi peki mesleğinle*

Aman aman izin kötü.
Ben de en son izne gitmiştim. 10 gün önce bir baktım 89 olmuşum.
Eyvah dedim ne yaptım ben.
Oturdum düşündüm ve başladım diyete.

benim esim hic istememisti ama zoraki ses etmezdi kv. de sagolsun cok destekledi.esim guneydogulu ona gore para varsa yan gel yat be kari
simdide kidemli ev hanimiyim ama mutluyum kurslara gidiyom vs....
Berıl, gunun kutlu mutlu olsunn
sagol bir tanem sahsinda hepinize tesekkür ederim
bir garip oldum

tebrikler canim
tenise benim ikizlerde gitmisti biraktilar sonra

ya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass
meslege gecirecegin kurslar var

Hiç öyle değil ama ..
İnsan neyi seviyorsa zamanını öyle geçirmeli.
Ne kurslarına gidiyorsun? Ben japonca kursunu istiyorum da eşim de istiyor. Beraber gidelim diye ayarlayamadık bir türlü.
Yalnızca hasta olduğun zamanlarda çalışmak zor.
Ben biraz fazla hasta olan bir insanım da.

Sıcak su torban falan var mı Zeynepcim?
Çok iyi anlıyorum.
Benim çok düzensiz olduğu içi regl dönemim. Ağrısı da berbat oluyor ama iş yerine gitmek işkencedir eminim.

.

yok be yavrum şirkkette sıcak su tobası ne arar bakım bir ilaç alcam ama önce bişiler yemem lazım

daha önce aç karnına ilaç alıp zehşrlenmişliğim var dikkat etmem lazım

Caylarrrrrrr geliyor
Aranızda yesilçay sevmeyen var mıııııııııı
Yok yok yok
bende cok memnundum.ögrencilerimin agladigini bilmem.hatta carsida pazarda gorunce o hazirol vaziyete gecmelerine pek gulerdim
ne kutsal ve guEl bir meslek minick ogrencilere bilgiler ogretmek hayati ogretmek :)

kız kılo bısey degıl...benım yas vermem lazım
yasım 31..kızım 3yasında oglum 6aylık.[/
QUOTE]gorende 45 sanir kiz dur daha vakit vaar :))

yok be yavrum şirkkette sıcak su tobası ne arar bakım bir ilaç alcam ama önce bişiler yemem lazım

daha önce aç karnına ilaç alıp zehşrlenmişliğim var dikkat etmem lazım

Aman dikkat et kendine şekerim.
Bir ara özel günler için çayı vardı doğasan markasının.
Bulabilirsen yakınında bulunsun en azından.

cocgunluga uyarak payöasim alanina hayir diyorum bilginiz olsun

Çok iyi diyorsun bence.

aboww kızlar bi toplatıya girdim gene döktürmüşsünüz

Berilcim, 376. bölümde 80.6 ile ayrılmışım. Bugün 86.4 çıktım tartıda.
hm tatlım seni görmek ne güzel yaa özledim seni ama bu kiloları ben hiç sevmedim haa haberin olsun acilen kg vermen lazım hemen bu hafta sonuna kadar pro diyeti yap gitsin bi 2-3 kg sonra da yavaş yavaş diğeri gider 2-3 hafta sonra 80 hatta 79 ları görürsün
Kaptanım geçmiş olsun. ( Berilcim alınmazsın değil mi? Ben hep böyle hitap ettiğim için şimdiye kadar el alışkanlığı.)
Nane yağı kullanıyor muydun migren için?
canım gece biberiye yağı nane yağı ne bulduysam sürdüm bi de tülbentle sıkı sıkı bağladım tüm gece nerdeyse ayaktaydım bi ara dalmışım onda da eşim uyandırdı horladın diye sinir oldum yaaa
güyaa bademciklerimi aldırdım şimdi de lenf bezlerim şişmiş ne zor yaa hasta olmak
valla bende eskiden lens kullanıcısıydım astiğmatım yükseldi ona göre özel lens alıyordum sonra yaş kırkı geçince sıkıntı oldu artık gözlüğe geri döndüm
Toplight yarısa tamam mı devam mı kuzummm
devam tatlım devam bak kilolarımızda yakın gerçi ben dün akşam diyetimi 1 kadeh şarapla bozdum ama olsun

Herkesciklere Günaydınn

regl ağrısıyla güne başladım ve sadece kahve içebildim canım bişi istemiyor.

havada buzzzz

şimdi birkaç işim var geleceiğim yine
canım çok geçmiş olsun hele de işteyken daha bir zor oluyordur, ilaç inşallah keser ağrısını

ne diyorsun hem moda oku hemde giyinmekle ilgilenme, en çok istediğim floransa da moda okumaktı ama olmadı. Yine de şükür tekstil sektöründeyim modanın çevresinde dolanıp duruyorum her ne kadar içine giremesem de

beriiiiiil nereye firari olmak hayıııır , almanyaya gidene kadar burdasın okaa
ikizleri büyütmüşün ne güzel, şimdi ki bıcırığı da herkes birden yiyip bitiriyordur onu ne tatlı

oglum uyuyor.. kızım okulda.. ben dalayım dostumla (kurek) alemlere..
tebrikler devam süpersin

ay ne güzel, benimde step aerobic antrenörlüğüm var

ya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass

haydii niye bişey kazandırmasın elbette kazandırır ben 40'ım okuyorum işte 4.sınıftayım iktisat

evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor

Afiyet olsun canım o kadar olur yasamıyalım mı sarap fermente oldugundan basagrısını tetıkler bılgın olsun.bak şimdii burnunun bır deliğini kapat dıgerınden nefes al.aldıgın yerı kapat dığerınden ver.ustuste 3-4 bardak su iç.10-15 kez derın nefes al acık havada ver eminim ıyu gelcekkk

Kaptanım, kimi zaman yoğunluk oluyor. Biraz zor yetişeceğim ama buradan ayrılmak yok ı-ıh.
Nasıl alıyorum böyle kilo anlamıyorum ki. 89'u gördüm.
Buraya kadar düştüm.
Azıcık salsam hooop.
En kısa sürede kilo vermek için kendimi kasacağım.
Eşim çarşamba günü şehir dışına çıkacak.
5 Aralık gibi geri dönecek.
O zamana kadar 70leri görmek istiyorum bakalım.

Off çok kötü. Migren gibi bir şey yok.
Uyanmak da çok kötü olmuş.
Adam akıllı bir çözüm bulmalılar bu merede.

evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor

Güneşcim sen yap artık bol bol alışveriş. Hak ettin :)
Dün bir kırmızı bot gördüm. O kadar güzeldi ki ..
Dedim bir kilo vereyim de giyeyim şunu.
Şimdi giymiyorum topuklu.

dağ yolu tartıya çıkmaktan okadar korkuyorum kii,fiziksel olarak toparladıktan sonra ilk işim tartıya çıkmak
toplight, beril, gunes, servey,hayriye, selin, emine, yeni uye luna paylasim alanindaki oylamaya hayir dedi
dagyolu evet dedi
dila, callen, sanem bildirmedi henüz. bugun karari yazacam lutfen bildirin
ben hafif hafif toparlamaya başlıyorum,kusura bakmayın gündemi takip edemedim,açıkcası yazılanları da okuyamadım
ama bu oylamaya ben de hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…