- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.341
Kızlar haftada bır tartılmak mantıklı geliyor gunlük olunca takıntı oluyor yada olumsuz rtkılenıyorsunn
evet 2sene calıstım. kagıt ustu ıyıyım de..gıyınmeyı sevmeyınce ınsan:)Sıcak su torban falan var mı Zeynepcim?
Çok iyi anlıyorum.
Benim çok düzensiz olduğu içi regl dönemim. Ağrısı da berbat oluyor ama iş yerine gitmek işkencedir eminim.
Moda tasarımı da çook güzel.
Var ya nasıl kilo verip istediğim gibi giyinesim var.
Hiç ilgilendin mi peki mesleğinle*
Aman aman izin kötü.
Ben de en son izne gitmiştim. 10 gün önce bir baktım 89 olmuşum.
Eyvah dedim ne yaptım ben.
Oturdum düşündüm ve başladım diyete.
kazandırır tabı de. ben maddı acıdan bısey eklemez demek ıstedım.canım çok geçmiş olsun hele de işteyken daha bir zor oluyordur, ilaç inşallah keser ağrısını
ne diyorsun hem moda oku hemde giyinmekle ilgilenme, en çok istediğim floransa da moda okumaktı ama olmadı. Yine de şükür tekstil sektöründeyim modanın çevresinde dolanıp duruyorum her ne kadar içine giremesem de
beriiiiiil nereye firari olmak hayıııır , almanyaya gidene kadar burdasın okaa
ikizleri büyütmüşün ne güzel, şimdi ki bıcırığı da herkes birden yiyip bitiriyordur onu ne tatlı
tebrikler devam süpersin
ay ne güzel, benimde step aerobic antrenörlüğüm var
haydii niye bişey kazandırmasın elbette kazandırır ben 40'ım okuyorum işte 4.sınıftayım iktisat
evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor
anlamadım...89sun.. ve esın gıdecek.. 11gun sonra donecek 70lerı gormek ıstıyorsunKaptanım, kimi zaman yoğunluk oluyor. Biraz zor yetişeceğim ama buradan ayrılmak yok ı-ıh.
Nasıl alıyorum böyle kilo anlamıyorum ki. 89'u gördüm.
Buraya kadar düştüm.
Azıcık salsam hooop.
En kısa sürede kilo vermek için kendimi kasacağım.
Eşim çarşamba günü şehir dışına çıkacak.
5 Aralık gibi geri dönecek.
O zamana kadar 70leri görmek istiyorum bakalım.
Off çok kötü. Migren gibi bir şey yok.
Uyanmak da çok kötü olmuş.
Adam akıllı bir çözüm bulmalılar bu merede.
Güneşcim sen yap artık bol bol alışveriş. Hak ettin :)
Dün bir kırmızı bot gördüm. O kadar güzeldi ki ..
Dedim bir kilo vereyim de giyeyim şunu.
Şimdi giymiyorum topuklu.
anlamadım...89sun.. ve esın gıdecek.. 11gun sonra donecek 70lerı gormek ıstıyorsun
11gunde 10kg gıbı bısey mı?
canım neden mümkün değil ?? yağ kullanmadan baharatlarla tavuk butunu fırına attım sadececanim sen bu calori yontemine guvenme
her site ayri bir tarti ve calori soyluyor ve bu evle pek uyusmuyor.
366 kalori aksam yemegin mumkun degil.bendede bir liste var ondada mandalin 80 grami 92 kalori diyor
canim dedimya herkezde baska bir kalori cetveli var.bendekine gore soyle bir baktimda ondan yazdim.sen böyle kilo veriyorsan sorun yok tatlim.ben fikrimi belirttimcanım neden mümkün değil ?? yağ kullanmadan baharatlarla tavuk butunu fırına attım sadecemandalinada 1 adet küçük bişeydi 3 aşağı 5 yukarı aynı değil midir kaloriler çorba zaten hep yediğim bişey ben hep böyle kilo verdim
canim benim kurslar tamamen kizlara endeksliHiç öyle değil ama ..
İnsan neyi seviyorsa zamanını öyle geçirmeli.
Ne kurslarına gidiyorsun? Ben japonca kursunu istiyorum da eşim de istiyor. Beraber gidelim diye ayarlayamadık bir türlü.
Yalnızca hasta olduğun zamanlarda çalışmak zor.
Ben biraz fazla hasta olan bir insanım da.
dedim bileAman dikkat et kendine şekerim.
Bir ara özel günler için çayı vardı doğasan markasının.
Bulabilirsen yakınında bulunsun en azından.
Çok iyi diyorsun bence.
supersin 40 demek yeni bir baslangic bencecanım çok geçmiş olsun hele de işteyken daha bir zor oluyordur, ilaç inşallah keser ağrısını
ne diyorsun hem moda oku hemde giyinmekle ilgilenme, en çok istediğim floransa da moda okumaktı ama olmadı. Yine de şükür tekstil sektöründeyim modanın çevresinde dolanıp duruyorum her ne kadar içine giremesem de
beriiiiiil nereye firari olmak hayıııır , almanyaya gidene kadar burdasın okaa
ikizleri büyütmüşün ne güzel, şimdi ki bıcırığı da herkes birden yiyip bitiriyordur onu ne tatlı
tebrikler devam süpersin
ay ne güzel, benimde step aerobic antrenörlüğüm var
haydii niye bişey kazandırmasın elbette kazandırır ben 40'ım okuyorum işte 4.sınıftayım iktisat
evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor
kacirdigin birsey yok sen meraklanma canimdağ yolu tartıya çıkmaktan okadar korkuyorum kii,fiziksel olarak toparladıktan sonra ilk işim tartıya çıkmak
ben hafif hafif toparlamaya başlıyorum,kusura bakmayın gündemi takip edemedim,açıkcası yazılanları da okuyamadım
ama bu oylamaya ben de hayır diyorum
cok sistematik gidiyorsun himmmmmmhergün bana da iyi gelmiyor, benim için cuma , pazartesi ve çarşamba
cuma'yı yarışma bildirimi için
pazartesi'yi hafta sonu kaçamaklarını kontrol için
çarşamba'yı gidişatı kontrol için tartılıyorum
cogu gitmesede azi kalir diye dusundu sanirimanlamadım...89sun.. ve esın gıdecek.. 11gun sonra donecek 70lerı gormek ıstıyorsun
11gunde 10kg gıbı bısey mı?
canim benim kurslar tamamen kizlara endeksli
yuzmeye gittiler gittim
tenise gittiler bende fitnesine basladim
elif icin kisisel gelisim kurdlarina yada soyletilerine gittim
yemek kurslarina gittim
bir ara boyamaya gittim boya rahatsiz etti biraktim
dikise basladim hoca mini etek diktirmedi giciklina birakmadim bohca kenari cevirmekten gina gelmistim
yok yawwwwwwww can sikintisi ama mutfagim iyidirOhh maşallah.
Hatun marifetli baya baya :)
Yemek kursu da ayrıca güzelmiş.
yok yawwwwwwww can sikintisi ama mutfagim iyidir
ben aslinda evlenince basladim antepli esimBen de çok severim mutfakta zaman geçirmeyi.
Pek tecrübeli değilim aslında, pek becerikli de değilim ama çok severim işte kendi çapımda.
yok yawwwwwwww can sikintisi ama mutfagim iyidir
ben aslinda evlenince basladim antepli esim
annesi mükemmel yemek yapar simdi bana sen beni gectin diyor
ama sonra cocuklarla zaman gecirdigimiz bir yer oldu
icatlar, cöpe atilanlar, kurtaripta yiyebilirmiyiz dediklerimiz
eeeee 20 yillik deneyim
Mrb arkadaşlar maşallah 11 sayfa yazmışsınız.kaçamaksız bir gün geçirmeniz dileğiyle...
İnşallah canım hemen mezun ol sende hadimeltemcim selam nasılsın ,
hedefim 2 haftaya mezun olmak o yüzden kaçamak konusunu rafa kaldırmam lazım. Acıktığımda senin sözün aklıma geliyor "aç kalmaktan korkmayın" bayıldım bu lafa
insallah canimahh şu mutfak yok mu iyi olsa bir dert olmasa bir dert valla
iyi olunca yiyip yediriyorsun işte,
berilcim nerde oturuyorsun, bi gece dışarıya çıkınca takılıcam sana ona göre
el ayarida öyle olusuyor canim yaOoo 20 yılda ne tecrübeler olmuştur Beril.
Güneydoğınun yemekleri de bir başkadır.
Ben 2 yıldan beri ancak mutfaktayım.
Ondan öncesinde benin yaptığım, eşimin yediği bir sigara böreği vardı.
Tadına ben bakınca bu ne ya deyip neredeyse tükürecektim.
Bozuntuya vermeden, yemiş, çok lezzetli demişti
O günden sonra ne yapsak beğeniliyor tabi ki evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?