- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.281
yerim ben onu yaaaaaaaaane güzel jest yapmışlar, benim oğlum daha 2,5 yaşında bile değil, kreşe gidiyor, bizde çiçeğimizi aldık, daha konuşamıyor bile anlattım ona öğretmenine ver çiçeği sonra sarıl öp dedim. İyice dinledi beni sıkı sıkı çiçeğe yapışmış anladı ne yapacağını, ablasına verip sonrada atatüt'e çiçeği verecekmiş öldüm gülmekten.
Ablası dediği öğretmeni oluyor
Aa gunlerden haberin yok ya kafa ucmusgünaydın,
öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili Beril öğretmenim :)
Canm en fazla 10 yil kullaniyor diye diye biliyorm lens icin bende ondan korkuyorm napacam diye cnku numaralarimda durmadi e ameiyat filan olmiycakmisin peki canm zarari olmasin gozune doktor bisiy demiyormuCallan cım çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanırsınız inşallah
lunacım sana da geçmiş olsun, selin demek sende gözü bozuk olanlardan maalesef benimde gözlerim aynen numarası da çok yüksek 20 yıldır lens kullanıyorum, lenslerim artık benimle bütünleşti, yaptığım doğru değil lenslerle sürekli yapışık yaşamak ama ben böyleyim maalesef, 3 ay hiç çıkmazlar, sonra zavallı lensle kendilerini dışarı atar bende değiştiririm
güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için
ay canm ya bilmiyordm ogretmen oldigunu ogretmenler gunun kutlu mutlu olsn keske senn ogrencin olaydim kuzumya sabah bir dolu agladim zaten
kizlari okula goturmustum
ögretmenleri durumumu biliyorlar banada bir cicek almislar pek kötü oldum ya
cok özledim ama gecti
sagolun canlarim ya
kirilmadin degilmiTamamdır Berilcim. Elimden geldiğince kilo vermeye çalışacağım cuma gününe kadar.
Umarım güzel olur sonuçlar.
Olmazsa sonraki hafta da girebilirim sıkıntı değil. :)
ben sinif ogretmeniydimAa gunlerden haberin yok ya kafa ucmus
Canm en fazla 10 yil kullaniyor diye diye biliyorm lens icin bende ondan korkuyorm napacam diye cnku numaralarimda durmadi e ameiyat filan olmiycakmisin peki canm zarari olmasin gozune doktor bisiy demiyormu
ay canm ya bilmiyordm ogretmen oldigunu ogretmenler gunun kutlu mutlu olsn keske senn ogrencin olaydim kuzumne ogretmeniydin tatlm sinifmi yoksa..
Canm ya cok sevuorm boyle yarm yarm konusuyorlar ya yiyesim geliyor yane güzel jest yapmışlar, benim oğlum daha 2,5 yaşında bile değil, kreşe gidiyor, bizde çiçeğimizi aldık, daha konuşamıyor bile anlattım ona öğretmenine ver çiçeği sonra sarıl öp dedim. İyice dinledi beni sıkı sıkı çiçeğe yapışmış anladı ne yapacağını, ablasına verip sonrada atatüt'e çiçeği verecekmiş öldüm gülmekten.
Ablası dediği öğretmeni oluyor
taman canm bende merak ettm dedm hatta uyudu bu aksm ne guzel diye :)canim yogundu biraz birde bugunun önemi icin ikizlerin elifin hazirliklari vardi
hasanda yoktu anca yetistirdim.gelemedim.
bence diyetlik birseyin kalmamis
spor ve koruma doneminde kilonu sabitle canim
kirilmadin degilmi
sinif ogrermenleri candir bende 1. Snif ogretmenimi hic unutmam cok severim hala gorusuruz :) ama 2 ile 5 arasi olan ogretmeninide bi o kdar sevmez idim :)ben sinif ogretmeniydim
hastalandigimda istifa ettim
Hadi bana yetis cok yok zaten beraber yaris yapalimOlur mu hiç Beril :)
Umarım güzel güzel kilo veririm de, listeye girişim sıkıntı yaratmaz.
Hem bana da motive olur hızlı vermek için.
Canm ya cok sevuorm boyle yarm yarm konusuyorlar ya yiyesim geliyor ya
taman canm bende merak ettm dedm hatta uyudu bu aksm ne guzel diye :)
callenin hastaligi olmasaydi senin fazlaligi tolera edebilirdik.ama simdi o bildirim yapamayacak, dila herhafta strese sokuyor bildirecekmi, bildirmeyecekmi diye.birde senin fazlalik.neyse anlastigimiza sevindim.burda gormek istiyorum seni hem biz daha tanisip kaynasmadik degilmi.Olur mu hiç Beril :)
Umarım güzel güzel kilo veririm de, listeye girişim sıkıntı yaratmaz.
Hem bana da motive olur hızlı vermek için.
bende cok memnundum.ögrencilerimin agladigini bilmem.hatta carsida pazarda gorunce o hazirol vaziyete gecmelerine pek gulerdimsinif ogrermenleri candir bende 1. Snif ogretmenimi hic unutmam cok severim hala gorusuruz :) ama 2 ile 5 arasi olan ogretmeninide bi o kdar sevmez idim :)
kız kılo bısey degıl...benım yas vermem lazımSenn yine iyiiymis benm biri 6.25 digeri 6.75 miyop 9 a kadr yoou var dedo doktorbenm baskasansimda yok malesef
canm cok gecmis olsun ins kisa surede toplarlanirsiniz optum cok kensnize dikkat edin :)
Bende optum
gunaydin canm :)
canm sesine alistilar gecen seneden beri kucuk oglum arada bi uyanip bakiyor ne var ne yok sonra yine uyuyorbuyugu top patlasa duymaz zaten oyle uyur
Kac yasndasinki canm ya kilolari ver yaparsin tabikiso :))
mennnnnnnnnnnnnCaylarrrrrrr geliyor
Aranızda yesilçay sevmeyen var mıııııııııı
37 yasindayim kizim 2kız kılo bısey degıl...benım yas vermem lazım
yasım 31..kızım 3yasında oglum 6aylık.
sagol canimBeril öğretmenim,örtmenler gınun kutlu olsun,
Sen bır ana, sen bır dıyetısyen,hersey oldun artık bızeeee
Kahve makinası bozulmuştu cuma işyerınde dun aksamustu gıdıp aldım,ilac sanki.tugbadan yenı cekilmiş kahvem var,bakır fıncanlara ellerımle yaparım sanamennnnnnnnnnnnn
kave kave nirde
Sayende superrrsagol canim
sen nasilsin ask böcügü
annem benı 6yasında bır adama teslım ettı.evet haklısın bugun telefi edecem
Allah razı olsun inş bizde çok istiyoruz hayırlısı
toplam heralde 750 kalaori çok iyi biraz da az
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda gelirsin bak nerdeyse sana yaklaştım bence durma yarın mücadelen zorlaşabilir
bu spor aşkı nasıl oluştu nerden bu ilham bize de yardım et
berilcim canım ciğerim sen bana kızgınmısın ben hiç öyle davranış yaparmıyım hoşgeldin bu arada ben bu aralar kaçırdım farkındayım karatayda böyle değil sen bana kalori bazından yorum yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?