- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.361
allah belami versin simdi yaptim geldim sana yazacaktimKahve geldi beruşş
Tobe de yaaa sen bana Dua edersın de ben kahve yaptıgını hıssetmez mıyımallah belami versin simdi yaptim geldim sana yazacaktim
sana ne ederimTobe de yaaa sen bana edersın de ben kahve yaptıgını hıssetmez mıyım
katilimini arttirdigin icin sagolasin gunesimkızlar ben çıkıyorum şimdi bugün tekrar girmeye çalışırım
görüşürüz iyi bakın kendinize
insallah canim
ben duzeliyim ilaclarda bitsin icelimmmmmmm
dagitalim
fasila gidelim
el ayarida öyle olusuyor canim ya
korkma patatesten domatesten biberden
dene dene dene
sonuc mükemmel olacak inan
canım ağrı kesiciyi aldım bugün 3. kere öğleyinde gün yemeğimiz vardı ama ben sadece ızgara ve çorba salata ile günü bitirdim arkadaş extra zeytinyağlı sarmalar kadayıf burmalar getirtmiş bakmadım bile tadınaAfiyet olsun canım o kadar olur yasamıyalım mı sarap fermente oldugundan basagrısını tetıkler bılgın olsun.bak şimdii burnunun bır deliğini kapat dıgerınden nefes al.aldıgın yerı kapat dığerınden ver.ustuste 3-4 bardak su iç.10-15 kez derın nefes al acık havada ver eminim ıyu gelcekkk
Meltem yeni yıla 6lı rakamllarla gırmek mythiş olacak benım içinn n
yok anam benim gelen giden cok olurBen de öyle yapıyorum.
Dene dene :)
Pasta ve tatlılar konusunda çok güveniyorum kendime.
Öyle kilo aldım zaten.
Bir pasta yap, 1 günde 2 kişi hepsini bitir derken ..
ben senden cok umutluyum eskiden de biliyordum birazda ondan.sanirim bu diyetisyen uydu sanacanım ağrı kesiciyi aldım bugün 3. kere öğleyinde gün yemeğimiz vardı ama ben sadece ızgara ve çorba salata ile günü bitirdim arkadaş extra zeytinyağlı sarmalar kadayıf burmalar getirtmiş bakmadım bile tadına
bende inşallah hep birlikte 6 lı rakamlarla hatta becerebilirmiyim bilmiuyorum ama 66-67 olmak istiyorum yeni yılda ki en son 2 sene önce 68 olmuştum 2008 de iken 66 idim düşünün
kitabini okudunmuKızlar menümü yazayım şimdiden.
Akşam belli olmuyor benim durumum.
Sabah:
- 2 minik dukan peynirli poğaça
- 2 tane yumurta
- 4 zeytin
Öğle:
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 kase hindistan cevizli dukan puding.
Akşam:
- Fırında balık
Saf protein günümde olduğum için salata yok. Bugün hastayım. Su bile içerken zorlanıyorum ama minik minik içiyorum.
kaçamak yapmazsan ve disiplinli olursan verirsin canım neden olmasın.kahveyi bence 2 fincanı geçme.Meltem yeni yıla 6lı rakamllarla gırmek mythiş olacak benım içinn n
Çayın kalabalıkla arası ıyıdır, kahve yalnızlık ister.fonda bır müzik,los ısıkta,gece,huzur...Çayın kalabalıkla aradı ıyıdır,kahve yalnızlık ister
kitabini okudunmu
Aynen yoksa costurmuştum cikolatayıııyok anam benim gelen giden cok olur
bana bazen dibini siyirmak kalir
kiz yaninda bir lokmada lokum olaydi diyecem meltem agzima agzima vuracak
2fincanı gecmiyotum meloşkaçamak yapmazsan ve disiplinli olursan verirsin canım neden olmasın.kahveyi bence 2 fincanı geçme.
Çok kahve içmeyi ben uygun görmüyorum ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?