- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.421
amin canm allah evlerimizden huzurumuzu basimizdan eslerimizi eksik etmesin... Degisik bi durum ya ben kizla konusuyordum noldugunu anlamadm sonra 4. Takimi okuyunca bi tepki vermemeyi sectm ..cafede gorunce bi 4. takima bakayim dedim. ah ben o takimda olcaktim yada bu takimda ole bisi olacaktiki sen beni görecektinn ...
neyse valla bugun fenalardayim ve halaa ac degilim saka gibii
Allahim herkesin evine dirlik esiylede anlayis saygi ve sadakati eksik etmesin
Ablan verdi simdi her hesabi banli guzel guzel seyrediyor kuzumamin canm allah evlerimizden huzurumuzu basimizdan eslerimizi eksik etmesin... Degisik bi durum ya ben kizla konusuyordum noldugunu anlamadm sonra 4. Takimi okuyunca bi tepki vermemeyi sectm ..
amin canm allah evlerimizden huzurumuzu basimizdan eslerimizi eksik etmesin... Degisik bi durum ya ben kizla konusuyordum noldugunu anlamadm sonra 4. Takimi okuyunca bi tepki vermemeyi sectm ..
Ablan verdi simdi her hesabi banli guzel guzel seyrediyor kuzum
Okagzina saglik berilcim senfe benim kafandansin vesselamm
Herif cakmasin diye koltugun kosede bu Kadar yaziyom anlayin
benm berilim gayet usludur hic oyle bisiyler yapmaz bikeremAy ben oyle seyler yaparmiyim
Cik cik cik
aman anlamasiin bizimki direk anlar ne yaziyon kime yaziyon sorular baslarHerif cakmasin diye koltugun kosede bu Kadar yaziyom anlayin
ahahaha olmadi ama boleeee yavv
bende koltugun kenarindan yaziyom ama tel sarzda benim koca var mac izlemekk (arada izler )
benimkinin hic oyle aliskanlklari yok malesef ya beraber dizi izleri film izleriz genelde :))Benimkide
Aynenbenm berilim gayet usludur hic oyle bisiyler yapmaz bikerem
aman anlamasiin bizimki direk anlar ne yaziyon kime yaziyon sorular baslar
canm ben begendim menunu ama meltem tebrik ettm :)bugunki menüm
sabah 2 yumurta 4 etli yaprak sarma çok küçük boyutları 5 zeytin çok az peynir salatalık 4 kayısı 4 erik 5ceviz
akşam yoğurt salata çok az et
suan 2 lt su oldu 3.5 lt inş tamamlayacam
kuzum siz direk dogrulari soyliyorsunuz ondan yanls olmasn diyr ben pek yormlama yapmiyrm aama sen istersen yaparuum tabikisi :)Aynen
Menulerede yorum Yok bugun
benimkinin hic oyle aliskanlklari yok malesef ya beraber dizi izleri film izleriz genelde :))
Yap tabiicanm ben begendim menunu ama meltem tebrik ettm :)
kuzum siz direk dogrulari soyliyorsunuz ondan yanls olmasn diyr ben pek yormlama yapmiyrm aama sen istersen yaparuum tabikisi :)
Ask bocekleriii siziiii sizi gidi siziiibizde genelde oyle tatlım ben bizimkine hediyebolarak digiturk aboneligi aldim 5buyuk takim maclarini derbileri birlikte izliyoruz ama bazen benim keyfim olmuyor o tek izliyor ben o sirada kitap dergi okuyorum yada buraya geliyorum ama macta izlese kitlenmezz cok 2 3 dk da bi benle ugrasir elini elimden ustumden cekmez :)
tamam canm ciss gordummu saknmiyaym o zaman ama.menuler genelde guzel yahu :) hayriye nerelerde geldi.i bugn hicYap tabii
Sende bizdensin
Agzini korkak alistirma cisss yiyene yapistir cezayi
Hihhhhh hayriyeni bekle sen bende gidiyommmmmAsk bocekleriii siziiii sizi gidi siziiisizin cocugnuz asktan zaten nasil bir guzel olur hayal edemiyorm :))
tamam canm ciss gordummu saknmiyaym o zaman ama.menuler genelde guzel yahu :) hayriye nerelerde geldi.i bugn hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?