Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benım oğlanı gormedın mı kim dunur bıdaha dusun gercı ben mehmetı gormedım anneye benzedıyse muthıstır
elifimi kaptrmaaaam o benmdir o beniim yok cik

Sabah arada gelirim nobetim var dediginde yuppiiii diyesim geldi sustum
haha su an ben dedm bileee yasasiin

Elif uyanmadan bir kahvemi alip hüpletiyim
biz uyandk kahvalti icin bekleyemiyorz bile acele acele hazrloyorm

Canim selinde ellerimi sormustu bakimli diye bende Onu yazmistim.dun gece Onu soyledim

hmm peki bekliyoruz o haldee

bundan 7 sene önce falan manavgatta yaşıyorum bir kadın gördüm minübüste hemen yanımda oturuyor aman Allahım o ne güzel tırnak ve nasıl güçlü nasıl güzel uzun gençlik fırtınası işte sordumn kadına oda dedi ki " bir limonun yarısının içinde tırnaklarımı gezdiriyorum "

benimde o dönemlerde tırnaklarım çıt diye kırılıyor bende denedim ve gerçekten öyle oldular içimden yıllardır " sağolasın aplaaa " dedim

Annen kahvesiz gelemem Sabah sabah

ben bu aralar takıldım yavv yoksam nescafe içmişliğim yok zamnında çok sevmeyi denedim olmadı şimdi tek şekerli 2si 1 arada içiyorum hoş oluyor normalde türk kahvecisiyim ben günde en az 1

Yuzey bence tek seker ve suttozu olan nescafe yerıne ya sutlü sefersız nescafe yada bır tkahvesı daha önerırım

Iste o turk kahvesinin telvesiyle ellerini ovala bebek poposu gibi olur
Bende salatadan artan limonla tirnaklarimi ovalarim
Kisin kuruyunca biraz mayayi biraz sute eritip ellerime Maske yaparim.tek El kremim vazelin

Kahvemi de içtim.
Şimdi kahvaltı hazırlamakta.
Gideyim de cici dukan tariflerimden bir tanesini seçip yapayım.
Sonra sizinle yerim :)
Supersin canm bekliyoruz afiyet olsn :)

Yok kizm sende gorduk senide yani sagdakine az bisiy kaldi senn :) ben napaym beennn ah ah

Bunlar ameliyatli
Not.sisman tesellisi
ya bende inanmiyorm midelerne kelepce flan taktiiryorlar ya yada mideyi kucultuyirlar bence oyle bisiy vardir mutlaka

BEndende ne kaynana olur ya
Olsa olsa kaynanatör olur
ben nasil olucam glb ama ben gelinimle arkadas olurm kanki olurm kaynanalk yapmam

Yahu meltem ıyı dımı merak ettım
arada bi girdi ama niye gelemiyor acept cok ozletti kendni

Iste o turk kahvesinin telvesiyle ellerini ovala bebek poposu gibi olur
Bende salatadan artan limonla tirnaklarimi ovalarim
Kisin kuruyunca biraz mayayi biraz sute eritip
ellerime Maske yaparim.tek El kremim
vazelin
bunlari hep not aldm cok isime yariycak ins :)

Bencede diyetle olmaz ya

Gecende bır tanıdıkla karsılastık kadını tanıyamadım rahat 90 üstu vardı mideyı kucultmusss incecık ama surat bıle değişmişş sok oldum.(içimden sunu hayal ettım cok yedıgını ve mudenın boooömmm dıye patladıgını)komik geldı ben bı koşu gıdıp mıdemı küçülteyımmm

Sanirim obezlere yapiliyor o
Bizim neremiz obez az disimizi sikarsak olacaz Lopez

Kahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…