- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.681
Hic birseylusini icememBerıs doğusun bergamot aromalısını dene gercı ben demleme ıcıyorumm
Ayaklara iki aspirini döv ucuz bir kreme karistir yun Corap giy yat sabaha yarilan yerleri vs...geciyorKahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Surata surme gozenekleri kapatirsin iyi firvcalamazsanKahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Ooo her telden var Canimgünaydın kızlar,
ne güzel bilgiler vermişiniz el ayak bakımı için detaylı inceliycem şimdi bayıldım
bende cilt gençleştirmeye taktım, biraz param olsun botox dolgu ne varsa yaptırıcam 25 yaş yüzü istiyorumOoo her telden var Canim
Zayifliyoz ya takviyelere basladik
Gunaydin seker
hmm peki bekliyoruz o haldee
bundan 7 sene önce falan manavgatta yaşıyorum bir kadın gördüm minübüste hemen yanımda oturuyor aman Allahım o ne güzel tırnak ve nasıl güçlü nasıl güzel uzun gençlik fırtınası işte sordumn kadına oda dedi ki " bir limonun yarısının içinde tırnaklarımı gezdiriyorum "
benimde o dönemlerde tırnaklarım çıt diye kırılıyor bende denedim ve gerçekten öyle oldular içimden yıllardır " sağolasın aplaaa " dedim
ben bu aralar takıldım yavv yoksam nescafe içmişliğim yok zamnında çok sevmeyi denedim olmadı şimdi tek şekerli 2si 1 arada içiyorum hoş oluyor normalde türk kahvecisiyim ben günde en az 1
Supersin canm bekliyoruz afiyet olsn :)
Yok kizm sende gorduk senide yani sagdakine az bisiy kaldi senn :) ben napaym beennn ah ah
ya bende inanmiyorm midelerne kelepce flan taktiiryorlar ya yada mideyi kucultuyirlar bence oyle bisiy vardir mutlaka
Kahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Ben askara gittim dolgu icin Adam yuzunu gerelim dedi.bende istiyordum dudak kenarinabende cilt gençleştirmeye taktım, biraz param olsun botox dolgu ne varsa yaptırıcam 25 yaş yüzü istiyorum
Uzatmadan sertlestir limonlu kuru surekli yaparakBenim de tırnaklarımla başım çok dertte.
Uzatamıyorum. Anında kırılıyor. Biri kırılınca hoop hepsini kes. Sinir bozucu oluyor.
Sana yetişmek için Selin :)
Yüz için ben de yaparım haftada 1 kere falan.
Çok memnun kalıyorum.
Başka var mı kızlar püf noktalarınız?
Gunaydin kacakGünaydın arkadaşlar kaçamaksız bir gün dileğiyle...
Uzatmadan sertlestir limonlu kuru surekli yaparak
Yuze cok var ya
Kuruysa sut ve yasmaya
Yagliysa yogurt ve birkac Damla limon
Yumurtaaki yukari yazdim
Naneli Buhar gozenek sikistirir dinlendirir
Bu hafta guzel bir sonuc ver bana benden sana süper vucut bakimi tarifleri gelecekTeşekkür ederim Berilcim.
Bu sıralarda biraz salmıştım kendimi.
Bir toparlayayım.
Nane yağına da bayılırım. Onunla yapabilirim dimi buharı?
Olur ama ben cigiyle yapiyorum Sonra o posaxida cildime surtuyom kese yapar gibiTeşekkür ederim Berilcim.
Bu sıralarda biraz salmıştım kendimi.
Bir toparlayayım.
Nane yağına da bayılırım. Onunla yapabilirim dimi buharı?
Ayy kızlar benim de basım ağrıyorrr
yaa migren çok kötü ben 1 hafta öncesinden hastalanınca migrenin sebebi çıktı demek gecen cuma regl şişliği varmış ondan sana yenildim servey tatlım bakalım cuma ya kadar giderse seni geçerim haberin olsunBu ne yaaaa bende de migren varrrr
canım yaaa ne çektin sen şu işten allahım inşallah sana sıkıntısız sorunsuz bir iş nasip ederSimdi...
Kizlar ben cagri merkezinde egitmen ve kaliteden sorunlu olarak calisiyorum yani egitim kalite müdürüyum. bir airkete bagli bir cok firmanin cagri merkezi var biz bu firmalara proje diyoruz yanii dsmart mediamarkt google firmalarinin cagri merkezleri gibi...
benim bulundugum projede bitti bizler sirkete bagli caliatigimizdan bi proje biter farkli bi projede devam edebilirz ancak bizi yeni baslayacak olan bi banka projesine almak istediler ama bu proje 1 aydir gemedi halada mechul...
bugun 17 kisinin tazminatlari verilerek cikarildi (cuma gununun devami yapildi) 6 kisi ve 4 yonetim ekibi devam ediyoruz. personellere ucretli izin verildi ncak biz yoneticiler sirkete bos bos gelip gitmeye devam edecegiz ve projenin ne zaman baslayacagini bilmeden. bugun reglin verdigi de bi nedenden dolayi oldukca sinirliym.
elbette is sorunum cok onceye ve agir aeylere dayaniyor ancak suan sorun bu. neyseki coguna tazminat verildide mutlu oldular insallah bizim icinde hayirlisi olur
ayy bende pazar gün pişirmiştim ama dün içinde bamya vardı bu akşam nohut pilav var bendeNohut pişiriyorum bir güzel koktu ki sorma
ben 48 saat ıslatmıyorum tatlım pişiriken içine yarım çay kaşığı kimyon atıyorum gaz maz olmuyor ayrıca kuru fasülye ve mercimek çorbasına da atıyom gazsız gazsız iyi oluyorBenım mınnos agladı ona gıttım
Baklıyat 48 saat ıslatılmalıkı gazı gıtsın kızlar aklınızda bulunsun
Resimlerıde kacırdım
maşallah berilcim çok tatlı kızın annesinin kızı olacak sanki :)
Canim ben kursa gittigimde doylemislerdi ben hep oyle bekletirimgünaydınlarrr sabah sabah okuyayım dedim gece gene ne döktürmüşsünüz yaaa maşallah size
yaa migren çok kötü ben 1 hafta öncesinden hastalanınca migrenin sebebi çıktı demek gecen cuma regl şişliği varmış ondan sana yenildim servey tatlım bakalım cuma ya kadar giderse seni geçerim haberin olsun
canım yaaa ne çektin sen şu işten allahım inşallah sana sıkıntısız sorunsuz bir iş nasip eder
ayy bende pazar gün pişirmiştim ama dün içinde bamya vardı bu akşam nohut pilav var bende
ben 48 saat ıslatmıyorum tatlım pişiriken içine yarım çay kaşığı kimyon atıyorum gaz maz olmuyor ayrıca kuru fasülye ve mercimek çorbasına da atıyom gazsız gazsız iyi oluyor
Kiz burdada hep oglan anasi varmissmaşallah berilcim çok tatlı kızın annesinin kızı olacak sanki :)
benim oğlumda açık kumral sarışın arası kıvırcık kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?