Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yuzun karmaysa yağ acısından yoğurt sur bekle kurumadını yıka snr dengeliyorr Snr gercek gulsuyu ile sıl benım yontem de bu

Bu hafta guzel bir sonuc ver bana benden sana süper vucut bakimi tarifleri gelecek
Hemde özeline
Oooo :)
Çok dikkat ediyorum. En ufak bir kaçamak yapmadan haftayı bitireceğim.
En az -2 istiyorum ama bakalım.

Olur ama ben cigiyle yapiyorum Sonra o posaxida cildime surtuyom kese yapar gibi

Bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)

Sen iste ne tarifler yazarim ben sana
isteriz isteriiz isteriiiz

Yesil cay icememyom yawwww
kuzum bende hic icemiyordm ama smdi baya bi alistiim
Haha iyiyms esim dun pasta yemyorm dedi bi catal al flan yok dedm zorlama beni ya diyoki bu ne ya boyle diyetmi olur bu diyet degil.benmde cevabm ee napaym yiyerekmi diyet yapaym

Berıs doğusun bergamot aromalısını dene gercı ben demleme ıcıyorumm
Ben tam olarak onu iciyorm bide nanelisi var onu daha denemedm ya kotuyse diyee :/
Kahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Ay bu cok iyi olduuu benm topuklarm cok fena oldu hitr hitr
Hic birseylusini icemem
Istememmmmmm
Kuzm alisirsin azcik denee :)

Servey yuze en ici piling irmik canim
Yada yumurta aki ve sekeri karistir elinle sur gerildini hissedersin
Ay bunuda ogrendigm xok iyi olduu :))

yetisirsin kuzum bu hizla masllah :) bak dn aksm ben spor yapmadm mesela hep senn icin yanii

Kizlar luna gelmiyor degilmi Ben mi gozden kacirdim
Bu hafta hayriye belki bildirim yaparim dedi
Callen yapamiyor
Lütfen son 3 Gun dikkat edin

kesinlikle kızlar bu haftada 1.lik şart kasım ayında fire vermemeliyiz, analiz rapor sonucumuz 100 olmalı gelmiş geçmiş içinde efsane olarak anılsın 5.takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…