- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.701
Oooo :)Bu hafta guzel bir sonuc ver bana benden sana süper vucut bakimi tarifleri gelecek
Hemde özeline
Olur ama ben cigiyle yapiyorum Sonra o posaxida cildime surtuyom kese yapar gibi
süper işte seçme şansı çokKiz burdada hep oglan anasi varmiss
Benim kiz 7 kocali hurmuz oldu yawwwww
Ne Kadar ekmek o kadar köfte sekerimmmmOooo :)
Çok dikkat ediyorum. En ufak bir kaçamak yapmadan haftayı bitireceğim.
En az -2 istiyorum ama bakalım.
Bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)
isteriz isteriiz isteriiizSen iste ne tarifler yazarim ben sana
kuzum bende hic icemiyordm ama smdi baya bi alistiimYesil cay icememyom yawwww
Haha iyiyms esim dun pasta yemyorm dedi bi catal al flan yok dedm zorlama beni ya diyoki bu ne ya boyle diyetmi olur bu diyet degil.benmde cevabm ee napaym yiyerekmi diyet yapaymGecende bır tanıdıkla karsılastık kadını tanıyamadım rahat 90 üstu vardı mideyı kucultmusss incecık ama surat bıle değişmişş sok oldum.(içimden sunu hayal ettım cok yedıgını ve mudenın boooömmm dıye patladıgını)komik geldı ben bı koşu gıdıp mıdemı küçülteyımmm
Ben tam olarak onu iciyorm bide nanelisi var onu daha denemedm ya kotuyse diyee :/Berıs doğusun bergamot aromalısını dene gercı ben demleme ıcıyorumm
Ay bu cok iyi olduuu benm topuklarm cok fena oldu hitr hitrKahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Kuzm alisirsin azcik denee :)Hic birseylusini icemem
Istememmmmmm
Ay bunuda ogrendigm xok iyi olduu :))Servey yuze en ici piling irmik canim
Yada yumurta aki ve sekeri karistir elinle sur gerildini hissedersin
yetisirsin kuzum bu hizla masllah :) bak dn aksm ben spor yapmadm mesela hep senn icin yaniiBenim de tırnaklarımla başım çok dertte.
Uzatamıyorum. Anında kırılıyor. Biri kırılınca hoop hepsini kes. Sinir bozucu oluyor.
Sana yetişmek için Selin :)
Yüz için ben de yaparım haftada 1 kere falan.
Çok memnun kalıyorum.
Başka var mı kızlar püf noktalarınız?
Nedenmiş özeline acabaaaBu hafta guzel bir sonuc ver bana benden sana süper vucut bakimi tarifleri gelecek
Hemde özeline
askar da ne ???Ben askara gittim dolgu icin Adam yuzunu gerelim dedi.bende istiyordum dudak kenarina
Selam Canim bende seni bekliyordummerhabalar hanımlar :)
gunaydin canmm nerelerdesiin yaa :)Günaydın arkadaşlar kaçamaksız bir gün dileğiyle...
nereyeeeeeBeril kacarrrrr
Ibrahim askaraskar da ne ???
İlkönce fon ayarlıycam sonrası kolay zaten
BananeeeeeNedenmiş özeline acabaaa
Kizlar luna gelmiyor degilmi Ben mi gozden kacirdim
Bu hafta hayriye belki bildirim yaparim dedi
Callen yapamiyor
Lütfen son 3 Gun dikkat edin
hahaha dimi bakalm hangimizi sececeek ama biz artk dunur olduk bikerem baska yapck bisy yokKiz burdada hep oglan anasi varmiss
Benim kiz 7 kocali hurmuz oldu yawwwww
Nedenmiş özeline acabaaa[/
QUOTE]kilo verrse odul galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?