Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olur böyle seyler önemli olan ortayolu bulmak tatlım

kimse kimseyle aynı düşüncede olma zorunda değil ama düşüncelere saygı göstermek zorunda sonuçta biz bir takımız her zaman aynı modda olunmayabilir.

Bir bilgim yok ama kazene sorarim

Yok gercek nötr üm

pekiii seni gerçekten samimi bulduğum için üstelemek istedim.

bu arada ben isveç diyetinden 3 gün kendime seçtim 3 gün boyunca uygulıcam

zaten bu aralar yemek yiyemiyorum biraz bünyem sasırsın dedim

dogru dedn canm bunu astigimzda super olarak geri donucez hayrlisyla :)

pekiii seni gerçekten samimi bulduğum için üstelemek istedim.

bu arada ben isveç diyetinden 3 gün kendime seçtim 3 gün boyunca uygulıcam

zaten bu aralar yemek yiyemiyorum biraz bünyem sasırsın dedim

Vitamin al aslinda yapma tehlikeli bir diyet

Vitamin al aslinda yapma tehlikeli bir diyet

daha önce 1 ay kilom kitlendiğinde 6 gün yapmıştım kırmıştım kilomu

suandada bir kitlenme söz konusu diye 3 gün yapım demiştim aslında

evet çok sağlıksız ben kimseye önermiyorum kesinlikle

benim yapma amacımda sabitlenmiş kiloyu kırmak

vitamin daha önce almadım bana o konuda yardımcı olabilir misin ?

Butun sinirimi stresmi atmak iciinn yuriyusume basladiiim :) 1.5 saat yurumeyi planliyorum bakalim ,:) :bide cezam 100 mekik var :)

meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii

Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)

ins canm ins :)

canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/[/QUOTE] teşekkür ederim canım

aslında menulerin çok iyiydi bence biraz daha kilo verip durdugunda karataya geçseydin tabibu sahşı görüşüm kolay gelsin

cok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım
çok iyi inş daha gitmessin

kilo verme süreci önemli tabi verilen kiloyu muhafaza etme süreciyle bağlantısı olsada daha çok bu iş iradeye bakıyor
uzun zamanda verilen kilo uzun zamanda da tekrar alınabilir diyetisyenlerin verdiği 6 öğün beslenme kilo verildikten sonra kalori bazına dönüyor bunu çok uzutmakta biraz zor olsa gerek zaten ilk üyeler hariç çoğumuz haftada 1 kilo civarı veriyoruz bu bana göre normal 1.cilikten kasıt aslında çoğumuzun kilo vermesi değilmi ve kimsenin uyumadiğini bilinçli olduğunun gösteriyor

Ben 4 gundur Menü yazmiyorum.kimsede farketmedi sormadi.bir raki ictim diyecem ooooo birincilik gitti Sakarya yaniyor olacak sanki.bende yazmadim 3 gundur toparladim biri farkedermi diye bekledim
can Allah biliyor ben genel olarak bu soruyu soracaktım çünkü günlük menu paylaşim sayısı çok az ama çekindim ben kaçamak yapsamda yazıyorum yazmayanlar neden yazmıyor bizim ortak amacımız zayıflama ama herhal daha farklı konulara daha çok yer verdiğimiz için kaynıyor kusura bakmayın bunu yazdiğim için beni eleştirebilirsiniz sonuçta bir gurubuz takım kurallarına uymak için varım

meltem seni hep tebrik ettim ve zayıflatma konusundaki azmin her msjda yansiyor emeklerin için herşey için sağol

berilcim senin dobralığını çok seviyorum birincilikten kasıt kilo vermemiz değilmi ve bu kiloları versek daha mutlu olmayacakmıyız

teşekkür ederim canım

aslında menulerin çok iyiydi bence biraz daha kilo verip durdugunda karataya geçseydin tabibu sahşı görüşüm kolay gelsin

çok iyi inş daha gitmessin

kilo verme süreci önemli tabi verilen kiloyu muhafaza etme süreciyle bağlantısı olsada daha çok bu iş iradeye bakıyor
uzun zamanda verilen kilo uzun zamanda da tekrar alınabilir diyetisyenlerin verdiği 6 öğün beslenme kilo verildikten sonra kalori bazına dönüyor bunu çok uzutmakta biraz zor olsa gerek zaten ilk üyeler hariç çoğumuz haftada 1 kilo civarı veriyoruz bu bana göre normal 1.cilikten kasıt aslında çoğumuzun kilo vermesi değilmi ve kimsenin uyumadiğini bilinçli olduğunun gösteriyor

can Allah biliyor ben genel olarak bu soruyu soracaktım çünkü günlük menu paylaşim sayısı çok az ama çekindim ben kaçamak yapsamda yazıyorum yazmayanlar neden yazmıyor bizim ortak amacımız zayıflama ama herhal daha farklı konulara daha çok yer verdiğimiz için kaynıyor kusura bakmayın bunu yazdiğim için beni eleştirebilirsiniz sonuçta bir gurubuz takım kurallarına uymak için varım

meltem seni hep tebrik ettim ve zayıflatma konusundaki azmin her msjda yansiyor emeklerin için herşey için sağol

berilcim senin dobralığını çok seviyorum birincilikten kasıt kilo vermemiz değilmi ve bu kiloları versek daha mutlu olmayacakmıyız[/QUOTE]

canım benim ne güzel seyler yazmıssın cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…