- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.001
Bana inan aslinda cok eglenceli bir takimizestağfirullah teşekkür ederim inşaallah:)
Haklisin canm
bende alamadm canmda cok skldi inan moralm bozuldi ya tipimi bi gorseniz attm kendimi koltuga hic bisy yapasm yok bugn sabahtan beri bi negatiflik var burdaa( (
Bencede aylatalim bitirelm kuzm ya inan aglcam simdi burdan aldgm enerjiyle esime patladm bn bana bisy dedi valahi tutamadm kendmi bende ne bulduysam dedm hic iyi olmadihalbukisi sadece kasar peynirini rendeleseydin keske demisti
siz de 2. Ask boceklerisiniz anlasildiicanm skma kendi i biraz rahat birak kendni 10 gun puf diye biticek bak gor :) goguslerm baya bi hasaas ve kasniyor hale gelmisti beniim
super 3lu oldunuuuz :) masallah
Bir bilgim yok ama kazene sorarimcanım çok geç oldu biliyorum ama tek kalamadım bir türlü sürekli yanımda birileri vardı bir kaç olaylar var konuşma yaptık
ben geçen gün berilede söyledim eskiden 1 hafta boyunca verilen kilolar ile şuan kiler arasında çok fark var. sende net hatırlarsan 300 500 gramlar gidiyordu. Kişilerin kilolarına görede elbet bu sayılar değişebiliyor.
takım 1. olmak çok güzel hem motive edici hem mutluluk verici hemde hırslandırıyor. AMa bence kişinin bireyselde sağlıklı kilo vermesi çok önemli.
Ama sunuda eklemeliyim ki takımda sağlıksız birşey yapan göremedim (gözümden kaçmış olabilir )
kişilere çok karışmamaya çalışsamda nacizane fikirlerimi söylemek hoşuma gidiyor
çok fazla müdahale etmek istemememin nedeni herkesin bünyesi farklı olabiliyor evetfikirlerimizi söyleyebiliriz ama uygulayıp uygulamamak kişiye kalmıştır.
mesela bi dönem kabızlık sorunum vardı kayısı bana ii gelmedi daha kötü yaptı bana muz ii geldi (halbukusi tam tersi derler ) vb gibi kişiye ii gelen başkasına ii gelmeyebilir.
Benim normal yaşantımda gerek yemek olsun gerekse farklı konular olsun düşüncelerimi fikirlerimi iletirim ortaya koyarım karşımdaki uygular uygulamaz dener yada denemez beni ilgilendirmez tek beklentim saygı göstermesi olur.
Sen ki beni önceden tanıyorsun eskiden bu kadar geri planda kalmıyordum ama şuan bu sekilde izlemek bu sekilde dahil olmak daha ii gibi.
Son olarak ben uzun vadede kilo verdim sende hatırlarsan mezun olmamdaki süreçte malesef bazı sorunlardan dolayı uzadı ama verdiğim kilonun birkaçını aldım ve çokda güzel koruyorum elbette kaçamaklarım oluyor ama ben kendimi hiçbirzaman ölüm diyetine almış gibi herşeyden tamamen kesmedim sevdiğimseylere arkadan bakmaktansa belli bir gün yiyererek onada uygun telafiler yaptım
ben suan ki hyatımdan memnunum 5.takımdaki diğer mezun olan arkadaşlarımda memnun birkaçıyla görüşüyoruz diğerleride memnunki buraya dönmediler . Umarım herkesin bu son deneyimi olur ve buraya eski günlerde konuşmak için ve kilosunu korumak için gelir.
Bu arada senide seviyorum kaptancım
berilcim mezun oaln kişilere kuşak eklemesi yapılabiliyor mu ?
Bir bilgim yok ama kazene sorarim
Deneme suresi icinde kararlarimiz belli olur zatentek bi sıkıntı var yazdığım son mesajdan sonra bütün mesajları okuyamayabilirim :)
Nötrcok sevinirim gerçekten
bende istiyorum çünkü
sen nasılsın bu arada
Yok gercek nötr ümkonuşmak istemediğinden mi nötr diyerek kestirdin yoksam devamı gelecek mi dersin ?
Yok gercek nötr üm
dogru dedn canm bunu astigimzda super olarak geri donucez hayrlisyla :)olur böyle seyler önemli olan ortayolu bulmak tatlım
kimse kimseyle aynı düşüncede olma zorunda değil ama düşüncelere saygı göstermek zorunda sonuçta biz bir takımız her zaman aynı modda olunmayabilir.
pekiii seni gerçekten samimi bulduğum için üstelemek istedim.
bu arada ben isveç diyetinden 3 gün kendime seçtim 3 gün boyunca uygulıcam
zaten bu aralar yemek yiyemiyorum biraz bünyem sasırsın dedim
yyo bence notr degiil benim canimsin :) gadasini aldigiiim :)) boylemiydi bu lafYok gercek nötr üm
dogru dedn canm bunu astigimzda super olarak geri donucez hayrlisyla :)
Vitamin al aslinda yapma tehlikeli bir diyet
evet okudum bi aksilik olmazsa onları yaparım diye düşünüyorum inşallahDeneme suresi icinde kararlarimiz belli olur zaten
Günlük 5 mesaj zorunlulugu
Cuma bildirim yapma zorunlulugu var
meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii[QUQUOTEMeltemkrk, post: 37966622, member: 457292"]Arkadaşlar tamam sizi bırakamıcam hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz.şimdi okumadıgım 100 sayfaya göz atıcam.bakalım ne dedikodular dönmüş ve kim ne yemiş tabi en önemlisi kim kaçırmışş..
aslında menulerin çok iyiydi bence biraz daha kilo verip durdugunda karataya geçseydin tabibu sahşı görüşüm kolay gelsinay ne güzel paylaşım serveycim,eline sağlık
ben de artık 2 öğüne,doğal beslenmeye dönüyyorum,ben de karataycıyımm bundan sonra,
sağlııklı ve uzun yaşayıp,sağlıklı yaşlılık istiyorum inşallah
çok iyi inş daha gitmessincok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım
kilo verme süreci önemli tabi verilen kiloyu muhafaza etme süreciyle bağlantısı olsada daha çok bu iş iradeye bakıyorkızlar sizlerle bir fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerde fikirlerinizi verirmisiniz kaç haftadır maşallah diyelim 1. liği kimseye kaptırmıyoruz az önce berilcan şok diyet deyince aklıma takıldı 382. etaptan beri 1 yiz kilo verme ortalamamız hep 1 in üzerinde bütün diyetisyenlerin vs nin önerdiği diyet listelerinde sağlıklı kilo vermek için 0,5 kg-1 kg arası diyor bu 70 kg civarındaki birisi için ama bizde çok daha fazla verenlerimiz oldu ama önemli olan bunu koruyabilmek gerçi meltem ve zeynep luci de vardı hatırladığım kadarıyla verdikleri kiloları koruyorlar ve de korumaya devam ediyorlar ama çok hızlı verilen kilolar hızla geri alınmaz mı arkadaşlar o yüzden çok hızla değil de ayda 4-6 kg arası vermek daha iyidir diye düşündüm gerçi kişi mesela çok dikkat etmese de ayda 1 kg verse bile 10 ayda 10 kg eder ayda 1 kg az gibi görünür ama sonuca bakınca 10 ayda 10 kg vermek de bir başarıdır değil mi?
özellikle mezuniyete yakın arkadaşlar kalori miktarını biraz artırsa ama kilo alacak şekilde değil korumaya yönelik olacak şekilde ne dersiniz?
hadi siz de fikirlerinizi bi söyleyin böyle her hafta 1. olmak çok gurur verici bişey ama bi de onun kalıcı olmasını sağlamak gerekir sizlerin bu konudaki fikirleriniz neler onları öğrenmek istiyorum
can Allah biliyor ben genel olarak bu soruyu soracaktım çünkü günlük menu paylaşim sayısı çok az ama çekindim ben kaçamak yapsamda yazıyorum yazmayanlar neden yazmıyor bizim ortak amacımız zayıflama ama herhal daha farklı konulara daha çok yer verdiğimiz için kaynıyor kusura bakmayın bunu yazdiğim için beni eleştirebilirsiniz sonuçta bir gurubuz takım kurallarına uymak için varımBen 4 gundur Menü yazmiyorum.kimsede farketmedi sormadi.bir raki ictim diyecem ooooo birincilik gitti Sakarya yaniyor olacak sanki.bende yazmadim 3 gundur toparladim biri farkedermi diye bekledim
meltem seni hep tebrik ettim ve zayıflatma konusundaki azmin her msjda yansiyor emeklerin için herşey için sağolOk üstü kapalı bana bir sürü laf geldii..... Ok
herkesin diyeti var herkesin sporu var herkes ayrı o yüzden biz birinciyiz aslında zenginiz....
Ama diyeti olmayan ne yapacagını şaşıran kişiler vardı ve sürekli hafta sonu kaçamak yapanlar...
Ben onlara sabah kayısı ye dedim kabızlıgın gider ve onlara dedim haşlama ye et ye protein alırsın...
Kimseye aykırı olmadım...
Diyet haricinde kaçıranlar oldu evet yüklendim sonuna kadar..çünkü terapi ile zayıfla yeri değil yarışma....
ben ilk üyeye her zaman diyetisyene gittin mi diye sorarım.
Gitmediyse yorumumu yaparım devam ederse eder...
Ok arkadaşlar bu hafta herkes kaçamak yapsın sonuncu olalım istediğiniz buysa...
berilcim senin dobralığını çok seviyorum birincilikten kasıt kilo vermemiz değilmi ve bu kiloları versek daha mutlu olmayacakmıyızBen ustu kapali konusmam hele sanalda tirsmam kime ne diyeceksem derim.sana soyledigimide soyledim zaten.herseye alinganlik yapip uzerine alman niye yani
Meltem birincilikte bir yere Kadar cok gozunde buyutme onemli olan kisinin tartildigindaki sonuctan mutlu olmasi.birincilik getirirse oda kaxmakli kadayif olur
Ama bunlar benceeeee
teşekkür ederim canımmeltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii
Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)
ins canm ins :)
canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?