- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.481
İyi aksamlar cnm iyi hatirlattin bende kalkayim yesil cay yapayim kendimiKızlar İyi Akşamlar
Günüm çok yoğun geçti isveçten 1 gün yaptım kendime bakım bir etkileşim olacak mııı ?
Sabah tek şekerli 2si 1 arada içtim
Öğlen salata ve yogurt
akşamda tavuk
2 yeşilçay şimdiye kadar 2.5 lt su (1 lt daha içmeyi planlıyorum )
Bu akşam sinemaya gidicez kaç zamandır keyfim yok biliyorsunuz eşimde sağ olsun akşam çıkalım dedi
Öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın
Ne oldu selincannnKizlar ancak gelebildm kusurma bakmayn basma talihsiz bir olay geldi ancak toparlandm gecmisi okuym diyorm onu bile yapamiyorm su an biraz kendmi toplamam gerek en kotu trafi esim evde yemek yapti bna surekli bsiy yediriyor cok kotu kizdi hayirda diyemiyorm napym ben bana bi akil vern nasil yakicam bunlari of agliyamiyirmda onada kiziyor cunku vallhi snirlerm bozuldu bana yarm edn nolr
Sabah tartılcam ya sızce spor yapmam olumsuz etkıler mıMenum gelsın
Sabah 8 fındık,lor,1yumurta,10 zeytın,kk yoğurt,1yesilelma.
Öğlen Kuru fasulye,salata,ayran
Aksam Yoğurt,mercımek corbası
2 lt su,2 yesılcay,
2 sade tkahvesi
ben bugn kut diye bayildim :/ allahtn esim yanmdaydi o olmssaydi cocuklar nolurdu napardi ya baslarna bisiy gelseydi allhma binlerce kez sukur ediyormki o yanmdaydi simdide deli gibi basm donuyor gozlerimi kapiyorm karanlik donuyor uyuyabilsem uyuycm oda yok kafam daglsn diye buraya geldimNe oldu selincannn
kan şekerin ya da tansiyonun düşmüştürben bugn kut diye bayildim :/ allahtn esim yanmdaydi o olmssaydi cocuklar nolurdu napardi ya baslarna bisiy gelseydi allhma binlerce kez sukur ediyormki o yanmdaydi simdide deli gibi basm donuyor gozlerimi kapiyorm karanlik donuyor uyuyabilsem uyuycm oda yok kafam daglsn diye buraya geldim
daha once hic boyle bisy yasamadm canm cocklari birakicam bi yer olmadgi icin gitmek istemedm eger bidaha kotu olursam o zaman gidicem dedgn gibi olablr cnm tek istedigim sesszilk su an kafm yerinde degil inanki strestende olmus olabilr bu donm biraz fazla uzuo duruyorm kendmi :/kendmden cok esime uzuldm o kadr kotu olduki bebegmkan şekerin ya da tansiyonun düşmüştür
daha önceden düşmüş müydün
vazovagal senkop olabilir
acile gittin mi ekg filan cektirseydin
aynı etkiler bendede oldu evet karar senin artık yavaş yavaş kalıcı bir şekilde verirsininşallah
önemli olan sağlığındaha once hic boyle bisy yasamadm canm cocklari birakicam bi yer olmadgi icin gitmek istemedm eger bidaha kotu olursam o zaman gidicem dedgn gibi olablr cnm tek istedigim sesszilk su an kafm yerinde degil inanki strestende olmus olabilr bu donm biraz fazla uzuo duruyorm kendmi :/kendmden cok esime uzuldm o kadr kotu olduki bebegm
geçmiş olsun Allah şifa versin:)daha once hic boyle bisy yasamadm canm cocklari birakicam bi yer olmadgi icin gitmek istemedm eger bidaha kotu olursam o zaman gidicem dedgn gibi olablr cnm tek istedigim sesszilk su an kafm yerinde degil inanki strestende olmus olabilr bu donm biraz fazla uzuo duruyorm kendmi :/kendmden cok esime uzuldm o kadr kotu olduki bebegm
bosvermem bu kiloya duramam callanim sadeve bugnlk bi degsik oldu yarn devam edecegm ustunde durrsam cok kafaya takarmönemli olan sağlığın
diyeti boşver şimdi
Teskkr ederm canm :)geçmiş olsun Allah şifa versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?