Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar cnm iyi hatirlattin bende kalkayim yesil cay yapayim kendimi

kızlar bir içecek yaptım
içinde zencefil zerdeçal limon tarcın karanfil ıhlamur var,tadı çokk kötü oldu,neyse şifa bulalım da

Kizlar ancak gelebildm kusurma bakmayn basma talihsiz bir olay geldi ancak toparlandm gecmisi okuym diyorm onu bile yapamiyorm su an biraz kendmi toplamam gerek en kotu trafi esim evde yemek yapti bna surekli bsiy yediriyor cok kotu kizdi hayirda diyemiyorm napym ben bana bi akil vern nasil yakicam bunlari of agliyamiyirmda onada kiziyor cunku vallhi snirlerm bozuldu bana yarm edn nolr

Sabah erken kahvaltı yapan 3ogun yıyebılır.bugun ogle ıle aksam arası 5,30 saatti leptın hareketı olmusturrrrr

Ne oldu selincannn

Ne oldu selincannn
ben bugn kut diye bayildim :/ allahtn esim yanmdaydi o olmssaydi cocuklar nolurdu napardi ya baslarna bisiy gelseydi allhma binlerce kez sukur ediyormki o yanmdaydi simdide deli gibi basm donuyor gozlerimi kapiyorm karanlik donuyor uyuyabilsem uyuycm oda yok kafam daglsn diye buraya geldim

kan şekerin ya da tansiyonun düşmüştür
daha önceden düşmüş müydün
vazovagal senkop olabilir
acile gittin mi ekg filan cektirseydin

kan şekerin ya da tansiyonun düşmüştür
daha önceden düşmüş müydün
vazovagal senkop olabilir
acile gittin mi ekg filan cektirseydin
daha once hic boyle bisy yasamadm canm cocklari birakicam bi yer olmadgi icin gitmek istemedm eger bidaha kotu olursam o zaman gidicem dedgn gibi olablr cnm tek istedigim sesszilk su an kafm yerinde degil inanki strestende olmus olabilr bu donm biraz fazla uzuo duruyorm kendmi :/kendmden cok esime uzuldm o kadr kotu olduki bebegm

önemli olan sağlığın
diyeti boşver şimdi

bugünkü menüm
kahvaltı: 2 peynirli yumurta, 3 yeşil zeytin,1 siyah zeytin, yarımşar domates salatalık biber, yarım çay bardağı fındık fıstık badem, çay
ara öğün yok
akşam:10 köfte, bol yeşil salata, 1 kase yoğurt
1.5 litre su, türk kahvesi, yeşil çay

geçmiş olsun Allah şifa versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…