Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bosvermem bu kiloya duramam callanim sadeve bugnlk bi degsik oldu yarn devam edecegm ustunde durrsam cok kafaya takarm
anladım da canım yaptığn tehlkeli
bir daha bayılırsan acile gitmelisin,daha önce de olmamış,nedenini öğrenmeli
hayatındaki sorun ne bilmyorum ama senin sağlığından daha değerliyse,dolayısıyla eşin ve cocuklarından daha önemliyse kafana takmaya devam et
kızlar insanlara 1.hayır demesini öğrenmeliyz 2. bizi üzen,strese sokan insanları hayatımızdan çıkarmalıyız
bu bencilik değil,merhametli olun ama hastalıkların büyük oranda sebebi stres ve kötü beslenme

Cok haklisin canm bu bir 3 4 senenn birikimi diye dusunuyorm.olmadi yarin hastaneye gidicm canm yasadgm seyler yasima agir geliyor her insann oldugu gibi benmde kendme gore.sorunlarim var cozemiyorm uzaklasamiyorm icime atmaya calisiyorm yipraniyorm keske boyle olmasa ama elimden bisyde gelmiyor ve saolsn cevremde beni sinirlendren bikac insanda var bu beni hemden cildirtyor ondan snra bu hale geldigmi dusunuyorm canm ama artk kmseye hakettgnden fazla deger vermicem.sonra yine olan bana oluhor cunku..
Abovvv selinim gecmiş olsun hamile değilsındır demı gecmiş olsunnn
tesekkr ederm.canm yok sanmam daha yrni bitti cunku

Gecmis olsun canim yaa dikkat et kendine

aman yarabbim ne oldu ya selin inan soka girdim
gecmis olsun canim ya
anlamistim bir terslik oldugundan ama hic bu aklima gelmemisti.keske dr.gitseydin.icimiz rahatlardi.
selin diyeti bir kenara birakiyorsun belki yanlis beslendin tansiyonun mu dustu.allahtan esin yanindaymis sukurler olsunki

Vucut dırenc yapıyor hee hadı bakalımmm kim kazanıyor,mahvederım senı vucut,heyy body, ac bırakırım yeminle,terbıye olcan sen durrrr,edepsızzzCanımı bır sık su vermem valla.(iyi saatte olsunlar)
Sen cok sekersin ya :).

Ben simdi spor yapmiyammmi ne yapmaliym kafm.birazck karsti su an :)

kızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/
Benm 30.1 ideal kilo 57 cikti

İnan yine moralm bozuldu yine takmdagilms keske okumasaydm hic burdan devam etseydim niye boyle oldukki biz

Hic bir yere gidemezsn beril yazdklarmda gayet ciddydim
..
selinde birsey var sanirim yoksa o mutlaka gelirdi
birkac kere gordum onu ama............
Canm ben telefinu bugn elime almadm aldgmda e mail yoktu oglum girmis sanrm
Gecmis olsun canim yaa dikkat et kendine
teskkr edrm canm :)

sporu diyeti birakip biraz dinlenmen lazim
bende bunda gayet ciddiyim

ekranda oylece kalakaldim kizlar ne gecmisi okudumu anladim nede kime ne cevap verecegimi aklimda tutamiyorum.evet kimdi o callendi sanirim bize nazar degdi.bugeceyi tovbeyle gecirip bildigim ne varsa okuyacam, ic huzurum allah bullah bugun yine

tek tesllim o berilim.inan kendmemi yanaym ya evde kimse olmasaydi oglum kapinn kildini acabiliyor o merdvenlerden inip gidebilirdi kucugu merdvenlerden duserdi onn pesinden apartmanda kimse yoktu bugn allahm dusnmek istemiyorm bile yada en ust katta cati var ya oraya ciksaydi bitanesi bu benm felaketm olabilirdi ama.sukrler olsn o evdeydi cocklar orda perisan olucak diye gtmek istemedm kuzum doktra yarn gidicez olmadi ama ben bu aksm yememm gerek seyler yedm daha dogrusu zorla esm yedirdi kendme geleym diye ozur dilerm yerken hep aklmda sen vardn berile nasil diycem diye kizmadn bana dimi

sporu diyeti birakip biraz dinlenmen lazim
bende bunda gayet ciddiyim
agir yapmasamda yavas yapicam bitanm salmak yok kesnlkle toparlayamam yoksa ama cokta ski yapmicam aslnda skida degildi ama bilmiyormki dedgm gibi stresten oldu bence bakalm.

ekranda oylece kalakaldim kizlar ne gecmisi okudumu anladim nede kime ne cevap verecegimi aklimda tutamiyorum.evet kimdi o callendi sanirim bize nazar degdi.bugeceyi tovbeyle gecirip bildigim ne varsa okuyacam, ic huzurum allah bullah bugun yine

beriline baslatma beni delimisin sen ya
nasil bu durumda diyeti dusunursun.onemli olan sagligin.aklina keskeleri getirme allah yardim etmis babalari evdeymis sukurler olsun.ama keske gitseydin bir dr.serkerine tansiyonuna baktirsaydin.

agir yapmasamda yavas yapicam bitanm salmak yok kesnlkle toparlayamam yoksa ama cokta ski yapmicam aslnda skida degildi ama bilmiyormki dedgm gibi stresten oldu bence bakalm.
sana birkac soru sormustum cevaplarmisin ozeline bir bak

Selincim çok geçmiş olsun. Az beslendiğin için tansiyonun düşmüştür inşallah ciddi birleyen yoktur Allah korumuş canım kendine dikkat et tatlım

beriline baslatma beni delimisin sen ya
nasil bu durumda diyeti dusunursun.onemli olan sagligin.aklina keskeleri getirme allah yardim etmis babalari evdeymis sukurler olsun.ama keske gitseydin bir dr.serkerine tansiyonuna baktirsaydin.
esmde isrr etti ama gtmek istemedm ben sorumsuzluk yptm.biliyorm ama azck kotu olursam hemn gidicez neyseki simdi iyiym ama :)

Selincim çok geçmiş olsun. Az beslendiğin için tansiyonun düşmüştür inşallah ciddi birleyen yoktur Allah korumuş canım kendine dikkat et tatlım
olabilir canm zaten tansyonum nirmali 10 a 5 filandr az bisy dusse yikar beni hanilekkte basima gelmisti ama gozlerm kararmisti sadece bayilma olmamsti belki daha fazla dustuyse ondan olabilir canm :)

olabilir canm zaten tansyonum nirmali 10 a 5 filandr az bisy dusse yikar beni hanilekkte basima gelmisti ama gozlerm kararmisti sadece bayilma olmamsti belki daha fazla dustuyse ondan olabilir canm :)
neee 10 a 5 mi kucuk tansiyonun dusuk ama bu durumda hatta buyuk tansiyonun bile normali 11 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…