- 22 Kasım 2014
- 335
- 884
- 128
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.501
ama önemli olan sağlığın fazla kasma kendini zamanla gidicektir zaten fazlalıkların sen istedikten sonra :)Teskkr ederm canm :)
anladım da canım yaptığn tehlkelibosvermem bu kiloya duramam callanim sadeve bugnlk bi degsik oldu yarn devam edecegm ustunde durrsam cok kafaya takarm
Cok haklisin canm bu bir 3 4 senenn birikimi diye dusunuyorm.olmadi yarin hastaneye gidicm canm yasadgm seyler yasima agir geliyor her insann oldugu gibi benmde kendme gore.sorunlarim var cozemiyorm uzaklasamiyorm icime atmaya calisiyorm yipraniyorm keske boyle olmasa ama elimden bisyde gelmiyor ve saolsn cevremde beni sinirlendren bikac insanda var bu beni hemden cildirtyor ondan snra bu hale geldigmi dusunuyorm canm ama artk kmseye hakettgnden fazla deger vermicem.sonra yine olan bana oluhor cunku..anladım da canım yaptığn tehlkeli
bir daha bayılırsan acile gitmelisin,daha önce de olmamış,nedenini öğrenmeli
hayatındaki sorun ne bilmyorum ama senin sağlığından daha değerliyse,dolayısıyla eşin ve cocuklarından daha önemliyse kafana takmaya devam et
kızlar insanlara 1.hayır demesini öğrenmeliyz 2. bizi üzen,strese sokan insanları hayatımızdan çıkarmalıyız
bu bencilik değil,merhametli olun ama hastalıkların büyük oranda sebebi stres ve kötü beslenme
tesekkr ederm.canm yok sanmam daha yrni bitti cunkuAbovvv selinim gecmiş olsun hamile değilsındır demı gecmiş olsunnn
Gecmis olsun canim yaa dikkat et kendineben bugn kut diye bayildim :/ allahtn esim yanmdaydi o olmssaydi cocuklar nolurdu napardi ya baslarna bisiy gelseydi allhma binlerce kez sukur ediyormki o yanmdaydi simdide deli gibi basm donuyor gozlerimi kapiyorm karanlik donuyor uyuyabilsem uyuycm oda yok kafam daglsn diye buraya geldim
Sen cok sekersin ya :).Vucut dırenc yapıyor hee hadı bakalımmm kim kazanıyor,mahvederım senı vucut,heyy body, ac bırakırım yeminle,terbıye olcan sen durrrr,edepsızzzCanımı bır sık su vermem valla.(iyi saatte olsunlar )
Ben simdi spor yapmiyammmi ne yapmaliym kafm.birazck karsti su an :)Tesekkur ederim kaptancım.ben bekarken annem için eve plates hocası geliyordu aynı zamanda diyet veriyordu.anneme ideal kilosuna indirene kadar spor yaptırmadı çünkü yağlar kas olursa zor verilir demişti.ben bu mantıkla olabildiğince yağlardan kurtulmaya çalıştım ağır spor yapmadım.sonra yüklendim korumaya geçtim.
Benm 30.1 ideal kilo 57 ciktikızlar herkes ideal kilosunu ve beden kütle indeksini yazsıın,sıralama halinde liste yapalım,hem herkes nerede olduğunu görür
http://www.idealkilo.org/
Gobeğim catladı yaa devam edeyım.aslan burcuyum.arkadas canlısıyım hırslıyım fedakarım bır oğlum var ıkıncısı allah verırse ısterım.ıyı kı burayı tanımısım.bırını seversem canımı verırım ama kızdırırsa sevmezsem bıtmiştır kus tutsa agzıyla butmıştır.çok neseliyim genelde gulerım ıcımdekı fırtınalara ınat.hamileliğimin bası süperdı sonu fecı kotuydu anlatcam bırara.esim ile calısıyoruz zor oluyor ama ıyı yanları da cok.bır ara ozel ders verdım kimyadan.hıc kimya bılmeyen bır meslek liseliye oss de 14 net cıkartmıştım.tıyatro eğitimi aldım ıkı yıl bır oyunda yer aldım.300 kişi izledı ve cok begendı.dıksıyon drama derslerı aldım.sınema kulübünde yer aldım unv de her hafta bır film yayınlayıp ızerıne soylesı yapardık.snr asık oldum evımın kadını cocugumun anası oldum.ot gıbı işe gıdıp geliyorum...
İnan yine moralm bozuldu yine takmdagilms keske okumasaydm hic burdan devam etseydim niye boyle oldukki bizberilcim,meltemcim ikinizde bizim vazgeçilmezimizsiniz
siz olmadan 5. mıntıka, 5. mıntıka olmaz
meltem açık açık kilo vermemde çok büyükkk etkin var
berilcim biz senin meleklerniz
ya uf çok üzülüorum böyle
Hic bir yere gidemezsn beril yazdklarmda gayet ciddydimtopluca bir aciklama yapayim kendi adima
burda sanal olarak bir butun olduk, amac ayni olsada farkli yollar uygulayabiliriz.ben kavgalarda kacan tarafimdir hep ozel yasantimdada.birde cok pis bir huyum var patavatsiz derecesinde dobraciyimdir.haaa hata bende sende onda sonuc dunu bugune tasimak gereksiz.yarinada tasimamayali.inanin iki gundur buzdolabiyla cebellesiyorum.cunku strese bagli yemek odakli biriyim.bastan beri sikiyorum kendimi buna inanin.ama artik okunmak olayin buyumesi canima siktiki patladim.gitme diye israr edildigi halde gidiyorum diyenede birsey diyemeyecgim.bende gitmek istideim ama ben selinle geldim dun kendisine ben gitsemde kalip zayifliyacaksin diye baski yaptim uyelik iptaline kadar gitti.o nedenle nereye gitsem takilacak diye kaldim.burda kiminize abla oldum derdini dinledim aklimca tavsiye ettim.kiminize bos bulunup icimi actim.ekranin ote yanindada olsa agladigim gogus oldunuz.sanal manal hayatin bir parcasini paylasiyoruz.birbirimizi sevmek zorunda degiliz, fikirlerimizi tasvip etmeyede biliriz.ama sayfa akmali kilo gitmeli.bu buranin gercegi.bana gore biraz olurunu bulmaya calismaliyiz.birinciyiz degiliz az verdik cok verdik aldik bunlar hayatimiza dair.insallah bu olay buyumez lastik misali sunmez.burasi icin hep sakli bahcem dedim.cunku burda mutlu oluyom, takip ettigim seyler var bilgileniyom.ama iki gundur sadece ozel mesajlar haricinde gelmeyi bile canim istemiyor.
tekrar syoluyorum ve butun samimiyetimle size ve motivasyonunuza zarar veriyorsam ben havlu atablirim hic sorun degil yani
Canm ben telefinu bugn elime almadm aldgmda e mail yoktu oglum girmis sanrmselinde birsey var sanirim yoksa o mutlaka gelirdi
birkac kere gordum onu ama............
teskkr edrm canm :)Gecmis olsun canim yaa dikkat et kendine
sporu diyeti birakip biraz dinlenmen lazimSen cok sekersin ya :).
Ben simdi spor yapmiyammmi ne yapmaliym kafm.birazck karsti su an :)
Benm 30.1 ideal kilo 57 cikti
İnan yine moralm bozuldu yine takmdagilms keske okumasaydm hic burdan devam etseydim niye boyle oldukki biz
Hic bir yere gidemezsn beril yazdklarmda gayet ciddydim
..
Canm ben telefinu bugn elime almadm aldgmda e mail yoktu oglum girmis sanrm
teskkr edrm canm :)
tek tesllim o berilim.inan kendmemi yanaym ya evde kimse olmasaydi oglum kapinn kildini acabiliyor o merdvenlerden inip gidebilirdi kucugu merdvenlerden duserdi onn pesinden apartmanda kimse yoktu bugn allahm dusnmek istemiyorm bile yada en ust katta cati var ya oraya ciksaydi bitanesi bu benm felaketm olabilirdi ama.sukrler olsn o evdeydi cocklar orda perisan olucak diye gtmek istemedm kuzum doktra yarn gidicez olmadi ama ben bu aksm yememm gerek seyler yedm daha dogrusu zorla esm yedirdi kendme geleym diye ozur dilermaman yarabbim ne oldu ya selin inan soka girdim
gecmis olsun canim ya
anlamistim bir terslik oldugundan ama hic bu aklima gelmemisti.keske dr.gitseydin.icimiz rahatlardi.
selin diyeti bir kenara birakiyorsun belki yanlis beslendin tansiyonun mu dustu.allahtan esin yanindaymis sukurler olsunki
agir yapmasamda yavas yapicam bitanm salmak yok kesnlkle toparlayamam yoksa ama cokta ski yapmicam aslnda skida degildi ama bilmiyormki dedgm gibi stresten oldu bence bakalm.sporu diyeti birakip biraz dinlenmen lazim
bende bunda gayet ciddiyim
ekranda oylece kalakaldim kizlar ne gecmisi okudumu anladim nede kime ne cevap verecegimi aklimda tutamiyorum.evet kimdi o callendi sanirim bize nazar degdi.bugeceyi tovbeyle gecirip bildigim ne varsa okuyacam, ic huzurum allah bullah bugun yine
beriline baslatma beni delimisin sen yatek tesllim o berilim.inan kendmemi yanaym ya evde kimse olmasaydi oglum kapinn kildini acabiliyor o merdvenlerden inip gidebilirdi kucugu merdvenlerden duserdi onn pesinden apartmanda kimse yoktu bugn allahm dusnmek istemiyorm bile yada en ust katta cati var ya oraya ciksaydi bitanesi bu benm felaketm olabilirdi ama.sukrler olsn o evdeydi cocklar orda perisan olucak diye gtmek istemedm kuzum doktra yarn gidicez olmadi ama ben bu aksm yememm gerek seyler yedm daha dogrusu zorla esm yedirdi kendme geleym diye ozur dilermyerken hep aklmda sen vardn berile nasil diycem diye kizmadn bana dimi
sana birkac soru sormustum cevaplarmisin ozeline bir bakagir yapmasamda yavas yapicam bitanm salmak yok kesnlkle toparlayamam yoksa ama cokta ski yapmicam aslnda skida degildi ama bilmiyormki dedgm gibi stresten oldu bence bakalm.
esmde isrr etti ama gtmek istemedm ben sorumsuzluk yptm.biliyorm ama azck kotu olursam hemn gidicez neyseki simdi iyiym ama :)beriline baslatma beni delimisin sen ya
nasil bu durumda diyeti dusunursun.onemli olan sagligin.aklina keskeleri getirme allah yardim etmis babalari evdeymis sukurler olsun.ama keske gitseydin bir dr.serkerine tansiyonuna baktirsaydin.
olabilir canm zaten tansyonum nirmali 10 a 5 filandr az bisy dusse yikar beni hanilekkte basima gelmisti ama gozlerm kararmisti sadece bayilma olmamsti belki daha fazla dustuyse ondan olabilir canm :)Selincim çok geçmiş olsun. Az beslendiğin için tansiyonun düşmüştür inşallah ciddi birleyen yoktur Allah korumuş canım kendine dikkat et tatlım
bence cok gec olmadan git yazik adam yarin ise gidecek ici rahat etsin hemesmde isrr etti ama gtmek istemedm ben sorumsuzluk yptm.biliyorm ama azck kotu olursam hemn gidicez neyseki simdi iyiym ama :)
neee 10 a 5 mi kucuk tansiyonun dusuk ama bu durumda hatta buyuk tansiyonun bile normali 11 12olabilir canm zaten tansyonum nirmali 10 a 5 filandr az bisy dusse yikar beni hanilekkte basima gelmisti ama gozlerm kararmisti sadece bayilma olmamsti belki daha fazla dustuyse ondan olabilir canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?