- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.521
Canm cocuklari zaptedemeyiz orda kendmden cok onalrla ugrasrm k.vdemi alck esm yarn ona birakip gidicez :) kuzum rahtla uzme benm yuzmden bak sakn kendni inanki iyiim su an burda olmak iyi geliyir bana kafam dagiliyir beni merak eden ozleyen insanlar olduugnu bilmek bana ne nkadr iyi geliyir bilemezsn bu yanlizligmin icinde :)bence cok gec olmadan git yazik adam yarin ise gidecek ici rahat etsin hem
ben hic tansyonmun 11 oldgnu grmedm kuzum ya buyugu hep 10 kucugude 5 yada 6 dir geneldeneee 10 a 5 mi kucuk tansiyonun dusuk ama bu durumda hatta buyuk tansiyonun bile normali 11 12
canımsın...haklısın bebegm ama bırakmak yok selin zayıflayacak bu yaslarını tosun gibi geçirmek istemiyoor :)selin biraz dinle sonra konusuruz
diyeti bos ver once saglik cunku seni seven bir esin iki tanede tosuncuk gibi oglun var
canm bilnç kaybı dedgn 5 dk flan benbişiy hatırlamıyorm kendme geldğimde koltukta yatıyordum eşim kolnya filan koklatıyordu sonra kendmdeydim bidaha olmad hastanede sorucam canm nereye yönlendirirlerse durumu anlatıcam baştan sona. hayır canm su an meselaa yediklerimden ötürü hıc rahat değilm midem bulnıyor kussam rahatlıycam sanki alıştm hafif yemeye daha dikkat edicem canm bundan sonraseln cocuğum catıya cıkardı filan yazmışsın,bilinç kaybı oldumu k; olduysa işin boyutu değişir çünkü,o zaman tomografi filan gerekebilir
nekadar süre baygındın ki
ayrıca yarın acile gitmen anlamsız,acil değilsin,mesela kardiyolojiye gidebilirsin,kardiyak bir problem var mı diye
ama kan sekerin düşmüş gibi geldi
ne de olsa bir şeyler yedikten sonra kendine gelmşsin
bir de yedikten sonra bilerek kusma gibi şeyler yapıyormusun
çok düşük kalorili beslenmemelisin
kolay ggelsin canm nazarlıktı diyelim takımın kötü enerjisi benden çıkmıs olsun bidaha buralra uğramsın o enerji :) kasım ayından nefret ettm inankı sen nasıl oldun üsüme gectimi salgında var dikkat et kendineSelin gecmiş olsun canım geçmişi okudum ama valiz hazırlayacağım ama kızlara kesinlikle Katılıyorum diyet ve spor yok sağlıklı besleniyorsun sadece
tamam canmgidicemyarın söz demeyi böyle geriliorum ya biişiyim yok benim yoktur dimiiselin lütfen doktora git
canım öğlen neden yook gerikalanı süpr :)menum sabah 2 yumurtayla yapılmış sebzeli kaşarlı omlet 5 zeytin salatalık 4 kayısı 4 ceviz 1 erik
akşam 1 tabak kabak aşı yogurt salata
4 lt su yeşil çay 55 dk koşu bandı
ben bugn kut diye bayildim :/ allahtn esim yanmdaydi o olmssaydi cocuklar nolurdu napardi ya baslarna bisiy gelseydi allhma binlerce kez sukur ediyormki o yanmdaydi simdide deli gibi basm donuyor gozlerimi kapiyorm karanlik donuyor uyuyabilsem uyuycm oda yok kafam daglsn diye buraya geldim
teşekkr ederm canm yarn bi geçsinde anlıycaz bakalm ona göre devam edicem canmcm hepinize n kadar teşekkr etsem az canlarm benm:)canim cok gecmis olsun diger yazdiklarinida okudumda ilk mesajindan alintilamak istedim. b3nce 3. defasini bekleme tatlim git görün doktora ihmale gelmez bu isler ne var ne yok ogren bak esin ne kadar panik olmus lutfen diyeti sporu bi kenara bak. hastanelerde surunurken incecik biri olman ne sana ne esine nede cocuguna fayda etmez. (Allahim korusun tabiki)
bayıldımmmmmenum sabah 2 yumurtayla yapılmış sebzeli kaşarlı omlet 5 zeytin salatalık 4 kayısı 4 ceviz 1 erik
akşam 1 tabak kabak aşı yogurt salata
4 lt su yeşil çay 55 dk koşu bandı
karatay 2 öğün
tamam canmgidicemyarın söz demeyi böyle geriliorum ya biişiyim yok benim yoktur dimii
canım öğlen neden yook gerikalanı süpr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?