Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen hafta:73,3
Bu hafta :73,8
Fark:+ 0,5
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn

Kizlarrrr hepinize gunaydinn

cok sukur 1 gunluk isvec diyetiyle (isvec diyerinden kendime uygun olani sectim ) sabitlenmis kilomu kirdim.
60.5 ten dusemiyordum e reglde buna etkendi hala regl olmama ragmen 59.3 u gordum cok sukur.
simdi devam.etmiyorum zaten amacim kilo vermek degildi saglikli beslenmeye devammm

Cok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
aslında haklısın
eski sezeryan skarları daha büyük ouyor diye üzerine düşünmemiiştim ama hatun sanki karın gerdirmiş,kollar ve bacaklarında zayıfladığı kesin ama karın gerdirme de var sanki

% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn

Sıkma canını servey. Her hafta kilo vermek mümkün değil ki sonuçta.

Tebrik ederim Zeynepcim ..

Cok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr

Çok kötüsün senn :)

Kızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
Oysa 500 gram gitmesini hedeflemiş ve ona göre hareket etmiştim.
Sabah da test yapacaktım ama tuvaletten çıkınca hatırladım. Yarına kaldı yine.

canım hamilelik testine ille sabah yapman lazım değil,idrarda beta hcg ölçen bir test,hamileyken,ilişkinin üzerine 10gün geçtiyse zaten ölçülebilecek seviyeye yükselmiştir

% +0,68
Çok üzgünüm
ben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür

canım hamilelik testine ille sabah yapman lazım değil,idrarda beta hcg ölçen bir test,hamileyken,ilişkinin üzerine 10gün geçtiyse zaten ölçülebilecek seviyeye yükselmiştir

Callan, idrar testi olduğu için daha garanti bir sonuç için sabah olmasının iyi olacağını söylüyorlar ya o nedenle bekliyorum. Zaten içim rahat değil. Sonuç en kesin hali ile olsun istiyorum.

günaydınlarrrr
% +0,68
Çok üzgünüm
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma

gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa

Callan, idrar testi olduğu için daha garanti bir sonuç için sabah olmasının iyi olacağını söylüyorlar ya o nedenle bekliyorum. Zaten içim rahat değil. Sonuç en kesin hali ile olsun istiyorum.
en uygun zaman sabah orta idrar ama garanti diye bir şey yok
idrar testinin duyarlılığı %90
garanti bir sonuc istiyorsan kanda b hcg baktırmalısın
yine de sen bilirsin canım
bana erteliyormussun gibi geldi,ondan biraz sıkıştırayım seni dedim,kusuruma bakma

Kaptanım yarını bekleyeyim de daha belirgin olsun.
Yoksa tam içim rahat etsin. :)

Umarım yarın daha fazla gider. Hedefim büyüktü eşim yokken ama ..
Kaptanım 600 gram gitmiş ne güzel az mı?
Maşallah çok iyi veriyorsun.

gayet iyi canım :)

Yapayım mı diyorsunuz yani :)
Çaktırmadan erteliyorum da tabi ama ..
Tamam o zaman, tuvaletim gelsin de yapacağım .. Pff

Neden sabahı bekliyon şimdi yap aclık sekerı bakmıyacagız bebişi merak edıyoruz tamam mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…