- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.541
Cok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşbefore ve afterlarımız
Eki Görüntüle 1315838
40 kg gitmiş
doğum sonrası sanırım, sezeryan skarı var
çokkkk harikaaaa
aslında haklısınCok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
Gecen hafta:73,3
Bu hafta :73,8
Fark:+ 0,5
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn
Kizlarrrr hepinize gunaydinn
cok sukur 1 gunluk isvec diyetiyle (isvec diyerinden kendime uygun olani sectim ) sabitlenmis kilomu kirdim.
60.5 ten dusemiyordum e reglde buna etkendi hala regl olmama ragmen 59.3 u gordum cok sukur.
simdi devam.etmiyorum zaten amacim kilo vermek degildi saglikli beslenmeye devammm
Cok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
canım hamilelik testine ille sabah yapman lazım değil,idrarda beta hcg ölçen bir test,hamileyken,ilişkinin üzerine 10gün geçtiyse zaten ölçülebilecek seviyeye yükselmiştirKızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
Oysa 500 gram gitmesini hedeflemiş ve ona göre hareket etmiştim.
Sabah da test yapacaktım ama tuvaletten çıkınca hatırladım. Yarına kaldı yine.
ben de 400 gr almışımGecen hafta:73,3
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn
canım hamilelik testine ille sabah yapman lazım değil,idrarda beta hcg ölçen bir test,hamileyken,ilişkinin üzerine 10gün geçtiyse zaten ölçülebilecek seviyeye yükselmiştir
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacakGecen hafta:73,3
% +0,68
Çok üzgünüm
maşallah sana yaa çok güzelKizlarrrr hepinize gunaydinn
cok sukur 1 gunluk isvec diyetiyle (isvec diyerinden kendime uygun olani sectim ) sabitlenmis kilomu kirdim.
60.5 ten dusemiyordum e reglde buna etkendi hala regl olmama ragmen 59.3 u gordum cok sukur.
simdi devam.etmiyorum zaten amacim kilo vermek degildi saglikli beslenmeye devammm
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadarCok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr giderKızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
en uygun zaman sabah orta idrar ama garanti diye bir şey yokCallan, idrar testi olduğu için daha garanti bir sonuç için sabah olmasının iyi olacağını söylüyorlar ya o nedenle bekliyorum. Zaten içim rahat değil. Sonuç en kesin hali ile olsun istiyorum.
günaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
gayet iyi canım :)günaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
en uygun zaman sabah orta idrar ama garanti diye bir şey yok
idrar testinin duyarlılığı %90
garanti bir sonuc istiyorsan kanda b hcg baktırmalısın
yine de sen bilirsin canım
bana erteliyormussun gibi geldi,ondan biraz sıkıştırayım seni dedim,kusuruma bakma
Neden sabahı bekliyon şimdi yap aclık sekerı bakmıyacagız bebişi merak edıyoruz tamam mııKızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?