- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.561
Ben olsam 10 bardak su içer tuvaletımı getırtırdım nasıl rahatlık bu arkadasYapayım mı diyorsunuz yani :)
Çaktırmadan erteliyorum da tabi ama ..
Tamam o zaman, tuvaletim gelsin de yapacağım .. Pff
Yaa callan basladıgımdan berı en muthış gıden haftaydı anlamadım nasıl olduben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür
Kötu değil dikkatliyim az daha sırta ulascak nasıl bebek anlamadımmmSıkma canını servey. Her hafta kilo vermek mümkün değil ki sonuçta.
Tebrik ederim Zeynepcim ..
Çok kötüsün senn :)
Neden sabahı bekliyon şimdi yap aclık sekerı bakmıyacagız bebişi merak edıyoruz tamam mıı
Ben olsam 10 bardak su içer tuvaletımı getırtırdım nasıl rahatlık bu arkadas
Kötu değil dikkatliyim az daha sırta ulascak nasıl bebek anlamadımmm
Tebrıkler kuzu yaaa seytanın bacagını kırdın ve benı yendınnnngünaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
bayıldımmmm
benim geçen hafta ki kilom 3 gün boyunca gram bile oynamadi 4 gün 600 gr gittiğini görünce doğal olarak cok sevindim oyuzden uzulmenin anlami yok sen hakkini verdiğini düşünüyorsan yapacak Birsey var tevekkül Allah verilen emeği zayi etmezGecen hafta:73,3
Bu hafta :73,8
Fark:+ 0,5
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn
kız cadı ne ki 400 hiç bişe hemen verirsinben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür
kaptanım süper ya maşallah 60 rakamlara hicbirsey kalmamışgünaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
kızlar ssize bebşimi göstereyimm
Eki Görüntüle 1315873
bu nasıl tatlı birsey maşallaheklediğim resim nasıl silinir kızlar
rakibin kimCaylarrrrrrrGuzel rakibime gelsınnnn
eklediğim resim nasıl silinir kızlar
Herkese hayırlı günler kahvaltım i yaptım cayimi içiyorum bugün yine mutfakta is yapar sonra davete gider herkese kolay gelsin Berilcim yok nerde acaba
Kizlar ben hastaneye gidiyorm optum sizi dua ediin :)
İşte bana sorma onu gecende butun gece silmek için uğrastımeklediğim resim nasıl silinir kızlar
Guzel haberlerle don gecmiş olsunKizlar ben hastaneye gidiyorm optum sizi dua ediin :)
Toplight 2-1 oldukkkkrakibin kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?