- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.581
bence biraz geç kalmışsin acele etBilmiyorum ama bir düzenleme seçeneğinden deneyebilirsin.
Ben yapamadım daha kahvaltımı. Ne yesem bilemedim gitti.
Allah sifa versin inş birsey çıkmazKizlar ben hastaneye gidiyorm optum sizi dua ediin :)
merak ilmin hocasıdır ben tesettur lü bir bayanim int resim koymuyorum canım anlayışın için teşekkür ederimİşte bana sorma onu gecende butun gece silmek için uğrastım
Masallah çok tatlı
Senı ve dağyolunun da merak edıyorummm
hmm anlaşıldı afiyet olsun caya bişe katmadin demiToplight 2-1 oldukkkk
Ee morali yerıne gelsın dıye yenıleyım dedımmm(tabı tabıııı)
bence biraz geç kalmışsin acele et
Allah sifa versin inş birsey çıkmaz
merak ilmin hocasıdır ben tesettur lü bir bayanim int resim koymuyorum canım anlayışın için teşekkür ederim
hmm anlaşıldı afiyet olsun caya bişe katmadin demi
eğer spor yapmassa kilo alır Hatta Allah muhafaza gut hastalığına bile yakalanirKarataya bayıluyorum dun yenı arkadasımız 10 köfte yemiş hıcbır dıyette bulamazsınnnn
bende yaptım yumurtayı bire indirdim kendimi daha dinç hissediyorumBen de pasa kahvaltımı yaptımmm
Kızlar günaydın herkese.
Son zamanlarda erkenden uyuyorum.
Normalde 3-4'ü bulurdu uyumam.
Selincim çok geçmiş olsun.
Ne yapaarken bayıldın?
Mutlaka kontrollerini yaptır.
Umarım birşey çıkmaz ama hiç riske atmamak lazım.
Kaptanım, iyi yolculuklar.
Günaydın guzellerrrr
canım üzme kendini, sen yolundan şaşma hiç moralini bozma haftaya patır patır gider kilolar merak etmeGecen hafta:73,3
Bu hafta :73,8
Fark:+ 0,5
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn
Kizlarrrr hepinize gunaydinn
cok sukur 1 gunluk isvec diyetiyle (isvec diyerinden kendime uygun olani sectim ) sabitlenmis kilomu kirdim.
60.5 ten dusemiyordum e reglde buna etkendi hala regl olmama ragmen 59.3 u gordum cok sukur.
simdi devam.etmiyorum zaten amacim kilo vermek degildi saglikli beslenmeye devammm
günaydın canımgünaydın hanımlar hepinize bol kilo vermeli günler dilerim:)
100 gram olsun bizim olsun, sen hemen testi yap bizde meraktan çatlıyoruz buradaKızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
Oysa 500 gram gitmesini hedeflemiş ve ona göre hareket etmiştim.
Sabah da test yapacaktım ama tuvaletten çıkınca hatırladım. Yarına kaldı yine.
oh şükür geçmiş olsun canım, 400 gr hiçbişey değil, hemen toparlarsın zaten sağlığına kavuştun ya en önemlisi bu zatenben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür
günaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
Yapayım mı diyorsunuz yani :)
Çaktırmadan erteliyorum da tabi ama ..
Tamam o zaman, tuvaletim gelsin de yapacağım .. Pff
kızlar ssize bebşimi göstereyimm
Herkese hayırlı günler kahvaltım i yaptım cayimi içiyorum bugün yine mutfakta is yapar sonra davete gider herkese kolay gelsin Berilcim yok nerde acaba
Su kadınlara akıl sır erdıremezsın,üretım buz gıbı sırf kilolu gorunmeyeyım dıye incecık gıyınıyorum k..donuyor valla
Günaydın herkese fıstıklar
günaydın canım, iyi olmuş uykun düzene girmiş, hep böyle devam etsin
canım üzme kendini, sen yolundan şaşma hiç moralini bozma haftaya patır patır gider kilolar merak etme
harikasın zeynepçim, banada nasip olsun şu 50'li kilolar inemedim bir türlü, bak kıskandım seni
günaydın canım
100 gram olsun bizim olsun, sen hemen testi yap bizde meraktan çatlıyoruz burada
oh şükür geçmiş olsun canım, 400 gr hiçbişey değil, hemen toparlarsın zaten sağlığına kavuştun ya en önemlisi bu zaten
günaydın kaptanım, tebrik ediyorum harikasın hepimiz dökülürken sen toparladın bizi canım benim
maşallah callancım allah bağışlasın yemeklik tatlı , ye ye dur hemde kilo aldırmaz
günaydın canım, afiyet olsun, canım seninde sonucunun iyi olacağını düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısı,
amaaa haftaya korkun benden
evet canım teşekkür ederim ins ins hepimiz insGünaydın herkese fıstıklar
günaydın canım, iyi olmuş uykun düzene girmiş, hep böyle devam etsin
canım üzme kendini, sen yolundan şaşma hiç moralini bozma haftaya patır patır gider kilolar merak etme
harikasın zeynepçim, banada nasip olsun şu 50'li kilolar inemedim bir türlü, bak kıskandım seni
günaydın canım
100 gram olsun bizim olsun, sen hemen testi yap bizde meraktan çatlıyoruz burada
oh şükür geçmiş olsun canım, 400 gr hiçbişey değil, hemen toparlarsın zaten sağlığına kavuştun ya en önemlisi bu zaten
günaydın kaptanım, tebrik ediyorum harikasın hepimiz dökülürken sen toparladın bizi canım benim
maşallah callancım allah bağışlasın yemeklik tatlı , ye ye dur hemde kilo aldırmaz
günaydın canım, afiyet olsun, canım seninde sonucunun iyi olacağını düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısı,
amaaa haftaya korkun benden
sana bence bu hafta kucukte olsa karbonhidratlı tatlılar çok yedirdiler bugün varsa bana yolla sen yemeyarına ne yapıp ne edip 100 gr. olsa bile vermek istiyorum
bu sabah tartıldım 60,100 çıktım + 100 gramdayım
Kesınlikle katılıyorum kadın yanlış yorumlanıyor bence, spor hareketli yasamdan cok bahsedıyor.karatay ogunleğer spor yapmassa kilo alır Hatta Allah muhafaza gut hastalığına bile yakalanir
bende yaptım yumurtayı bire indirdim kendimi daha dinç hissediyorum
valla katmadım centılmen olmalıbence biraz geç kalmışsin acele et
Allah sifa versin inş birsey çıkmaz
merak ilmin hocasıdır ben tesettur lü bir bayanim int resim koymuyorum canım anlayışın için teşekkür ederim
hmm anlaşıldı afiyet olsun caya bişe katmadin demi
hehehehesana bence bu hafta kucukte olsa karbonhidratlı tatlılar çok yedirdiler bugün varsa bana yolla sen yeme
yaa eski ile kıyaslayınca iyi ama ben wc ye çıkabilseydim eminim daha çok gidecekti gerçi diyetisyenin bana söylediği haftalık 500-1000 gr arasında vermem o standarda uyuyor ama burdaki kg verme oranlarına bakınca düşük tabii kiKaptanım yarını bekleyeyim de daha belirgin olsun.
Yoksa tam içim rahat etsin. :)
Umarım yarın daha fazla gider. Hedefim büyüktü eşim yokken ama ..
Kaptanım 600 gram gitmiş ne güzel az mı?
Maşallah çok iyi veriyorsun.
teşekkür ederim tatlım haftaya sen kazanırsın merak etmeTebrıkler kuzu yaaa seytanın bacagını kırdın ve benı yendınnnn
Tebrıklerrrr
inşallah canım yaaa bakalım yılbaşında 65-66 yı görmeyi hedefliyorum bakalım olacak mıbenim geçen hafta ki kilom 3 gün boyunca gram bile oynamadi 4 gün 600 gr gittiğini görünce doğal olarak cok sevindim oyuzden uzulmenin anlami yok sen hakkini verdiğini düşünüyorsan yapacak Birsey var tevekkül Allah verilen emeği zayi etmez
kız cadı ne ki 400 hiç bişe hemen verirsin
kaptanım süper ya maşallah 60 rakamlara hicbirsey kalmamış
dualarım seninle canım inş güzel haberlerle geleceksinKizlar ben hastaneye gidiyorm optum sizi dua ediin :)
bakalım haftaya ne olacak servey cimToplight 2-1 oldukkkk
Ee morali yerıne gelsın dıye yenıleyım dedımmm(tabı tabıııı)
Kaçamak yaptım maalesef ondan böyle oldu canım yaasana bence bu hafta kucukte olsa karbonhidratlı tatlılar çok yedirdiler bugün varsa bana yolla sen yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?