- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.781
Olmuyor dimi oğluşum diyinceoğlusum sana nasıl hitap edelim
kaç kilosun,hedef kilon kaç,kaç yaşındasın ve boyun kaç cm
iki hafta deneme sürecin var ama iyi katılımda bulunursan bu hafta bile takıma girebilirsin
bunun dışında menülere yorum yapmalısın
tüm mesajları okumalısın ve günde en az 5 mesaj yazmalıısın
hoşgeldin
untmadmm ben bide sey yapiyorm bak onu hic yazmadm ben cocuklarla takla atuorm yerlere yatyorlar gulmektenbi yerden sonra basm donuyor ama gulmelei hosuna gidyor
O bendede varr ay yanlz deglm ben battanyesini incekerm gogus kismi inip cikiyormu diye bide hareekt etmiyorsa bi durtukkermyoksa icm rahat etmez
Haklisn canm bak bu aklma gelmediydii
Bak bu kotymus ama ya tuh insn nasil rhatsiz olur siser ya :/
mantikliii selin bunu sevdiii :))
Tamm canm kendne iyi bak biz burdayz opuldn evde tek korkmuyormsn gece ben cok korkyorm ya bisy olur diyeKızlar, sabah 7'den beri 1-2 saat ancak bilgisayardan ayrıldım.
Başım ağrımaya başladı.
Biraz kalkayım dinleneyim ben.
İlerleyen saatlerde gelebilirsem gelirim.
Gelemezsem bulduğum bir yerde sızmışımdır :)
Ben atltmi bile cikartyormbenim giysiler bile 700 gr
biraz kalın giyinirsem 1 kg fark oluyor
çıplak tartılalım kızlar
Hosgeldiin canm selin ben nasilsn :)Merhaba kizlar bende geldim. Umarim hep beraber guzelce zayiflariz. Yarindan itibaren kilo bildirimimle paylasima basliyorum bende.
Nereye gidiyorsn bakiim :))Suan yoldayim aksama yazarim hosgeldin Baby
hic sorma biz nsptikki hep dolunay hep dolunayevet ya ağladığı huysuzlandığı zaman alıp duvara çarpasım geliyo sıpa gözümün içine bi bakıyo tamam eriyom. maşallah Allah bağışlasın küçücüklermiş daha sanki benmki çok büyük de 2,5 aylık
ablaaa ablam benm
evet en başından beri bizim hiç kabahatimiz yok
şımardım şimdi
aramıza hoşgeldin:)
kiz korkucak nereye geldim diyeoğlusum sana nasıl hitap edelim
iki hafta deneme sürecin var ama iyi katılımda bulunursan bu hafta bile takıma girebilirsin
hoşgeldin
O zamaan benm ablam oldun su andan itibarenn :) :)cocukluğumdan beri herkes bana abla desin istedim hep,1 yas küçük kardeşim bile bundan bana abla diyor, abla kompleksim var
ama ben abla demeyi sevmem
beril senin ruhun cıtır ,ondan abla yok sana
canm otlar filan denednmi belki bi faydasi oluur allah koruusn dme oyle seyleerÇook kötü hem de.
Bir ara durup dururken karnım patlayıp
öleceğim zannetmiştim
Tamm canm kendne iyi bak biz burdayz opuldn evde tek korkmuyormsn gece ben cok korkyorm ya bisy olur diye
Ne guzl ya ben cok korkarm sabahlarm olmaynca uyuyamam yatagada yatamam :) ayy ne romantiik yaa of benide aglaticaksn smdi uuf aglama gulum ya bak kaldi 9 gunGittim bir daha geldim dayanamadım :)
Az sonra gidip, televizyon ya da film izleyip uyuyacağım bakalım.
Yok kız korkmuyorum. Ben hiç korkmam öyle yalnız kalmaktan falan da eşimi pek özledim.
Her yere de not yapıştırmış.
Biraz önce mutfak masasının altından çıktı da ağladım..
O zamaan benm ablam oldun su andan itibarenn :) :)
canm otlar filan denednmi belki bi faydasi oluur allah koruusn dme oyle seyleer
Ne guzl ya ben cok korkarm sabahlarm olmaynca uyuyamam yatagada yatamam :) ayy ne romantiik yaa of benide aglaticaksn smdi uuf aglama gulum ya bak kaldi 9 gun
insallah canm ya ssuper olur senn icin vlalhi :)Şu sıralarda o kadar uzun süreli olmuyor Selincim.
En fazla 5-6 gün oluyor.
O dönemde hiç bir şey etki etmemişti.
Şimdi de çok fazla dışarıdan bir şey kullanmıyorum.
Kullanmaya başlayınca iyice ters etki oluyor.
Bakalım kaptanın yöntemi deneyeceğim. O su ve hareket.
İşe yararsa yırttım resmen.
hayir kizlar on10 gün uyumasam ne olurum şeker :)
Normalde severdim ben yalnızlığı ama tabi şimdi olmuyor.
Aman bitsin gitsin valla bir an önce.
iyice duygusala bağladım.
Kızlar, romantik film öneriniz var mı? İzleyeyim uyurken.
insallah canm ya ssuper olur senn icin vlalhi :)
hayir kizlar on
eri filan yok bu kiz izliycek agla agla sonra
uyuycak komedi izle kendne gel yok sana
romantk niye kendne eziyet ediyorsn yahuu
oğlusum sana nasıl hitap edelim
hoşgeldin
Tuba ismim cnm. 29 yasindayim.
kilom 68
Boyum 1.64
Hedfim 57
Evet kurallari okudum ins bir hft da katilirim.
konular harikaCallan, gözlük kullanıyorum. Onu bile çıkarıyorum tartılırken
Her gramın değerini bilmek lazım.
Hadi test 5 gün deyince uyayım dedim ama şimdi ara ara ard arda günler saf protein yapıyorum.
Ciddi misin?
Çok sevindim buna.
Gerçekten o kadar dikkat edip kilo aldığım çok hafta oldu ama ben de dukana çok inanıyorum.
Çok çok sevindim. :)
Gerçekten özenerek ve severek hazırlıyorum bu siteyi.
Bütün gün o kadar çok site ile ilgileniyorum ki başkalarının.
Kimi zaman artık aklım duruyor.
O nedenle ne kadar dikkat etsem de mutlaka vardır ama özellikle söyleyeceğin yerler varsa hemen kontrol edip değiştireyim.
Hoşgeldin aramıza.
Bize tanıtır mısın biraz kendini?
Evet ama zamnnda 24 kilo verdm bu 10 kilo cok geldi veremedm bi turlu.Azmış zaten verilecekler.
Hemencecik gider umarım.
mutfak masasının altında ne işiniz var bakimGittim bir daha geldim dayanamadım :)
Az sonra gidip, televizyon ya da film izleyip uyuyacağım bakalım.
Yok kız korkmuyorum. Ben hiç korkmam öyle yalnız kalmaktan falan da eşimi pek özledim.
Her yere de not yapıştırmış.
Biraz önce mutfak masasının altından çıktı da ağladım..
Csnm yeternce aglamadn.i hayir aglamaak yok esin seni gelince gozleri balonmu gorsun sismi gorsun yoksa gulumsemekten yuzu parlamismi gordun guzellgnr guzellk katmismi gorsun insallah kandrabildm seni aklma bu geldiTam izlenecek zaman ama romantik komedi de olur tabi :)
Tam romantizm havamdayım tek başımaa ..
Hem belki ağlarım ağlarım da sabaha kilom az çıkar
İyiym canm yarnki tartida ne kadr fazla ciikcam o u merak ediyorm su an tek derdm buHosbulduk kizlar.
iyiyim selincim sen nasilsin
o zaman bize anlat bakalm nasil verdin neler yaptin merak icndeyim su an :)Evet ama zamnnda
24 kilo verdm bu 10 kilo cok geldi veremedm bi turlu.
benim eşim işi dolayısıyla ayın 10 günü evde yok,sizin gibi duygusala bağlasam ne olacakmış,geldiği günlerde baya geç geliyor,sabah kahvaltısını 6:30da yapıyoruz,sonra cıkıyorNe guzl ya ben cok korkarm sabahlarm olmaynca uyuyamam yatagada yatamam :) ayy ne romantiik yaa of benide aglaticaksn smdi uuf aglama gulum ya bak kaldi 9 gun
Artik ne tip anilar varsa bk bilemedim simdimutfak masasının altında ne işiniz var bakim
ağlama sayılı gün tez gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?