- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.801
konular harika
keşke ben de pc başında bi iş secseydim,mutlu olacağım.. neyse
canım mesela 1 kilo vermek içn kac kcal yakılmalıdır yazında,en son kelime tamamlanmamış.bir de cümleler kısa kısa hep sınız sınız diye bitmş,oysa bu cümleleri birbirine bağlasan daha da güzel olur
mesela bu paragrafı:
Egzersiz yaparak kalorileri harcarsınız ve yağları yakarsınız. Hangi spor ile ne kadar kalori yakacağınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Kalori kontrolü içinse besinlerin kalorilerini kontrol etmelisiniz ve ona gör tüketmelisiniz. Artık hemen her besinin kalori oranını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Böylece günlük aldığınız kaloriyi hesaplayabilirsiniz. Günlük almanız gereken kaloriyi ve yaktığınız kaloriyi hesaplarsanız kilo vermeniz oldukça kolay hale gelecektir
şöyle yapabilirsin:
Egzersizle beraber kalori harcayarak yağlarınızı kolaylıkla yakabilir, kendinize uygun sporu seçip, bu sporla kaç kalori yakıldığını öğrendikten sonra tükettiğiniz besinlerin de kalorisini hesaplayarak, günlük kalori alımınızı öğrenebilir ve böylece kilo vermenizi daha da kolaylaştırırsınız.
benim cümlede cok uzun oldu
belki basit cümlelerden oluşması, insanların anlaması acısından daha iyidir
kendi kurduğum cümle de vasat sanki
neyse sen aynen devam et
Evet ama zamnnda 24 kilo verdm bu 10 kilo cok geldi veremedm bi turlu.
süper 2-3 aya 57yi görürsün burada merak etmeTuba ismim cnm. 29 yasindayim.
kilom 68
Boyum 1.64
Hedfim 57
Evet kurallari okudum ins bir hft da katilirim.
bizimde mesela ne bayramimiz var ne seyranimiz iki is birden yapiyor dun gece gitti mesla hastaneye gotrmek icin beni geldi so ra birakti yne gitti bu gece gelip gelmiycegi belli degl bir gram uyumadi aklm onda ve arabada calisyorbenim eşim işi dolayısıyla ayın 10 günü evde yok,sizin gibi duygusala bağlasam ne olacakmış,geldiği günlerde baya geç geliyor,sabah kahvaltısını 6:30da yapıyoruz,sonra cıkıyor
mutfak masasının altında ne işiniz var bakim
ağlama sayılı gün tez gecer
Csnm yeternce aglamadn.i hayir aglamaak yok esin seni gelince gozleri balonmu gorsun sismi gorsun yoksa gulumsemekten yuzu parlamismi gordun guzellgnr guzellk katmismi gorsun insallah kandrabildm seni aklma bu geldikuzm komedi izleee
İyiym canm yarnki tartida ne kadr fazla ciikcam o u merak ediyorm su an tek derdm bu
o zaman bize anlat bakalm nasil verdin neler yaptin merak icndeyim su an :)
benim eşim işi dolayısıyla ayın 10 günü evde yok,sizin gibi duygusala bağlasam ne olacakmış,geldiği günlerde baya geç geliyor,sabah kahvaltısını 6:30da yapıyoruz,sonra cıkıyor
ya öyle oluyor,bir yerde inatlaşıyorEvet ama zamnnda 24 kilo verdm bu 10 kilo cok geldi veremedm bi turlu.
Ewet yaa ne oldu bize5. mıntıka şişmanlar mıntıkası olacak yaknda
Eline sağlık Callancım. ( şu eki nasıl getirsem bilemedim.)
Word üzerinden kopyalarken eksik olmuş sanasil.
Değişiklikler yaptım yazıda.
Burada yazılı yazıyı aynen kopyalamam site için sıkıntı oluyor ama zamanları değiştirdim.
Bu arada ben de uzun cümleleri çok severim ama ne kısa ne de çok uzun cümleler okuyucu için daha iyi oluyor genellikle. Kimi cümleler fazla kısa olmuş benim yazıda.
Verilen kilo az olunca vermek de zor oluyor ama 5. takıma kilo falan dayanmaz.
ablam bak bak hm hic cevap veriyormu nasil demek dogru tespit yapmisizsüper 2-3 aya 57yi görürsün burada merak etme
nee güzell5. Takımın Güzel Cici ve Geleceğin Fit kızları Herkese İyi Akşamlarrr
Amma yazışmıssınız kıskandımm bense full çalıştımm
Birazcık bende geçmiş muhabbetten kendimce bahsedim bariiii
Bende evin en son oğluna vardımm sona kalan dona kalırmış yalannnn ailenin en güzel en yakışıklı bireyi kendisi
Son gelinim ve aileye giren 10. kişiyim o yüzden ailedekiler (kaynanam görümcelerim ) gelinimiz 10 numara derler
Allah nasip edeerse sıradaki çocuk benden gelirse ailenin 10. torunu olacak onun içinde 10 numara gelinimiz 10 numara torun verecek derler
Bu muhabbeti çok seviyorum yahuuu
Benim ailem eşime aşıkkk (aşık olunmayacak adammı beeee genöliğine yandığımm )
Toz kondurmazlarr ve hep derler (biz ona ii davranalım ki oda sana ii davransın)
Görümcelerimde harika insanlar eşleride ama malesef eşimin abisinden ve 1 eniştesinden haz etmiyorum (mevzu derin )
Neyse şimdilik yeter sanırım amannn siz anlatınca anlatmak istedim
Şimdi işten çıkış yapıp eve geçecegim kızlarr
Akşama gelirim
Öpüldünüz
tabi tabii bizde inandiik tamam tamam inandiikÇoook kötüsün
Sırası ile en zor göreceğim yerlere koymuş.
Ben de evi talan ediyorum başka nereden not çıkacak diye
Dimiii.
Çok güzel görsün beni :)
Gece maske falan yapsam ki..
Ayın 1/3'ü .. Uff çokmuş valla utandım şimdi canım.
oo supermis ya okurken cok guldm supersnizz :) benmde anlasamadgm bir insan var yildzlarmz bir turlu barsmadi soguk insanlari hic sevmem ! Bizm ailedede sorunlar var mevzular derim bi ara acip konusalim ama tamm canum bekliyirm aksma :)5. Takımın Güzel Cici ve Geleceğin Fit kızları Herkese İyi Akşamlarrr
Bende evin en son oğluna vardımm sona kalan dona kalırmış yalannnn ailenin en güzel en yakışıklı bireyi kendisi
Son gelinim ve aileye giren 10. kişiyim o yüzden ailedekiler (kaynanam görümcelerim ) gelinimiz 10 numara derler
Allah nasip edeerse sıradaki çocuk benden gelirse ailenin 10. torunu olacak onun içinde 10 numara gelinimiz 10 numara torun verecek derler
Toz kondurmazlarr ve hep derler (biz ona ii davranalım ki oda sana ii davransın)
Görümcelerimde harika insanlar eşleride ama malesef eşimin abisinden ve 1 eniştesinden haz etmiyorum (mevzu derin )
Akşama gelirim
Öpüldünüz
bizimde mesela ne bayramimiz var ne seyranimiz iki is birden yapiyor dun gece gitti mesla hastaneye gotrmek icin beni geldi so ra birakti yne gitti bu gece gelip gelmiycegi belli degl bir gram uyumadi aklm onda ve arabada calisyor
5. Takımın Güzel Cici ve Geleceğin Fit kızları Herkese İyi Akşamlarrr
Akşama gelirim
Öpüldünüz
ablam bak bak hm hic cevap veriyormu nasil demek dogru tespit yapmisiz
tabi tabii bizde inandiik tamam tamam inandiik
oo supermis ya okurken cok guldm supersnizz :) benmde anlasamadgm bir insan var yildzlarmz bir turlu barsmadi soguk insanlari hic sevmem ! Bizm ailedede sorunlar var mevzular derim bi ara acip konusalim ama tamm canum bekliyirm aksma :)
maske tap saclarni yaptir alis eris yap gelince dibi dussun meselaaÇoook kötüsün
Sırası ile en zor göreceğim yerlere koymuş.
Ben de evi talan ediyorum başka nereden not çıkacak diye
Dimiii.
Çok güzel görsün beni :)
Gece maske falan yapsam ki..
Ayın 1/3'ü .. Uff çokmuş valla utandım şimdi canım.
berilimm ya onsuz olmiyir dimii canm benm nesem benim nasil bir insan yaaben de beril gibi konusayım
benim herif daha gelmedi
biraz ev işi yapayım,görüsürüzz
Oyle tabi canm allah basimdan eksiketmesin onuu...Hayat zor valla Selin.
İnsanın aklı kalmaz mı hiç.
İşte insan sevdikleri için olunca çalışıyor öyle.
Eşin de sizin için çalışıyor.
Ne güzel yazmış Zeynebim. :)
Aşk densin o kadar sayfa arasından bulur çıkarır hemen.
10 numarasın şekerim.
Bak sen bizim hatunlaraa :)
Şekerim bizim hatıramız olsa olsa ne pastalar yemiştik burada diye olur ama tabi hepsi anıııı
maske tap saclarni yaptir alis eris yap gelince dibi dussun meselaa
Bugn spor yaptinmi bakiiym
berilimm ya onsuz olmiyir dimii canm benm nesem benim nasil bir insan yaa
Oyle tabi canm allah basimdan eksiketmesin onuu...
Ask boceklerisiniz siz yaa :)
Görüşürüz Callancım.ben de beril gibi konusayım
benim herif daha gelmedi
biraz ev işi yapayım,görüsürüzz
nee güzell
Rabbim nazarlardan korusunnn
tabi tabii bizde inandiik tamam tamam inandiik
oo supermis ya okurken cok guldm supersnizz :) benmde anlasamadgm bir insan var yildzlarmz bir turlu barsmadi soguk insanlari hic sevmem ! Bizm ailedede sorunlar var mevzular derim bi ara acip konusalim ama tamm canum bekliyirm aksma :)
Ne güzel yazmış Zeynebim. :)
Aşk densin o kadar sayfa arasından bulur çıkarır hemen.
10 numarasın şekerim.
Ama aşk çok güzell ..
Her ne kadar özlemek zor olsa ve ben çoook uzun yıllar yaşamış olsam da aşık olmayı çok seviyorum.
Kızlar ben kaçtım.
Gideyim bir yarım saat pilates yapayım.
Enerjim kalırsa ardından bir de yoga yapar, yatağa vınlarım.
Yarın görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?