- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.121
duzelttikBerıl sen ıstemedın
13kasımda 95kg oldugumu soyledım.
per gunu ıdı.
benı almadın -dogal olarak-
8gun sonrakı cuma 91.5 oldum
bu sabah da88.9
Berilcim bn buldum canım
13 kasımda gelmiş
Ayy canııım listeyi yapıp bekliyordum,yetişemezsen son dakika yolluycaktım...şükür hall ettin...son anda aklima geldi sonuc degismedi ama olsun
damla kosturdun bana bugun hakkini helal et
Bakıyorum kuzum...Damlacım çok hızlı bir daha ortalamaızı hesaplarmısın ben hesaplayında 1 küsür çıktı yanlışda yapmış olabilirim
yaa olmam hata yapmam bu sefer gercekteen neler yaptnn menuleribide gorelim ama artiiim dmiiiyaptigimi sana yaziyimda komalik ol degilmi
canm msafr gelicekte evi ayarladm bisyler yaptm filan ondan giremedm kusurma bakma dila konusunda arkadaslarm gibi bende izinli olsub derm ama katilim sartlaa sukker kesnlkle girmeli ufack bebegne ragmenmenuleri katiliimi super :) eminede dediginz gibi bu hafta gozumuz ustnde olsn ona gore bakalim :)su 3 soruya cevap isstiyorum acilen
dila diskalifiye edilsinmi paylasim yok diye
emine listeye girsinmi islerim vardi gelemedim dedi iki haftasi doldu 37 mesajda yazmis
sukker listede olsunmu paylasimi iyimi sizce
Yaa nedir o hber yaziyorsn merak etmeden duramiyirm simdi yazmak zorundasiiboff yaa mideme kramplar giriyor resmen
beklediğim haber gelmedi, ben hala bekliyorum
belirsizlik kadar sinir bişey yok,
ya var ya yok bilsem ona göre yol çizicem ama beklemedeyim işte napıcan
kizlar herkez paylasimini yapti bende bir saate yapacam dusuncelerimide yazdim
sukkerr ve dila konusunda hemfiliriz
eminede farkli dusunuyorum onuda acikladim bir bakin yazmayanlarda yazsin
0.40 çıkıyor canım yüzdeniz...Damlacım çok hızlı bir daha ortalamaızı hesaplarmısın ben hesaplayında 1 küsür çıktı yanlışda yapmış olabilirim
ohhhh damlanur 5.takımda geziyosun gelip 7.takıma cvp vermiyosun küseyimmi sana ne yapayım şimdi0.40 çıkıyor canım yüzdeniz...
Herkese iyi akşamlar
Takımımızı tebrik edîyorum gayet güzel sonuç aldık yine kısmetse önümüzdeki hafta yine şampiyon oluruz
Ben çıktım hafta sonu çok giremem şimdiden haber veriyim
hafta sonu burasi sakin yine desebize naplm bizde artk yaparik bisiyler :) bende bu aksm giremicem gece gelirm anck :)Hafta sonu esım evde gelemeyebılirim
Iyı hafta sonları kızlar
tamm canum eniste kizmasn keyfine bak sen :) yuzdelerden hic bisy anlamiyorn ya nasil ogrenceez oof ofkizlar esim evde oldugu icin
kalamiyom
biryere giderse hopppp gelirim kacamaksiz gunler canim
Damlacım çok hızlı bir daha ortalamaızı hesaplarmısın ben hesaplayında 1 küsür çıktı yanlışda yapmış olabilirim
0.40 çıkıyor canım yüzdeniz...
kizlar hepiniz opuldunuz kocaman berilinze yardn etmissibiz tesekkr ederiz arada gelin yahu sohbet ederz kaynasiriz :)ohhhh damlanur 5.takımda geziyosun gelip 7.takıma cvp vermiyosun küseyimmi sana ne yapayım şimdi
tatlım bizim listeyi değil 5.takım listesini demiştim:))0.40 çıkıyor canım yüzdeniz...
Haa evet canım kesinlikle yanlış yapıyorsundur.çünki bugün 50kere hesapladım yüzdeyi...kesin eksileri görmüyorsundur.4üye eksi...tatlım bizim listeyi değil 5.takım listesini demiştim:))
beril ablama laf yokBerıl haftasonu gıremeyebılırmıs oyle dı mı?
ben de onu yargılayacagım
Ben yetisirim eminede
Sen borclu cikmayasin
oh sevndm canm keske ilk 3 e girebileydik ama :) saglk olsn :) misafrlerim yarn aksam gelicekmis :)4. yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?