Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biz 3.yuz bana gore
akrep takimindaki bir uye ortalamayi engeller diye listeye almayip bildirimde bulunmadi yazmis.belkide listenin ortalamasi degisecekti ve biz 3. duk
ama siz benim birincimsiniz
kullerimiz bile dusmemizi engelledi kizlar
haftaya daha iyi olucak kuzum :) benm cocuklarn ikiside hasta oldu ya oof biirini susturyorum oteki basliyor napicm ben atesleri yok ama bogazlari agryor galba (

beril ablama laf yok bildirim yapmadığından zor durumda kaldı hatun naapsın. strese soktun gül gibi kadını:)
Iyi de ben sabah erken vakit bildirdim kilomu...
haftaya daha iyi olucak kuzum :) benm cocuklarn ikiside hasta oldu ya oof biirini susturyorum oteki basliyor napicm ben atesleri yok ama bogazlari agryor galba (
Cok gecmis olsun.
Fenalardasindir.
Bu yil tum cocuklar hasta ya.. biseyler dolaniyor. Surekli antibiotic aldiklarini duyuyorum. Aman aman . Hemen iyilessinler.

Ya simdi ben anlamadim ya... niye boyle oldu bu hafta?

canim sen sabah iki haftalik toplam kilonu soylemeliydin.
ma olmadi bende unuttum son ana kadar gecen haftaki verdigin kiloyu
boylece bir karisiklik yasadik ama duzelttik
amacim senin hakkini yememekti sukurki hakkin olan 6 kusur kilo verdi diye listeye girdin.sonucumuz degismedi yine 4. olduk ama benim icim rahat sana karsi

kiz benim balimda kulagim agriyor diye yatiyor yeni bir salginmi var ne
gecmis olsun canim

eskiden esim hediye gul felan alirdi sirinlik olsun diye bugun evde ya giremem sanmistim calisacakmis banada tableti vardi ben gelene kadar kadinlarinla konus dedi.adamin mayasida degisti

kiz benim balimda kulagim agriyor diye yatiyor yeni bir salginmi var ne
gecmis olsun canim
bizinkilernde bogaz agriyir sanrm uykuyo gecyorlar yutkunnca feryan figat :/

eskiden esim hediye gul felan alirdi sirinlik olsun diye bugun evde ya giremem sanmistim calisacakmis banada tableti vardi ben gelene kadar kadinlarinla konus
dedi.adamin mayasida degisti
bakti olacagi yok oda bjze alisti artik ay buna cok sevndiim

İyi geceler kızlar

Bir açtımki 4. Olmuşuz en son 3 te kalmıştım
Korkuyorumki bir daha açıp kaparsam 5. Olmayalım

geçmiş olsun selin, geçmiş olsun beril abla yazık kıyamam ya bi an önce iyileşirler inşallah

bugünkü menüm
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 yeşil zeytin,kara lahana,yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,2 yemek kaşığı mantarlı menemen,çay
öğlen:sade şekersiz türk kahvesi
akşam: haşlanmış et 250 gr, mercimek salatası.
spor: 1 saat nivea boydyle dinamik sabahlar, leslie 3 mil

Kızlar takım kaptanınızın hesabı keçici olarak pasifdir.yani gelemiycek...haberiniz olsun merak etmeyin.bir şey gerekirse yardın falan bize 7.takıma gelmeniz yeter.çok üzgünüm gerçekten...

kızlar herkesi tebrik ediyorum menumu yazayım
sabah 1 yumurta 8 zeytin kaşar 3 kayısı ve erik 4 ceviz salatalık 1 parça portakal
akşam 1 kase çorba haşlanmış tavuk patlıcan yemeği tepeleme 1 çay tabaği kadar,turşu
3lt su 30dk koşu bandı

süper
kaç kalori acaba merak ettim
hala profil resmi yokk bebişimmm

şimdi sen 2. aşamadamısın
nasıl uyguluyorsun 1 gün sebze 1 gün protein,ya da 5er gün mü ne yapıyorsun bir anlatsana

Berıl haftasonu gıremeyebılırmıs oyle dı mı?
ben de onu yargılayacagım
emine artık aktifsin burada değil mi
bir yere ayrılmakk yokk tamam mı
biri bir hafta izine çıkarsa ya da bildirim yapmazsa takım ortalaması düşüyor, bundan birbirimize karşı sorumluyuz
mesela birkaç gün gelemeyeceksen,berile özelden mesaj at
artı sen herkesin sporlarını eleştirmeye ne dersin, spor yapmayanlara kız mesela, yapanların hakknda yorum yap,günde kaç kere yapmalıyız,yaparken nelere dikkat etmeliyiz,sonuçta aramızda en tecrübeli sensin

çokk dikkatli oll
ilaç kullanmadan atlatın inşallah
ir de kendine de cok dikkat et
en iyi olacaksın ki onlar iyieşsin

canım kahveye dikkat et,kafein süte geçiyor,eğer cocuğunu huzursuz etmiyorsa 1 bardakta sorun yok
karatay olduğunu anladım ama sabah cok cesit olmuş sanki ama emziren anne olduğun için makul bir menü
bu kadar sporu nasıl yaptın,helal olsun
emine sukkerin sporu hakkında ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…