- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.161
şimdi sen 2. aşamadamısın
nasıl uyguluyorsun 1 gün sebze 1 gün protein,ya da 5er gün mü ne yapıyorsun bir anlatsana
evet niye pasif ben de anlamadım
kızlar Rabbim'e sükür iyileştim
artk menü bildirimlerine başlıyorum
dün
sabah: 2kk peynir+5 zeytim
ara:1 eksi elma
ara:1 kahve+ 1 kahve fincanı taze fıstık
öğlen: müsli
ara:etiform
aksam:fırında pişmiş 1 tavuk budu+ 1 kase yoğurt
3 lt su içtim
menümüm toplam kalorisi: 1910 kcal
bu sabah tartıda gördüğüm rakam: 63,3
spor yok
cumartesimizin angeli
Eki Görüntüle 1319036
ben normal hayatımda da aktıfım...emine artık aktifsin burada değil mi
bir yere ayrılmakk yokk tamam mı
biri bir hafta izine çıkarsa ya da bildirim yapmazsa takım ortalaması düşüyor, bundan birbirimize karşı sorumluyuz
mesela birkaç gün gelemeyeceksen,berile özelden mesaj at
artı sen herkesin sporlarını eleştirmeye ne dersin, spor yapmayanlara kız mesela, yapanların hakknda yorum yap,günde kaç kere yapmalıyız,yaparken nelere dikkat etmeliyiz,sonuçta aramızda en tecrübeli sensin
seni tanımasam da üzüldüm açıkçası,6 ay cok iyi istikrarBerilcim ben burda kendimi kaç kere tanıttım hatırlayamıyorum artık. Toplight kaptanımken ben çok nadir girecegimi söylemiştim eğer olmazsa takımdan çıkayım demiştim sadece kilo bildirimi günleri kilomu mutlaka perşembeden bile olsa bildirmemi istedi. Ve takıma geldiğim günden beri sadece bi kere bildirimimi geç yaptım 6 aydır bi kereden başka bi kusurum olmadı. Bunları söylerken ne düşündün bilmiyorum. Ama takımdan ayrılıyorum. Kızlar kendinize iyi bakın.
gayet iyipersembe
sabah: 2cevız, 2kasık lor, 1serıt burgu peynır, 2yesıl bıber, 1.5 haslanmıs yumurta
ogle: 1kase yogurt corbası, yagsız salata, 2kofte.
...2mandalına
aksama yakın: 1kasık yulaf+1kasık ruseym+1/2bard sut+vısne+kuruuzum ıle shake.
aksam: 1dılım fırın somon.
su:3lt+
spor: 100dk kurek.
cuma
sabah: ıhlamur, 3zeytın, 2yumurta+1yumurta akı ıle tereyagda omlet.
ogle: 100gr doner+yagsız salata
...1elma1nar
aksam:1kase tarhana,1bard ayran.
su:2.5lt+
spor:43dk elıptık, 34dk kurek, 20dk spınnıng.
ben seni suda kürek cekiyorsun diye düşündümgunaydın dedım mı ben yaa...
nezaketsız Emıne
kurekten ındım..bı dus.. sonra yemek..sonra derle topla.. bugun 3saatlık dersım var.
bı de oglusummm
Sukker senın bebek daha mınık herhal... tanısamadık senınle ama hosgeldınnn
ancak dukanla verilir canımdıla...Berıl bıraz dısıplıncı. e ogretmen.
ama nıye oldu boyle bılmedıgımden anlamadım da.
sen de ızah etmıssın guzel. ama ayrılman kotu.
ben de dun durum nedır dıye lıstelere goz attıgımda...bu bayan 60lı kılolarda bır haftada bu kadar kıloyu
hıc su ıcmeden spor yapmadan ya bvermıstır.. ya da bu ıste bı kurt var...dıye gecırmıstım ıcımden.
demek Berıl dısa vurmus.
bı bakatyım neler olmus.
spor yapan bırı 60kılolarda 4kg bır haftada veremez.
hem suyu kesmelı hem sporu..zaten tuketımı ıcın ıcıne sokmuyorum bıle.
itiraf ediyorum ben de ilk başta incecik dilimli pizza falan filan yazıyordum menüme ama bu düşüncemi hatalı buluyorum artıkk,ondan bunları yazdım,amaç zayıflamak değil; sağlıklı beslenerek ideal kilomuza ulaşmak.bahsedilen arkadaşın menülerine bakmak istedim ama menü yazmamış,salı günü bir kilo verdiğini yazmış,demek diğer 3kgı 3 günde verdi;arkadaşlar böyle kilo verilmiş olabilir ama bu çok sağlıksız,unutmayalım ki sağlık olmadan hiçbir sey olmuyor, artı böyle verilen kilolar kastan gidiyor,sonradan yağ olarak geri alınıyor..
aslında herkes menü yazmalı
bundan sonra,geçerli bir nedeni olmadan menü yazmayan arkadaşları uyaralım bence,beni de uyarın
ayrıca sert olacak ama(bu uyarı öncelikle kendime) gidip poğça,börek,patates kızartması,pasta,hamburger v.s. yiyen,bunu da utanmadan menüsüne yazan arkadaşlar bence buraya uğramasın bile.insanlık hali kaçırırsın arada,ya da nefsin çeker,özel bir gündür ama gelip buraya menü diye yazmamalısın.mesela geçen gunnesh kaçırdım ama buraya yazmam demişti,aynı şekilde servey de,ben de bu hafta menümü yazmadım,bazen hasta oluruz,bazen kaçırırız; bu çok normal.
sözüm meclisten dışarı
eleştirim ilk kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?