- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.341
Kızlar ben galiba zayıflayamıyacagım
aa o ne demek ya zayiflayamiycam filan kizlar kendmze gelelim artk herkes bir bir bi gidiyor ya yok oyle bisiy serveym bi gun kendne izin vermelisin bence ama benm dusuncem bu hem bi kendne gelirsn hemde bi rhtlarsn tatil gibi sonra devam ederiz nasillUstelik bırakmamam gerek hamılelık planlıyorum ama bırakmak geliyor ıcımden işte ıkı gun bırakınca yekrar dısıpline olmak zorrrrr basaramıyacagım tatlı ne varsa yemek ıstıyorum hattavtuzlu hatta acı...
Burayı bırakmayı dusunmuyorum ama haftasonu kavtı ya salasım varrr
kuzum hizli alinan kilolar hizli verilirmis skma hemen kendni tamammi ama salmada ustune katmak yerine bir an evvel goturmeye bak diyelimki simdi saldin kilo almaya basladn bi guzel tam hadi vereym derken hamile kaldin mutlu olucakmisin hem hedefledigin seyide yapmamis olucaksinn bi dusun derim ben canm karar senin..Tartıldım şimdı ıkı kılo almıs duruyorummmmm
Tebrikler arkadaşlar.Performans Uygulaması 9. Tur sona erdi.
Ve takımınız tarihi bir başarı göstererek, sekiz hafta sürmüş olan 9. Tur boyunca bir kere bile nota almadı.
BRAVO!
öncelikle gecmis olsunberil ben yine hasta oldum
ateş basağrısı halsizlik filan geceden beri yatıyorum
bu rejim toparlanmamı engelliyor sanırım
kızıma haksızlıık yaptığımı düşünüyorum,çünkü hastayken hiç ilgilenemiyorum,eşim de bu durumdan rahatsız
şimdi ayrılıp kızım 1 yasındayken gelsem olabilir mi,böyle bir izin mümkün mü,çünkü 6 ay yokum
kendinize iyi bakın
sizinle tanışmak konuşmak çok güzel ve özeldi
ooooooooo koca bir alkisssssssYaa o kadar yazdim gitti sadeccigborekle bozdum yarin portion berilcim sensiz sessizdi tadi yoktu buralarin Su an yoldayiz yagisli bir hava var kendinize iyi bakin
yazmayi deniyom ama bir turlu olmuyor gulum yayıne beklerız efendım...
cıkarken kapıyı kapat soguk gırmesın
aaa hakket barı kendı ısımızı kendımız gorelım
aaaa bak sımdıııı,bu ısı beraber masaya yatırsaydık.
sımdı ben de aynı durumdayım.
yanı benım oglum d a 6aylık.
ekgıdaya basladı.
lbasladıgı ıcın az bucuk gonlum rahat.
ama sana sunu onerırım; yaz..yedıklerını yaz. ve de kı "bu yedıklerımden hangısı bebege faıdelı?"
ınan dıyetı hakkıyla yaparsan cocuk daha ıyı beslenır.
ama sen hastalandıgın ıcın..bu durumda acabaların "evet yaa hep dıyet yaptıgımdan"la yer degıstırıyor..
bı dusun derım.
cunku yesıllık lazım bıze et lazım bıze.. e bunlar dıyet zatı
ya ben burada ol ısterım... yenı annler bırlıkte ne guzelll oluyor.
sirf senin gözün korkmasin diye dösemiyom kiz buralari.gelecen 30 sayfa ürküp kacacan demiiiiiiya camları sıldım yagan yagmurla bırlıkte
ne edem ya baska zamanım olmayacak.
geldım ama korkarak..dedım kac sayfa okuyacagım acep..
bı baktım azcık cızıktırmıssınızzz
benim is karisikta canim kiz kardesim bebeginin 9. haftasinda basladigini soylemistiselamlar daha bebek 3 aylık olmadan malum günüm başladı sizde ne kadar sürmüştü annecikler
Bence menuler yazılmayınca însan sapıtıyor bizim geup cok hızlı ilerledı ve herkeste yorgunluk oldu bence frene basmalıyızzz
spor rahatlatirdi beni, agri icin ilac al diyecem ama bebis emiyor.dr.una bir sorsan canim belki daha hafif gecirirecek bir yol soyleralışmışım bu duruma en son 1 sene önce olmuştum agrı ve gerginlik yapıyo agresifim kompleksliyim moduna giriyorum
gecmis olsun.haber verdigin icin tesekkurlerKızlar, migrenim tuttu. Hiç iyi değilim. Haber vermeye girdim. Menümü falan yarın yazarım.
hem yemek yiyelim hem guzel olalim desem.......Yemek yemek guzel se ama ıyı gorunmek daha guzel o yuzden karar vermeli ne ıstıyoruzzz
bu hafta hemen hemen herkes gevsedi sayilir.kafaya fazla takip saplanti haline getirmemek lazim benceGectıgımız haftalarda emine hersey hızlı kilo verdı yanı menuler kus kadardı oyle olsun ıyı kılolar berıldı ama bunalıyor ınsan zamana yaymalı
bende de oyle tadini alinca tencerenin dibi gorunmeli yoksa kuserler gibi gelir bana daıste kısıye baglı... en guzelı orta karar gıdebılmek -benım hıc yapamadıgım.
yemeyeceksem hıc yemeyecegım..yoksa abooovvv ısın ucu kacar bende.
cok sevindim senin adina canim.bu sana buyuk bir moral olmustur bir dusunsene 10 kilo verdigini neler duyacaksinKesnlkle guzel gorunmek istyoruzz serveyiim :) dun aksam dediler sen kilomu verdin filan ay ben bi mutlu oldum ki daha ne verdim ki yani yolum uznn ama daha bi gaza geldim vllahi
canim esime soyledim ama o kisi randevulu calisiyormus.en az 3 hastasi olunca geliyormus.aklimda merak etmeBeriiilim hani biz bi toplanti yapicaktiiikk
tesekkürler dagyolumberilcim gerçekten seviliyorsun haberin ola
callan ya iki haftadır sevincimi kursağimda bıraktın bir gittin üzüldüm birgeldin sevindim gitmeni hiç istemem tabi hakkında hayırlısı
bu cok az deilmi canim yabugunki menum
sabah 1 yumurta peynir 5-6 zeytin 1 erik 3 kayısı 3 ceviz salatalık ananas
akşam 3-4 kaşik yogurt
su ve sporuda inş yazarım dünki kaçamağimdan bugun menum böyle
bence yikaBende sporumu ypaym oyle yazicam kizlar :) cocuklarida bi yikasam super olcak hastalat pekte istemiyorm ama :/
tereyag degilde bende pasta hastaligi vare ama kapattın mı gunu dagyolu?
Selın dı mı yaa... ben "ya durduramazsam" bıle dıyemıyorum.
durduramam cunku.
hele tereyag
bende boyle dusunurumben cocuklar mayısınca hemen banyo ıle resetleyen annelerdenım.
ama hıc hastalanmadılar suana kadaer.
ne bılım rahat ederler dıye dusunuyorum
sen ısıyı ayarlarsın.. ev soguk degıldır zaten hemen cıkarlar gıyınırler falan.
rahat uyurlar..
cok sagol canimTebrikler arkadaşlar.
kuzuuu ben onu demeddmmm takimimzz icin hanii kararlar alacaktk toplanti yapicaktkk yaa cislari kapataliim onumuzee bakaalm :)öncelikle gecmis olsun
isin icine cocuk girince birsey diyemem, istedigin zaman gelebilirsin tabiki...
cumaya bildirim yaparsan iyi olur diyecem ama neyse suan sagligina dikkat et belki fikrin degisir........
senli zamanlarda guzel ve özeldi
ooooooooo koca bir alkisssssss
karatay hoca da burdaya gitti hocayken 2 porsiyon iskenderi 5 dakikada hüpletti diye haberi yapilmisti.bence her kezin buraya kattigi bir renk var toplightim herkezin yeri yokluklarinda cok belli bana gorede
yazmayi deniyom ama bir turlu olmuyor gulum ya
sirf senin gözün korkmasin diye dösemiyom kiz buralari.gelecen 30 sayfa ürküp kacacan demiiiiii
benim is karisikta canim kiz kardesim bebeginin 9. haftasinda basladigini soylemisti
spor rahatlatirdi beni, agri icin ilac al diyecem ama bebis emiyor.dr.una bir sorsan canim belki daha hafif gecirirecek bir yol soyler
gecmis olsun.haber verdigin icin tesekkurler
hem yemek yiyelim hem guzel olalim desem.......
bu hafta hemen hemen herkes gevsedi sayilir.kafaya fazla takip saplanti haline getirmemek lazim bence
bende de oyle tadini alinca tencerenin dibi gorunmeli yoksa kuserler gibi gelir bana da
cok sevindim senin adina canim.bu sana buyuk bir moral olmustur bir dusunsene 10 kilo verdigini neler duyacaksin
canim esime soyledim ama o kisi randevulu calisiyormus.en az 3 hastasi olunca geliyormus.aklimda merak etme
tesekkürler dagyolum
inanki sevgiler karsilikli
bu cok az deilmi canim ya
bu menuler devam ederse sagligina birsey olabilir dikkat et ne olur
bence yika
en azindan ben yikarim rahat uyurlar, banyo sicaktir banyoda giydir hoppppp yataga
tereyag degilde bende pasta hastaligi var
hergun disardayim en az bir iki kere kahve alirim yanindada onlardannnn
oda yetmez evde yaparim
bu konuyu uzatmayim cis cis cis
bende boyle dusunurum
servey sana ozellikle cevap vermedim bu negatif elektirigini kesmedikcede cevap yazmayacagim.
ben kararli serveyi gormeye alisik oldugumdan bu son mesajlari kim yazdiysa bilemedim
canim toplightte gelsin konusalim dedik yakuzuuu ben onu demeddmmm takimimzz icin hanii kararlar alacaktk toplanti yapicaktkk yaa cislari kapataliim onumuzee bakaalm :)
ben bırakmama rağmen almışım 2 kilo ödemdendir diye düşünüyorum umarım gerçekten öyledir. demoralize oldumTartıldım şimdı ıkı kılo almıs duruyorummmmm
hee tamm canm :)kmse melekler before after ilgisini cekmedi galba hiih kustum sizecanim toplightte gelsin konusalim dedik ya
yarin yazarim ben
olabiliir aynen devam gidicekler bak goor canm :)ben bırakmama rağmen almışım 2 kilo ödemdendir diye düşünüyorum umarım gerçekten öyledir. demoralize oldum
canim hafta sonu kimse yok ondandirhee tamm canm :)kmse melekler before after ilgisini cekmedi galba hiih kustum size
ayy bende bunn guncellenmesini bekliyorduum beril supersin yaa o nedr verdign kiloya bak masallah :) bende 43 den 37 ye cikmisim demekki glisme varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-38056350
Bugüne kadar kim kaç kilo vermiş bakın bakalım.bir gun sizinde isimleriniz en ustlerde yazilacak
gelmesem olmaz mıydı ay kadın olmak çok zor ben sıkıldımBen bir yasndayken oldm canm ikisindede.
aramiza hosgeldiiin
benim is karisikta canim kiz kardesim bebeginin 9. haftasinda basladigini soylemistibenm çevremdekiler de 8. aydan sonra dediler de bende bi anormallik olduğunu düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?