Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hatunlar yeni bir ayın ilk günü çoook güzel geçer inşaallah :)

Tamm canm daha cok uiyeym o zaman teskku edeemm ah ah o gunleride gorcekmiyz baklim
niye göremicekmişsin görcen tabi Allahın izniyle hem de çıtır bi anne olarak

Ayy minicktir o simdik ya kuzm tamam canm iyi gecelr
yok yahu 3kilonun altında doğdu ama şimdi tosuncuk gerçi fit görünüyo ama doktoru 5 aylık kilosuna ve boyuna ulaşmış dedi daha 3 ay olmadan

bana yenilcegini farkettin ondan kaciyon dimi
haftaya alırım ifadeni

Uyu uyu iyi geceler...
Babanin parmagini emerek uyuma

babam 10 yıl önce vefat etti öyle bi şansım olsa mutlaka değerlendirirdim ama

hani souzumuz ya zayiflayacaktik
baharda incecik olacaktik.ne oldu bana verdigin sözler.topla kendini kuzum
cuma ahanda geldi kapida
ay ablaaaaaaaa tartıyı kırıcam diyeti bozcak bişey de yemedim hep şu reglden 2 kilo fazla çıkıyorum. benim morali sifır sifır sifır
Gunaydinn kizlaar gripli bir gunee merhabaa :/
günaydın hadi ya geçmiş olsun sıcak tut kendini çocuklara da bulaştırma aman

Canım bıraz dısını sık geçer o ödem
masallah tosuncuga
oylama var kızlar fikir verin
cepten çok yazamıyom öpüldün

Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..

bu cezayi bende uygulamistim bir zamanlar
canim sikma canini belki hava degisimine vucudun ayak uyduramamis su toplamista olabilir
inan gidecek

kizlar fikrinizi bana bildireceksinizki ortak bir karar alip bilirime oy kullanalim
servey sen anladin degilmi birde neden hayir sence

Burayı bırakmayı dusunmuyorum ama haftasonu kavtı ya salasım varrr
Kızlar ben galiba zayıflayamıyacagım

Haftasonum superdı şimdi tukenmişlik sendromu yasıyorum yaa

Burayı bırakmayı dusunmuyorum ama haftasonu kavtı ya salasım varrr

Gecen hafta o kdr sıkmaya veremeyınce hevesım kırıldııı
BEERILCAN
Cok rıca edıyorum su arkadası takımdan atar mısın yaa,bu ne lakayıt tavır ya.hem haftadonu gezcek tozcak snr gelcek aglayacak.derdı ne sorar msn ben takımda bole bırını ıstemıyorumm.ya hızlıca toplasın kendını yada gıtsın.agzını burnunu kırasım var serveyınnn

bu cezayi bende uygulamistim bir zamanlar
canim sikma canini belki hava degisimine vucudun ayak uyduramamis su toplamista olabilir
inan gidecek

teşekkür ederim berilcim valla niye kg aldığımı anlayaydım iyiydi ama anlamadım sebebi yok yanlış yaptığım olduğunu sanmıyorum menülerim ve sporlarım ortada.Çok teşekkür ederim anlayışına ve ayrıca derecen için de tebrik ederim

cok spor yapiyorsan kaslarin sismis olabilir bir gun dinlendir
eger diyetini bozmadinsa hic sorun degil icini rahat tut gider onlar mecburrrrrrrrrr gitmeyipte ne yapacak fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…