- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.381
oyumu kullandim canm hangisi sensn diye merak icindeyyyyiimHaydi kızlarrr...günaydınnn...herkes oylamayaaa...ben de yarışmacıyımmm...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/page-35
Gecmıs olsun canımGunaydinn kizlaar gripli bir gunee merhabaa :/
Sen ısıgınla ısıt cevrenı fıstıgımGunaydın sısli bır gune...
niye göremicekmişsin görcen tabi Allahın izniyle hem de çıtır bi anne olarakTamm canm daha cok uiyeym o zaman teskku edeemm ah ah o gunleride gorcekmiyz baklim
yok yahu 3kilonun altında doğdu ama şimdi tosuncuk gerçi fit görünüyo amaAyy minicktir o simdik ya kuzm tamam canm iyi gecelr
haftaya alırım ifadenibana yenilcegini farkettin ondan kaciyon dimi
Uyu uyu iyi geceler...
Babanin parmagini emerek uyuma
ay ablaaaaaaaa tartıyı kırıcam diyeti bozcak bişey de yemedim hep şu reglden 2 kilo fazla çıkıyorum. benim morali sifır sifır sifırhani souzumuz ya zayiflayacaktik
baharda incecik olacaktik.ne oldu bana verdigin sözler.topla kendini kuzum
cuma ahanda geldi kapida
günaydın hadi ya geçmiş olsun sıcak tut kendini çocuklara da bulaştırma amanGunaydinn kizlaar gripli bir gunee merhabaa :/
teskkr ederm canm bogazlarmi hissetmiyorm yutkunamiyorm sanarsinki buz yedim gece gunduzGecmıs olsun canım
Canım bıraz dısını sık geçer o ödemgünaydın hatunlar yeni bir ayın ilk günü çoook güzel geçer inşaallah :)
niye göremicekmişsin görcen tabi Allahın izniyle hem de çıtır bi anne olarak
yok yahu 3kilonun altında doğdu ama şimdi tosuncuk gerçi fit görünüyo amadoktoru 5 aylık kilosuna ve boyuna ulaşmış dedi daha 3 ay olmadan
haftaya alırım ifadeni
babam 10 yıl önce vefat etti öyle bi şansım olsa mutlaka değerlendirirdim ama
ay ablaaaaaaaa tartıyı kırıcam diyeti bozcak bişey de yemedim hep şu reglden 2 kilo fazla çıkıyorum. benim morali sifır sifır sifır
günaydın hadi ya geçmiş olsun sıcak tut kendini çocuklara da bulaştırma aman
Terleyınce usuttünmü kiteskkr ederm canm bogazlarmi hissetmiyorm yutkunamiyorm sanarsinki buz yedim gece gunduz
Yaa nasıl bşeysın sen yaaaSen ısıgınla ısıt cevrenı fıstıgım
bu cezayi bende uygulamistim bir zamanlarGünaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
Burayı bırakmayı dusunmuyorum ama haftasonu kavtı ya salasım varrr
Kızlar ben galiba zayıflayamıyacagım
Haftasonum superdı şimdi tukenmişlik sendromu yasıyorum yaa
Ustelik bırakmamam gerek hamılelık planlıyorum ama bırakmak geliyor ıcımden işte ıkı gun bırakınca yekrar dısıpline olmak zorrrrr basaramıyacagım tatlı ne varsa yemek ıstıyorum hattavtuzlu hatta acı...
Burayı bırakmayı dusunmuyorum ama haftasonu kavtı ya salasım varrr
BEERILCANGecen hafta o kdr sıkmaya veremeyınce hevesım kırıldııı
bu cezayi bende uygulamistim bir zamanlar
canim sikma canini belki hava degisimine vucudun ayak uyduramamis su toplamista olabilir
inan gidecek
Takım kendı içinde halleder arabulucuya ne hacet dıye dusundum kacırdıgım bısey var mıkizlar fikrinizi bana bildireceksinizki ortak bir karar alip bilirime oy kullanalim
servey sen anladin degilmi birde neden hayir sence
cok spor yapiyorsan kaslarin sismis olabilir bir gun dinlendirteşekkür ederim berilcim valla niye kg aldığımı anlayaydım iyiydi ama anlamadım sebebi yok yanlış yaptığım olduğunu sanmıyorum menülerim ve sporlarım ortada.Çok teşekkür ederim anlayışına ve ayrıca derecen için de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?