Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benben aynı durumu bu hafta ben yasadım nedenını cozemedıkk

cok spor yapiyorsan kaslarin sismis olabilir bir gun dinlendir
eger diyetini bozmadinsa hic sorun degil icini rahat tut gider onlar mecburrrrrrrrrr gitmeyipte ne yapacak fistigim

İnşallah canım sizleri okudukça daha da dikkat ediyorum inanın..evet bu hafta biraz vücudum şaşırdı spor (bantta yürüyüş) yaptım..

Benben aynı durumu bu hafta ben yasadım nedenını cozemedıkk

Çözeriz inşallah çözemeyince insan sinirleniyor yaa sebep yok ortada.

Hiç vaktım yok berus sıze yazıp kacıyotum
bosver o zaman

yillarca yeyin vucudu sasirttin
o iki direnince sikayet olmuyor hanimlar
direninki inadi kirilsin

benben cim hep ayni sporu yapiyorsan vucut bu tempoya alismis olabilir
eforunu arttir yada baska bir spor dene bir sureligine

canm ilk onlarda basladi sonra babasyla bana gcti aile boyu perte ciktik inanki

Canım bıraz dısını sık geçer o ödem
masallah tosuncuga
oylama var kızlar fikir verin
cepten çok yazamıyom öpüldün
canm ben sevdim sahsen evet diyorm kisiler kim olucak merak ediyorm.o konudda fikir verelimmi ozelden filan
Terleyınce usuttünmü ki
bilmiyirmki canm.kolluyirm kendmi hemen ustmu degstiriyorm ama evdede grip varya dolasmadan gitmez kucuk oglum hic isy yiyemiyir ona kafam cok takk burnu tikali bi lokma yutamiyir
ayy kiyamam ya olsun bu haftada boyle olur haftaya daha guzel verrsn skma canni :)

ay serveey dedm noliyor bencede arkadasma katiliyirm servey hizlica toparlansin ama gitmesiin totisi azck sksin diye dusnmekteym

SERVEY
gitmeleri gecici bir sureligine erteledim canim
ama sen agzini burnunu kir hatta elinden geliyorsa sacini cek etini cimdir
sonra o serveyi getir bizim topigin kapisina at anlastikmi

selinim
o evi dolasmadan gitmez
gecmis olsun canim ama sen icmede ogluna c vitamini takviye et meyve suyu
tavuk suyuna corba yap
en onemlisi yatsin dinlensin

ben berilime katiliyorm bence hem guzel olur hem ozel kalicak zaten kimse bilmiycek o yuzden daha cok sevdm
canim bu olmasi gereken
oraya takimca hayir yada evet dememiz gerekiyor
evet diyenler birde aday belirlesin ama burdan yazmayalim
sonra takimin ortak adayini püsküüte bildirecegiz

yaptm canm baklm icicekmi zaten halsiz kafa bi otarafa dusuyor bi bu tarafa

menuler gelmedi servey henuz
kizmiyacam hadi yazda cezani belirleyim

servey kac kilo fazlasin acil bir cozum bulalim gerekirse iki gun sikacan disini

selam kızlar ben 8.takım üyesiyim maalesef geçtiğimiz hafta hiç kilo veremedim kilom sabit.verememe sebebim ise yeni diyetisyene başaldım ve geçen hafta regl haftamdı yoksa diyetisyen ölçtüğünde kilo verememe rağmen 1 kg yağlardan gitmiş dedi bu hafta daha dikkat edip en az 500 gr vereceğim.

Berus stres yapmadan toparlıyacagım sozz ama cok sıkınca olmuyor gecen hafta gorduk su kadarını dıyum yılbasında 6lı rakamlardan bahsedıcegım SOZZZZZ.nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…