- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.401
Benben aynı durumu bu hafta ben yasadım nedenını cozemedıkkteşekkür ederim berilcim valla niye kg aldığımı anlayaydım iyiydi ama anlamadım sebebi yok yanlış yaptığım olduğunu sanmıyorum menülerim ve sporlarım ortada.Çok teşekkür ederim anlayışına ve ayrıca derecen için de tebrik ederim
takimlar arasi olusaTakım kendı içinde halleder arabulucuya ne hacet dıye dusundum kacırdıgım bısey var mı
Hiç vaktım yok berus sıze yazıp kacıyotumtakimlar arasi olusa
cuma gunu ku yazismalari paylasimdan okursan anlarsin
cok spor yapiyorsan kaslarin sismis olabilir bir gun dinlendir
eger diyetini bozmadinsa hic sorun degil icini rahat tut gider onlar mecburrrrrrrrrr gitmeyipte ne yapacak fistigim
Benben aynı durumu bu hafta ben yasadım nedenını cozemedıkk
bosver o zamanHiç vaktım yok berus sıze yazıp kacıyotum
yillarca yeyin vucudu sasirttinİnşallah canım sizleri okudukça daha da dikkat ediyorum inanın..evet bu hafta biraz vücudum şaşırdı spor (bantta yürüyüş) yaptım..
Çözeriz inşallah çözemeyince insan sinirleniyor yaa sebep yok ortada.
canm ilk onlarda basladi sonra babasyla bana gcti aile boyu perte ciktik inankigünaydın hatunlar yeni bir ayın ilk günü çoook güzel geçer inşaallah :)
niye göremicekmişsin görcen tabi Allahın izniyle hem de çıtır bi anne olarak
yok yahu 3kilonun altında doğdu ama şimdi tosuncuk gerçi fit görünüyo amadoktoru 5 aylık kilosuna ve boyuna ulaşmış dedi daha 3 ay olmadan
haftaya alırım ifadeni
babam 10 yıl önce vefat etti öyle bi şansım olsa mutlaka değerlendirirdim ama
ay ablaaaaaaaa tartıyı kırıcam diyeti bozcak bişey de yemedim hep şu reglden 2 kilo fazla çıkıyorum. benim morali sifır sifır sifır
günaydın hadi ya geçmiş olsun sıcak tut kendini çocuklara da bulaştırma aman
canm ben sevdim sahsen evet diyorm kisiler kim olucak merak ediyorm.o konudda fikir verelimmi ozelden filanCanım bıraz dısını sık geçer o ödem
masallah tosuncuga
oylama var kızlar fikir verin
cepten çok yazamıyom öpüldün
bilmiyirmki canm.kolluyirm kendmi hemen ustmu degstiriyorm ama evdede grip varya dolasmadan gitmez kucuk oglum hic isy yiyemiyir ona kafam cok takk burnu tikali bi lokma yutamiyirTerleyınce usuttünmü ki
ayy kiyamam ya olsun bu haftada boyle olur haftaya daha guzel verrsn skma canni :)Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
ay serveey dedm noliyor
BEERILCAN
Cok rıca edıyorum su arkadası takımdan atar mısın yaa,bu ne lakayıt tavır ya.hem haftadonu gezcek tozcak snr gelcek aglayacak.derdı ne sorar msn ben takımda bole bırını ıstemıyorumm.ya hızlıca toplasın kendını yada gıtsın.agzını burnunu kırasım var serveyınnn
Takım kendı içinde halleder arabulucuya ne hacet dıye dusundum kacırdıgım bısey var mı
ben berilime katiliyorm bence hem guzel olur hem ozel kalicak zaten kimse bilmiycek o yuzden daha cok sevdmtakimlar arasi olusa
cuma gunu ku yazismalari paylasimdan okursan anlarsin
canm ilk onlarda basladi sonra babasyla bana gcti aile boyu perte ciktik inanki
canm ben sevdim sahsen evet diyorm kisiler kim olucak merak ediyorm.o konudda fikir verelimmi ozelden filan
bilmiyirmki canm.kolluyirm kendmi hemen ustmu degstiriyorm ama evdede grip varya dolasmadan gitmez kucuk oglum hic isy yiyemiyir ona kafam cok takk burnu tikali bi lokma yutamiyir
ayy kiyamam ya olsun bu haftada boyle olur haftaya daha guzel verrsn skma canni :)
ay serveey dedm noliyorbencede arkadasma katiliyirm servey hizlica toparlansin ama gitmesiin totisi azck sksin diye dusnmekteym
canim bu olmasi gerekenben berilime katiliyorm bence hem guzel olur hem ozel kalicak zaten kimse bilmiycek o yuzden daha cok sevdm
yaptm canm baklm icicekmi zaten halsiz kafa bi otarafa dusuyor bi bu tarafaSERVEY
gitmeleri gecici bir sureligine erteledim canim
ama sen agzini burnunu kir hatta elinden geliyorsa sacini cek etini cimdir
sonra o serveyi getir bizim topigin kapisina at anlastikmi
selinim
o evi dolasmadan gitmez
gecmis olsun canim ama sen icmede ogluna c vitamini takviye et meyve suyu
tavuk suyuna corba yap
en onemlisi yatsin dinlensin
elifte cekti biliyon ilac felan degil en onemlisi dinlenmesiyaptm canm baklm icicekmi zaten halsiz kafa bi otarafa dusuyor bi bu tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?