Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende sporumu yapiym yazicam kuzum super menu ama pilavi sevmedim.habrrn olsuun gerisi cok guzel sekerrm :)

bence vucudun pisligi temizleniyor
anne kalman icin gerekli
iyi yanindan bakmaya basla bebegim ya
ben mesela her sefernde bi tedirginlk sonra bi rahatlama hamile olmadigimi anladgm icin esimde diyorki bn olsam diyet filan yapmam nasilsa yne alicaksn benmde cevabiim yaa vermeden vermden yapiym cocuklari olayim fil sonra suratma bakma dimiii yemezler

hic sorma canm ya masllh hersey bizde bak mesela ben grip.olmaya dogru ilerliyorm su an burnm tkanmaya basladi bogazmda yaniyor 2 cocukla nasil geciricem cok merak ediyirm
geçmiş olsun yiyebiliyosan acı kırmızı pul biber ye hem metabolizmayı hızlandırıyo hem vücudun direncini arttırıyo. az daha bekle çocuklar büyüsün öyle gri ol hem sana bakarlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-38056350
Bugüne kadar kim kaç kilo vermiş bakın bakalım.bir gun sizinde isimleriniz en ustlerde yazilacak
Bi ara bu listede ben de vardim da... bulamiyprum ki kendjmi
yok bu üç beş gün hiç bişeye iyi yanından bakamıyorum şöyle kocaman bi pasta olsa mesela ne güzel olur di mi
Bir tane olmasin.. madem kocaman...
Soyle bi kac cesit olsun..
Tovbeeeee

Beril ahhh Beril
Korkup kacmam da bana ne ettiler Berilll
Bak bugun hep sizi bekledimm
Nerdeydinizzz

geçmiş olsun yiyebiliyosan acı kırmızı pul biber ye hem metabolizmayı hızlandırıyo hem vücudun direncini arttırıyo. az daha bekle çocuklar büyüsün öyle gri ol hem sana bakarlar
Tamm canm daha cok uiyeym o zaman teskku edeemm ah ah o gunleride gorcekmiyz baklim:)
yok bu üç beş gün hiç bişeye iyi yanından bakamıyorum şöyle kocaman bi pasta olsa mesela ne güzel olur di mi

Tovbeeeee
huhuu kizlar o ne zaman olur biliyormusuunz kilo alamiyoruzz topigine gecerseeek simdddiiik bu dusuncemizi unutmak icin spor yapiyoruuz dimii bak mesela ben actm muzigimi.kosuma basladmmohh inncede bi yesilcay oh mis ne pastasi gece gecee

kizlar geldim ben yoruldum yorucuydu 2 tane mushil hapi ictim yola cikarken hala tik yok ne yapc ben yaa
bu arada kim kac kg verdi kisminda ben en altlarda yeraliyorum cunku o 2008 lerdeki kilomdu onun ustune sigatayi bitakip dogum yapinca o zamanki kiloma ulassam mezun olcam

onu niye ictnki canm ya zarari olmssn bidee supersn o zman canm o kadr seyle yine birakmams kilo vermissn supersn canm :) ee anlat bakalm nasil gecti haftasonu :) bebisle emziksiz naptniz

onu niye ictnki canm ya zarari olmssn bidee supersn o zman canm o kadr seyle yine birakmams kilo vermissn supersn canm :) ee anlat bakalm nasil gecti haftasonu :) bebisle emziksiz naptniz
yaa burnumuzdan geldi ama emzik almadik simdide babasi uyutuyor emzigi hatirlsmadi bursa yorucu idi tatlim suekli gelen gide b n misafir firsat buldukca esimle ciktim alisveris yaptik bu arada bursada bozmadim ama az once 1 bira ictim wc ye cikamadikca yiyip yiyp sisip patlarsam wc ye cikabilirim diye dusunuyom oglen 1 de 2 tane mushil 2 form cayi banamisin demedi bu arada esim yanimdayken cebi acamiyom kiyamet kopuyor o varken niye onla ilgilenmeyip cepten sizle ilgileniyom diye

bu erkeklerin hepsimi ayni olur ozel hayata hic saygi yok cikcik cik bak buda bahane oldu bebis emzikten kurtulr ne guzel :) ay ins rahatlarsn canm ya ben hic sknti yasmadm bendede ev disinda farkli bi yere gideym wc ye gideemm o zamanlarda.bende mahvoluyorm evde bi sknti yok beriln bi ziplama yaktigi vardi bide onu denesen 2 bardk su icip 100 kere ziplama belkim isee yaraar

ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?
Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001

1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR

OYLAMA DETAYLARI:
  • Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
  • Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
  • (Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.
acil fikir beyani istiyoruz hanimlar

hani souzumuz ya zayiflayacaktik
baharda incecik olacaktik.ne oldu bana verdigin sözler.topla kendini kuzum
cuma ahanda geldi kapida

Tovbeeeee
yanlis topiktemiyim ya
dur bir daha bakayim 5. takimmi zayiflama grubumu ki,

Beril ahhh Beril
Korkup kacmam da bana ne ettiler Berilll
Bak bugun hep sizi bekledimm
Nerdeydinizzz
ne oldu canim soyle halledeyim.zaten yeni ciktim biliyon.....
hazır çocuk babasının parmağını emerek uyurken ben de uyuyum bari herkese iyi geceler
ay kiyamam
benim kizimda karnini oksatarak uyuyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…