- 2 Aralık 2014
- 152
- 145
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.941
Canmm before afterleri biraktinmii...ben sen yokke paylastm ama sen geldin devraldin dmii :)
Zayıflamaya etkısı var mı bılmem sute eklenıyor farklı bır tatZayıflamaya etkisini görüyor musun?
Afiyet olsun. Pek güzel duruyor.
Normal porsıyon callan eger asırı olursa belirtırım benım küçük kase ile degıldı bugun sadece sabah yoğurt oyleydı kucuk kade(kk seklinde yazıyorum)serveycim miktarlarını da yaz,şu senin küçük çerez kasenle yediysen menü güzel küçük tatlı :)
çok duygulandımCallancım, çok ince düşüncelisin ama ben bunun kadınlar kulübü için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Malum internete girebilecek durumda olan pek çok insanın karnını doyuracak durumu vardır ama dışarıda çok oluyor benim bu durum.
1 yıl kadar önce, Ankaradayız. Gece yürümeyi çok severiz, çıktık eşimle. O sırada da, ekmek arası yapan bir araba var. Sabaha kadar duruyor. Tam oradan ekmek arası alacağız. Söyledik bekliyoruz. Bir abi geldi. Önce fiyatını sordu. Sonra çeyrek ekmek arası istedi, gece çalışıyor anladığımız kadarıyla ama öyle bir baktı ki, aç ama parası o kadar gibi.
Biz ekmeklerimizi aldık ama boğazımızdan bir yudum bile geçmedi. Soramadık da kendisine. Öylece yürüdük gittik. Üstüne bir de ağladım. Şimdi de ara ara aklıma gelir. Ne zaman aklımdan geçse eşim de sorar onu mu düşünüyorsun diye. Bırakırız elimizde ne varsa.
sen resmen yemekle imtihan ediliyorsun,tatlılar çikolatalar ; iradene sağlıkBugun karataya yıne hak verdım sabah kahvaltısı guzel olunca zorlanmadım.ayrıca oglen yemekte super bır tatlı ıkram edıldı yemedım hıc de zorlanmadım yalnız canım surekli bulgur ıstıyor acaba neden ekmek pilav makarna yemedıgım için mi yoksa vucutta eksıkliği olan bışey mi var bilemedım haftada 1-2 karatay ızın verıyor bulgura ayrıca tursuya da o da abartmadan yenebılır.bu kadın sayesınde tatlı krızlerım yok sukur ku.ama bence gunde en az 2yumurta dıyor bence o fazla yada 1cay bardagı kuruyemıste fazla cunku sabah erken kahvaltı yapanlar 3ogun okabılır dıyor ben 2yumurta yıyınce patlayacak gıbı oluyorum bence karatay koruma donemı yada hamıle ve emzırende super ama kıko vermede menu kısıtlamasına gıdılmelı cunku oldukca spor gerek yoksa.
Kornişon turşu ama salata için farketmez canım.
Pardon canım bi yandan da yemek yapıodum.
Gelelim tarife ama unutma insanın elinin ayarı çok önemlidir...
Gögüs tavugu küp küp dogruyorum ve suyunu çekince içine yarım ay şeklinde doğradıgım soğanı ekliyorum.
Tabi sürekli karıştır ki yanmasın.sogan biraz kavrulunca 1 yemek kaşığı un ilave et canım ve hemen 1 adet kornişon turşu ile doğradıgın mantarları at.hemen biraz süt ve su ilave et.karıştır ve krema baharatları ekle.
Yanına makarna veya patates yapabilirsin.
Canım çok dagınık oldu ama çocuk uyandı falan filan düzgün yazamadım affet.
Hamarat
Hayir canm cok guzel bilgiler verdin hepimizn dikkat etmesi gereken seyler bende israf etmemeye cok cok dikkat ederim ..kızla
çok duygulandım
Rabbim açlıkla imtihan etmesin...aç ve kimseye el açmayan insanlar var,her israfımızda bunları düşünmeliyiz aslında
açıkcası ben yemek konusunda harcamayı kısmam da,diğer yerlerden kısarım
ayrıca belirtmek isterim ki,konuyla alakasız ama olabildiğince türk malı almaya çalışıyorum,bulaşık detarjanı,çamarşırmakinesi tozu,diğer markalar kadar iyi olmadığının farkındayım ama bunu bir ideoloji olarak benimsemeye calısıyorum
yiyecek konusunda zorlandığımı itiraf etmeliyim,eşim yemek konusunda cok zor beğenir,her seyi her markayı yemez içmez,kolay kolay restoran beğenmez,genelde hiç beğenmez.bundan onun istediği yiyecekleri onun istediğii marka alıyorum,zaten cok da yemez..
athena gökhan gibi yineee dağıldım,nereden nereye geldim,ucu kaçtı :)
Evet bu kizim fizigne bende bayliyorm ikiside super gercekten :)
buda before after olsun o zmaanyukarıdakiler ceylan,şimdi de yadigarı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1322978
çok güzel,ilk hali benim şuanki halime benziyor sanki,sadece benim üstüm daha ince altım daha şişman,bendeee bu son hali istiyorummm..sadece incelmemiş bence fit olmuş,spor yapmış,karanlık ama sıkı gözüküyorHayir canm cok guzel bilgiler verdin hepimizn dikkat etmesi gereken seyler bende israf etmemeye cok cok dikkat ederim ..
Evet bu kizim fizigne bende bayliyorm ikiside super gercekten :)
buda before after olsun o zmaan Eki Görüntüle 1322988
Ben hic 54 kilo bile olmadim kuzum dusun yani brnm vucut orantili ama asagi yukarisi ayni bakalm bi versem ona gore skilasmakta istyorm sende bu sefer skilasicaksn kuzum brakmak yok eski eskide kaldi bosver sn onu :)çok güzel,ilk hali benim şuanki halime benziyor sanki,sadece benim üstüm daha ince altım daha şişman,bendeee bu son hali istiyorummm..sadece incelmemiş bence fit olmuş,spor yapmış,karanlık ama sıkı gözüküyor
selincim 54 kg düştüğüm zamanlar oldu ama mesela hiç bacaklarım ince olmadı,hiç sıkı olmadım, selülitsiz dönemim hiç olmadı,ben de aynaya baktığımda şu kızın son görüntüsü gibi olayım istiyorum artık,yoksa hayatım boyunca hep 'balık etli' denen sınıfta kalacağım
ya da balık yutmuş balık
evet canm gevezeliktenmi yorum begenilerindemi oluyir bilmiyorm amaselin sen popüler üye olmuşsun
iyi geceler canm guzel ruyalar :)iyi geceler kızlar
ben de toplight gibi uyarıyorum,ben yokken cok doldurmayın yazıları gece kusları
öpüyorum,sabaha görüsürüz
kızla
çok duygulandım
Rabbim açlıkla imtihan etmesin...aç ve kimseye el açmayan insanlar var,her israfımızda bunları düşünmeliyiz aslında
ayrıca belirtmek isterim ki,konuyla alakasız ama olabildiğince türk malı almaya çalışıyorum,bulaşık detarjanı,çamarşırmakinesi tozu,diğer markalar kadar iyi olmadığının farkındayım ama bunu bir ideoloji olarak benimsemeye calısıyorum
yiyecek konusunda zorlandığımı itiraf etmeliyim,eşim yemek konusunda cok zor beğenir,her seyi her markayı yemez içmez,kolay kolay restoran beğenmez,genelde hiç beğenmez.bundan onun istediği yiyecekleri onun istediğii marka alıyorum,zaten cok da yemez..
çok güzel,ilk hali benim şuanki halime benziyor sanki,sadece benim üstüm daha ince altım daha şişman,bendeee bu son hali istiyorummm..sadece incelmemiş bence fit olmuş,spor yapmış,karanlık ama sıkı gözüküyor
selincim 54 kg düştüğüm zamanlar oldu ama mesela hiç bacaklarım ince olmadı,hiç sıkı olmadım, selülitsiz dönemim hiç olmadı,ben de aynaya baktığımda şu kızın son görüntüsü gibi olayım istiyorum artık,yoksa hayatım boyunca hep 'balık etli' denen sınıfta kalacağım
ya da balık yutmuş balık
aynennnnnnnn abooovvv yalnız degılmısımkızla
çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?