Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun karataya yıne hak verdım sabah kahvaltısı guzel olunca zorlanmadım.ayrıca oglen yemekte super bır tatlı ıkram edıldı yemedım hıc de zorlanmadım yalnız canım surekli bulgur ıstıyor acaba neden ekmek pilav makarna yemedıgım için mi yoksa vucutta eksıkliği olan bışey mi var bilemedım haftada 1-2 karatay ızın verıyor bulgura ayrıca tursuya da o da abartmadan yenebılır.bu kadın sayesınde tatlı krızlerım yok sukur ku.ama bence gunde en az 2yumurta dıyor bence o fazla yada 1cay bardagı kuruyemıste fazla cunku sabah erken kahvaltı yapanlar 3ogun okabılır dıyor ben 2yumurta yıyınce patlayacak gıbı oluyorum bence karatay koruma donemı yada hamıle ve emzırende super ama kıko vermede menu kısıtlamasına gıdılmelı cunku oldukca spor gerek yoksa.

kızla
çok duygulandım
Rabbim açlıkla imtihan etmesin...aç ve kimseye el açmayan insanlar var,her israfımızda bunları düşünmeliyiz aslında
açıkcası ben yemek konusunda harcamayı kısmam da,diğer yerlerden kısarım
ayrıca belirtmek isterim ki,konuyla alakasız ama olabildiğince türk malı almaya çalışıyorum,bulaşık detarjanı,çamarşırmakinesi tozu,diğer markalar kadar iyi olmadığının farkındayım ama bunu bir ideoloji olarak benimsemeye calısıyorum
yiyecek konusunda zorlandığımı itiraf etmeliyim,eşim yemek konusunda cok zor beğenir,her seyi her markayı yemez içmez,kolay kolay restoran beğenmez,genelde hiç beğenmez.bundan onun istediği yiyecekleri onun istediğii marka alıyorum,zaten cok da yemez..
athena gökhan gibi yineee dağıldım,nereden nereye geldim,ucu kaçtı :)

sen resmen yemekle imtihan ediliyorsun,tatlılar çikolatalar ; iradene sağlık

before after gelecek sabaha inşallah
ama eşim pc yi işyerine götürdü,before after dosyam oradaydı,yeni pc de yok,yine de internette beğendiğim olursa paylaşırım
şimdi dizideki 2 hatunun fotosunu paylaşacağım
kızlar ben aramızda kalsın diye bir dizi izliyorum
orada ceylan ve yadigar adlı iki karakter var,yadigarın kim olduğunu biliyorsunuzdur zaten(gökçe bahadır) fiziklerini çok beğeniyorum,onlardan bir iki resim palaşacağım şimdi

tatlim ancak yazabildim bana ozelden olculeriyle yazarmisin bayilirim bu tarz seylere

Hayir canm cok guzel bilgiler verdin hepimizn dikkat etmesi gereken seyler bende israf etmemeye cok cok dikkat ederim ..
Evet bu kizim fizigne bende bayliyorm ikiside super gercekten :)
yukarıdakiler ceylan,şimdi de yadigarı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1322978
buda before after olsun o zmaan

Hayir canm cok guzel bilgiler verdin hepimizn dikkat etmesi gereken seyler bende israf etmemeye cok cok dikkat ederim ..
Evet bu kizim fizigne bende bayliyorm ikiside super gercekten :)
buda before after olsun o zmaan Eki Görüntüle 1322988
çok güzel,ilk hali benim şuanki halime benziyor sanki,sadece benim üstüm daha ince altım daha şişman,bendeee bu son hali istiyorummm..sadece incelmemiş bence fit olmuş,spor yapmış,karanlık ama sıkı gözüküyor
selincim 54 kg düştüğüm zamanlar oldu ama mesela hiç bacaklarım ince olmadı,hiç sıkı olmadım, selülitsiz dönemim hiç olmadı,ben de aynaya baktığımda şu kızın son görüntüsü gibi olayım istiyorum artık,yoksa hayatım boyunca hep 'balık etli' denen sınıfta kalacağım
ya da balık yutmuş balık

iyi geceler kızlar
ben de toplight gibi uyarıyorum,ben yokken cok doldurmayın yazıları gece kusları
öpüyorum,sabaha görüsürüz

Ben hic 54 kilo bile olmadim kuzum dusun yani brnm vucut orantili ama asagi yukarisi ayni bakalm bi versem ona gore skilasmakta istyorm sende bu sefer skilasicaksn kuzum brakmak yok eski eskide kaldi bosver sn onu :)

selin sen popüler üye olmuşsun
evet canm gevezeliktenmi yorum begenilerindemi oluyir bilmiyorm ama gevezeliktensse bu gidisle cok konusan uye yazicaklar bana

Çok zor gerçekten.
Bizim burada, sokak hayvanlarının da durumu çok kötü.
Bildiğin kemikleri sayılıyor.
Önceden aman yemekler ziyan olmasın diye bitirirdim. Daha önceden kıbrıstaydık. Orada aç hayvan olmuyordu.
Şimdi aman yemeyeyim hayvancıklara veririm diyorum.
Son zamanlarda iyice duygusal oldum. Kıyamıyorum hiç ne hayvanlara ne insanlara.
Bazı noktalarda tıkanıp kalıyor, yediğim içtiğim herşeyden utanıyorum.
Türk markaları konusunda bir hassasiyet göstermiyorum.
Zenginlere pek acımam yok sanırım ama benim mantığım; daha iyisini yapsınlar ki onlardan alalım diye düşünüyorum.
Onun haricinde hiç Türk yabancı ayrımım yok.
Sabah da şu İvana Sert'in Türk bir sevgilisi vardı ona saydırdım.
10 yıl boyunca 1 milyon fokun kullanım hakkını alıp, fok you diye de slogan belirlemiş pislik adam.
Katliam yapıyor.
Benim de senden farkım yok :)

İlk foto aynen banada benziyor ama basen daha fazla bende. Zayıflamak istşyorum ama okadar çokta değil çocuk gibi durmak istemyşyorum minyonum bpyda yok zaten iyice küççük kalırım :)

aynennnnnnnn abooovvv yalnız degılmısım
bazen kızıyorum kendıme.. sonra donuyorum dıyorum kı "bne de boyleyım..takılıyorum" kaldıgım yerden devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…