Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
hepinize en kisa hayallerinizi gerceklestirmenizi diliyorum.
yarin paylasimada diskalifiyemi yazacagim.ama once size bildirmek istedim cunku size karsi kendimi hep sorumlu hissettim.
hoscakalin

beril.bizi boylece birakip gidemezsin .

neeeee
Berıl bı dur ya bı konusalım ne oluyor
kım ne sekıl uzuyor senı?
nerelere bakmam lazım ya.. nerelerde donuyor bu olaylar..
tovbe estgfr

Yanlis yapiyorsun beril . İnsanin bir amaci varsa havlu atmak yerine sonuna kadar savunmali ..
Sana yakistiramadim birakip gitmeyi

Son düzenleme:
Birlikte halledebilirz bazi seyleri ters gelen seyleride bi sekilde uygn bi sekilde yazabilrz buna kimse bisiy diyemez tabiki herkesn dusunce ozgurlugu var tabiki ama olanlardan sebep bizim sucumuz ne beril tam takimimizi topladik tam gaz bir yola ciktik bunu yapma..

Aeben e katılıyorum canım. Bırakıp gitmek çözüm degil. Yanlışları hep beraber duzeltecegimizi umuyorum...

Beril seni asla birakmam canm bunu bilesin tamammi ben senin sonuna kadar arkandayim pesindeyim ......

Benim hic bisey anlamamis olmam normal degil mi?
Tanimadiklarim da girip biseyler soyledigine gore biyerde fena bi meydan kavgasi var ve ben bihaberim.
Selin bisey de bana.

Arada menumu de ciziktireyim
Sonra Beril'den azar isitmek var.
Sabah: 2dilim (%40yagli )peynir, 5zeytin, ihlamur, 1/2elma, 1haslama yumurta.
...2incir+1kasik lor.
Ogle: 1kase tarhana, 1vuc haslama bugdayli yagsiz ama karakuruuzumlu salata.
...1kase puding (2hurma+1/2avokado+1/2muz+1kasik kakao)
Aksam...yemedim...bu saatten sonra da yemem.. yediklerime baktimm baktimm baktim. "Kizim sen iyi beslenmissin" dedim hehhe
Su:3lt+
Spor:100dk kurek, 43dk eliptik (2gundur tatmin olmadim..dedim durma Emine)

Benim hic bisey anlamamis olmam normal degil mi?
Tanimadiklarim da girip biseyler soyledigine gore biyerde fena bi meydan kavgasi var ve ben bihaberim.
Selin bisey de bana.
Ortalikda degilde gerilerde piskolojik bir meydan savasi var emine
Bu saatde burda olmamda tesaduf yani su an olmus bisi yok .:)

son yorumunu cok beendim tatlim ama hersey senin elinde biliyorsun

tebrikler selincim

berilim hayatimizin her kosesinde fikir gorus ayriliklari olacak evet haksizliklara karsi gelen yapin olabilir bu bendede var ama bazen malesef bazi yerlerde haklida olsan bu bi ise yarayamayabiliyor (yasadigin olaylari bilmiyorum tamamen genelleme yapiyorum )
insanlar guvenini kirabilir seni incitenilir bla bla bla ... ama hayati sadece bu insanlar uzerine kurup,kurdugun bi duzeni sanalda olsa birakmak bence hic hos ve dogru degil. sana guvenen sana inanan senin samimiyetine guvenen bunca insana giderek sana yapilan davranislari yani bahsettiklerini sende arkanda biraktigin insanlara yapmıyormusun ???
bence kararini vermeden once bi kere daha dusun...
sevgilerrr bendenn

Ya berıl ne oluyor yaaa cok rıca edıyorum sen dun serveye demedın mı gıtmelerı yasaklıyorum dıyee eee o zaman bızım burada ne sucumuz var baska ınsanları değil burayı dusun sevdıgın ınsanları mı cezalandırmak ıstıyorsun

canim ne oluyor yaa digru durust okuyamadim dur bi sakin ol yasafigin seyler cok zor ama bizi birakip gidemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…