- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.961
beril.bizi boylece birakip gidemezsin .iyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
hepinize en kisa hayallerinizi gerceklestirmenizi diliyorum.
yarin paylasimada diskalifiyemi yazacagim.ama once size bildirmek istedim cunku size karsi kendimi hep sorumlu hissettim.
hoscakalin
Ortalikda degilde gerilerde piskolojik bir meydan savasi var emineBenim hic bisey anlamamis olmam normal degil mi?
Tanimadiklarim da girip biseyler soyledigine gore biyerde fena bi meydan kavgasi var ve ben bihaberim.
Selin bisey de bana.
Sorma callan haftasonu annem haftaıcı gorusmeler bır basıma olsam sıkıntı yokkksen resmen yemekle imtihan ediliyorsun,tatlılar çikolatalar ; iradene sağlık
çok güzel,ilk hali benim şuanki halime benziyor sanki,sadece benim üstüm daha ince altım daha şişman,bendeee bu son hali istiyorummm..sadece incelmemiş bence fit olmuş,spor yapmış,karanlık ama sıkı gözüküyor
selincim 54 kg düştüğüm zamanlar oldu ama mesela hiç bacaklarım ince olmadı,hiç sıkı olmadım, selülitsiz dönemim hiç olmadı,ben de aynaya baktığımda şu kızın son görüntüsü gibi olayım istiyorum artık,yoksa hayatım boyunca hep 'balık etli' denen sınıfta kalacağım
ya da balık yutmuş balık
Ben hic 54 kilo bile olmadim kuzum dusun yani brnm vucut orantili ama asagi yukarisi ayni bakalm bi versem ona gore skilasmakta istyorm sende bu sefer skilasicaksn kuzum brakmak yok eski eskide kaldi bosver sn onu :)
evet canm gevezeliktenmi yorum begenilerindemi oluyir bilmiyorm amagevezeliktensse bu gidisle cok konusan uye yazicaklar bana
iyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
yarin paylasimada diskalifiyemi yazacagim.ama once size bildirmek istedim cunku size karsi kendimi hep sorumlu hissettim.
hoscakalin
canim ne oluyor yaa digru durust okuyamadim dur bi sakin ol yasafigin seyler cok zor ama bizi birakip gidemezsiniyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
hoscakalin
Nasil zor??canim ne oluyor yaa digru durust okuyamadim dur bi sakin ol yasafigin seyler cok zor ama bizi birakip gidemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?