Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzell de simit olmamış
bence daha cok protein daha az k.hidrat yapmalısın
bu k.hidrat bağımlılık yapan bir şey,en iyisi bırakmak
bu arada ben eleştirilerek motive oluyorum sen olmuyorsan hemen söylemelisin,yoksa burada herkes cok elestirir
benim mantığım:dost acı söyler
ama pozitif pekiştireç sende işe yarıyorsa mutlaka söyle,eleştiri düzeyimi minik yapayım

tamm canm ay nede hamaratmdr ya elimden geldigince yapiyorm kuzum bende temzlik hastlgi var bu sira yine taktm butun gun nerdeyse temizlk yapiyorm ya of

Dukan usulumu diye sorcaktm oyleymis ne
Degisik bisymis bu dukan yaa vallahi cok ilgmicekmeye basladii
Super innki super tarifler...

bu arada arkadaşlar halk ekmekte ekmek gördüm kayısılı ekmek ve aldım :) ekmek tam buğraydan yapılma hem şeker iştahını bastırıyor hemde yemeklerde farklı bir lezzet tavsiye ederim :)
hic duymamstm canm tam bgday olmasi cok guzel canm afyet olsn :)

İvitt kuzu.
Fotoğraf düzenlerken gözüme çarptı da, sizinle de paylaşayım dedim.
canm sevyorsun sanrm site flan ne guzel bir ugrasn var :)

Benim işime yaramaz yani.
Mistik çayı merak ediyorum ben. Her yerde de bulunmuyor ama unutmaz denk gelirsem onu denemek istiyorum.
hiç duymamıştım,vanilya kokusu insanı kendinden geçiriyormuş diye okudum şimdi,sütle de tüketiliyormuş
içinde çok çeşit var,ben onu ancak bebiş 1yaşını geçtikten sonra içebilirim.bu ara maydanoz nane adaçayı yeşilçay hiçbirini tüketmiyorum;süt üzerinde olumsuz etkileri var denildiği iiçin..

Aynen öyle. Dukan ile istediğini ye modundayım.
Eşim dalga geçiyor zaten. Diyetteyim diyor bir de diye.

Selincim, ben meslek olarak benimsedim site tasarımını.
Başkalarına siteler yapıyorum.
Kimi zaman kendime yaptığım siteleri satıyorum.

zeynep sana yazmıştım bunu ama alıntılamada sorun olmuş

gayet güzell istediğimi yerim ama dengelemesini de bilirim diyor menün
Evet canım artık ben ekmek günde 1 dilim yiyorum yani diyetim yok.her şeyi yiyorum ama seçiyorum işte darısı başınıza artık...
Afiyet olsun canım

Ben de dukan ile duydum ama deneyemedim henüz.
Kullananlar tadını çok beğeniyor. Metabolizmayı da hızlandırıyormuş.
Tabi ki, içme hiç birini şeker.
Önce bebiş ..

Menum gelsınnn
Sabah
2kk peynır,10 fındık,10 zeytın,2yumurta,kk yoğurt
Öğlen salata,mercımek c,mantarlı tavuk,ayran
Aksam yoğurtlu ıspanak,az tursu
Tkahvesi
2,5 lt su

Menum gelsınnn
Sabah
2kk peynır,10 fındık,10 zeytın,2yumurta,kk yoğurt
Öğlen salata,mercımek c,mantarlı tavuk,ayran
Aksam yoğurtlu ıspanak,az tursu
Tkahvesi
2,5 lt su
serveycim miktarlarını da yaz,şu senin küçük çerez kasenle yediysen menü güzel küçük tatlı :)

bende eleştirilerle motive olamıyorum çünkü etrafımda sürekli eleştiri yapanlar var aksine cayma meyilliyim yeter diyim. tabi burası için değil :) ama benim tiroidim olduğu için doktor özellikle hiç eksiltme önce metabolizmanı hızlandıralım dedi ondan başladım simitte evde beyaz ekmek vardı sabah değişen bir durum olmadığı için çeyrek simit yedim :) ama artık tam buğday yicem proteinden kasıt yumurta türü şey ise dönüşümlü düşünüyorum bir yumurta bir peynir çünkü listemde ikisinden anca birisi olabilirdi. listemin şimdi fotosunu atarım. hiç bir iş yapmadan sadece günde 1 saat yürüyerek 2 kilo vermiştim 15 günde ama tatile çıkınca bozuldu :)

eleştiri düzeyi sana kalmış ama alınmam merak etme söz dinlerim hiç takmamazlıkta yapmam sizin yeriniz ayrı

bu arada zeynett iş görüşmelerinde başarılarr
inşallah hakkında en hayırlısı olur

teşekkür ederim çok sağolun inşallah güzel bir yerde başlarım daha düzene girer herşey

bu arada kızlar aklıma sık sık geliyor
şimdi biz buraya yazıyoruz da,ekmek bulamayan insanlar da var
Allah yardımcıları olsun
kendimizi kontrol altında tutabilsek zaten yazmakdık da ama kilolu olmak istemiyorum ve kontrolde edemiyorum
bazen şöyle de düşünüyorum,çoğu insan bukadar az yemek ya da bizim yediklerimizi yemek istemez; işte o zaman vicdanım rahatlıyor

Cok guzelmis canm demekki cok sevyorsun sen bu isi :,) basarilar dilerm :)
bu arada zeynett iş görüşmelerinde başarılarr
inşallah hakkında en hayırlısı olur
Canmm before afterleri biraktinmii...ben sen yokke paylastm ama sen geldin devraldin dmii :)
kesnlkle canm bu isin birde o boyutu var insanlar yemek bulamiyor bebekler acliktan oluyor bizse yiyelmde yiyelm demisiz olmusuz kac kilo

doktorumun bana vermiş olduğu diyet listesi yeni başlayan arkadaşların aklına yatarsa işe yarar :)

Eklentiler

• 20141202_194208 (450x800).webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 20141202_194215 (450x800).webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 73

Callancım, çok ince düşüncelisin ama ben bunun kadınlar kulübü için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Malum internete girebilecek durumda olan pek çok insanın karnını doyuracak durumu vardır ama dışarıda çok oluyor benim bu durum.
1 yıl kadar önce, Ankaradayız. Gece yürümeyi çok severiz, çıktık eşimle. O sırada da, ekmek arası yapan bir araba var. Sabaha kadar duruyor. Tam oradan ekmek arası alacağız. Söyledik bekliyoruz. Bir abi geldi. Önce fiyatını sordu. Sonra çeyrek ekmek arası istedi, gece çalışıyor anladığımız kadarıyla ama öyle bir baktı ki, aç ama parası o kadar gibi.
Biz ekmeklerimizi aldık ama boğazımızdan bir yudum bile geçmedi. Soramadık da kendisine. Öylece yürüdük gittik. Üstüne bir de ağladım. Şimdi de ara ara aklıma gelir. Ne zaman aklımdan geçse eşim de sorar onu mu düşünüyorsun diye. Bırakırız elimizde ne varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…