- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.981
günaydın eminecim,bakteriyel bir enfeksiyon diye düşünüyorum,ama ateş filan yokGunaydinnn
Hayrola ya ishalin sebebi belli mi?
bir de çocuğun olunca görÇok zor gerçekten.
Bizim burada, sokak hayvanlarının da durumu çok kötü.
Bildiğin kemikleri sayılıyor.
Önceden aman yemekler ziyan olmasın diye bitirirdim. Daha önceden kıbrıstaydık. Orada aç hayvan olmuyordu.
Şimdi aman yemeyeyim hayvancıklara veririm diyorum.
Son zamanlarda iyice duygusal oldum. Kıyamıyorum hiç ne hayvanlara ne insanlara.
Bazı noktalarda tıkanıp kalıyor, yediğim içtiğim herşeyden utanıyorum.
Türk markaları konusunda bir hassasiyet göstermiyorum.
Zenginlere pek acımam yok sanırım ama benim mantığım; daha iyisini yapsınlar ki onlardan alalım diye düşünüyorum.
Onun haricinde hiç Türk yabancı ayrımım yok.
Sabah da şu İvana Sert'in Türk bir sevgilisi vardı ona saydırdım.
10 yıl boyunca 1 milyon fokun kullanım hakkını alıp, fok you diye de slogan belirlemiş pislik adam.
Katliam yapıyor.
Benim de senden farkım yok :)
ay canım minyonum deyince,forumun girişinde erkekler minyon kadın sever gibi bir yazı ve nedenleri var o aklıma geldi,gülümsedim.minyonluk iyidir o açıdan :)İlk foto aynen banada benziyor ama basen daha fazla bende. Zayıflamak istşyorum ama okadar çokta değil çocuk gibi durmak istemyşyorum minyonum bpyda yok zaten iyice küççük kalırım :)
canım hepimizin kötü hissettiği zamanlar oluyor,ben de bırakmak istedim ama sonra boşluğunu da hissettimiyi aksamlar arkadaslar cumadan beri gercekten stresli gunler yasiyorum.sanal manal ama guvenimi kiran bana ters gelen olaylar oluyor bunlarin karsiligindada susmak beni zorluyor.guvendigim insanlara karsi guvenimin sarsilmasi burdaki kalisimi anlamsiz kiliyor.dusunduklerimi soyleyemeyecegim bir yerde, haksiz suclamalara, abartilan olaylara karsi sessiz kalma savaslari vermeye calismak kendime olan saygimi kaybettiriyor.benki burda bir tek kisiye bir yararim olacaksa sattleri su gibi harcarken ve bundan mutlu olurken hic sikayetci olmadim.
hepinize en kisa hayallerinizi gerceklestirmenizi diliyorum.
yarin paylasimada diskalifiyemi yazacagim.ama once size bildirmek istedim cunku size karsi kendimi hep sorumlu hissettim.
hoscakalin
cidden selin oturduğun yere kadar gelir,kapından ayrılmazBeril seni asla birakmam canm bunu bilesin tamammi ben senin sonuna kadar arkandayim pesindeyim ......
ee süper bir emine menüsü olmuşArada menumu de ciziktireyim
Sonra Beril'den azar isitmek var.
Sabah: 2dilim (%40yagli )peynir, 5zeytin, ihlamur, 1/2elma, 1haslama yumurta.
...2incir+1kasik lor.
Ogle: 1kase tarhana, 1vuc haslama bugdayli yagsiz ama karakuruuzumlu salata.
...1kase puding (2hurma+1/2avokado+1/2muz+1kasik kakao)
Aksam...yemedim...bu saatten sonra da yemem.. yediklerime baktimm baktimm baktim. "Kizim sen iyi beslenmissin" dedim hehhe
Su:3lt+
Spor:100dk kurek, 43dk eliptik (2gundur tatmin olmadim..dedim durma Emine)
ya ben konuyu bilmiyorum ama yine de sana bunları söylemek istedim,belki küçük de olsa yararı olabilir diyecanım hepimizin kötü hissettiği zamanlar oluyor,ben de bırakmak istedim ama sonra boşluğunu da hissettim
berilcim sen inandığın doğruları söylemen gerektiğine inanıyorsun ama aynı zamanda çok kırılgan da bir yapın var,sonuçları senii üzüyor...geçen şu kilo mevzusu herkes 3-5 bu durumu farkediyor ama gidip sen söyledin birtek..doğruları savunman taktir edilesi ama bu durumda genelde karsı tarafta tepki uyandırır ve sonuçlarına katlanacak bir psikoloji gerektirir...canım arkadaşın olarak söylüyorum; içimde yaşadığım doğruları konuşurum diye bir ideolojin varsa insanların ne dediğini ne yaptığını umursamaycaksın ama insanlara takılırsan,ne dediklerini önemsiyorsan;baştan içindekileri söylemeyeceksin..ben böyle düşünüyorum ve ben genelde baştan düşündüğümü kendime saklıyorum , hayır demem gerektiği zaman hayır diyorum böylece kendi psikolojimi koruyorum.psikoloji önemli çünkü bu aynı zamanda beden sağlığını,çevrendeki insanlarla ilişkinin sağlığını da etkiler...
kendin ve sağlığın için en güzeli olsun
yine de ben burada kalmanı arzu ediyorum,çok da güzel kilo verdin
kaptanlık mevzuları sıktıysa,bırak üye olarak gel; rejim mevzuları sıktıysa seni,sadece sohbete gel
ama burası beni üzüyor dersen,huzurunu da kaçıran şeyin peşinde sürüklenme...güzellikler seninle olsun
Cok guzel olmus..emine senin gibi yaptım kiloyu profile koydum :)
Kızlar gunaydın
Sabah tartıda gördüğüm rakam 62,100
İshalden dolayı heralde
1,200gr gitti
Ayhh ne guzel olur.. bekliyorum ben.Kızlar Günaydınnnn
Bir kaç gündür iştahım yok kahvaltı yapamıyorum sadece kahveyle geçiştiriyorum ki kahvaltının ne kadar önemli bir öğün olduğunu bilen ve aksatmayan bir ben için bu durum biraz tuhaf.
Herneyse bu haftayı böyle kapatalım napalımm
Birde insan sağlığı için önemli olduğunu bildiğim ancak araştırınca dahada önemli olduğunu öğrendiğim bir besinle ilgili size bugün bilgi vermek istiyorum.
Çörek otu.
Bundan 6 yıl önce sadece zayııflamak için duydugun ve bu yönde yaptığım arastırmalar sonucunda gördümki derdi olan herkese şifa olmuş belki geç kaldım ama bende artık sabahlarıma aç karnına bi çay kaşığı çörek otuyla başlıyorum
gün içinde sizlere bu konularla ilgili yazılar paylaşacagım amacım çörek otunda hepimizin bi yarar görmesi.
Okuduğum yazaılara göre ( kişi yorumları ) kişiler kanser, böbrek,alerji,saç dökülmesi vb gibi bir çok hastalıgada sifa bulunmuşlar.
Neyse detay paylaşacagım
Sevgiyle Kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?