- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.281
heheheKızlar, bugün kimsenin menüsünü okumayacağım bilginiz olsun.
Süt ve ayran ile duruyorum malum.
Kalbim kaldırmaz :)
Menü görünce hoop aşağı ineceğim.
Bu arada alacağın olsun Callan, aklımdan durmadan malum yiyecek geçiyor.
ben de o yoldaydım ilk 5 ayda 61den 70 civarına çıktım,eşim kilomla ilgili iğneleyici şeyler söyledi aklım başıma geldi,sonra yürüyüşlere ve karataya göre sağlıklı beslenmeye basladım,doğuma 75 kg ile girdim ama eşim uyarmasaydı ben de 30 olurdum rahatcanım ben ilk hamileliğimde deli gibi kilo almıştım
ama 2. de ilk 5,5 ay hiç kg almamıştım 75 ile başlamıştım hatta bi ara 74 e düşmüştüm 9. aya kadar sadece 10 kg almıştım doğum iznine ayrılıp 10 gün evde oturduğum sürede çok fazla ödemim olmuştu doğuma 95 kg ile girmiştim ama bir arkadaşımı biliyorum hamilelik süresinde kg vermişti gerçi o endokrin ve diyetisyen kontrolünde hamilelik geçirmişti bebesi de 3 kg doğmuştu
dikkat ettikten sonra 8-9 kg ile bitiren çok kişi var ama benim yaptığım slaklığı sakın yapma hayatımın diyet yapmadığım teek dönemi diye deli gibi abarıp ilk hamileliğimde 30 kg almıştım
hodriiiiimeydannnnnnnnSen 71,7
Ben 73,8 ay sonunda gorusuruz sekerrr
zeynett profilini okuyunca dedim ki ben bu şarkının klibini hiç izlemedim,bir bakayım,izliyordumkii hayırrrr diyerek hızlıca kapattımDün yazdım toplight. Şuan kahvaltı yapıyorum 3 çeri domates şekersiz çay 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 5 zeytin yarım biber azıcık marul
teskkrler canm ins benmde tek istegm o inanki bidaha ki senki yasima super bir kiloyla girip dahada mutlu olmak istyorm bu dobisko olarak son senem olsn :)selin yaş olarak halaa çıtırsın,bu sene fizik olarak da cıtır olursunn inşallahhh
olacak şekerim olacak herkes diyecek ki bu kız bu çocukların annesi mi yoksa ablası mı merak etmeteskkrler canm ins benmde tek istegm o inanki bidaha ki senki yasima super bir kiloyla girip dahada mutlu olmak istyorm bu dobisko olarak son senem olsn :)
ne guzel seyler diyosuun :) canm bnm ya :) ins bunu yapmaliyim herkes yaparsa bende yaparm neym eksik bi bogazmimi tutamiycm yanii aaolacak şekerim olacak herkes diyecek ki bu kız bu çocukların annesi mi yoksa ablası mı merak etme
Hadı bakalım resttttttt yılbasında ben 69 um sennnnhodriiiiimeydannnnnnnn
5 kilo 3,5 haftada cok mu gaza geldım neeeHadı bakalım resttttttt yılbasında ben 69 um sennnn
Ay teskkur edermmm :) sizde iyiki varsniz bnm hayatmdasniz sizinleolmak cok guzelIyı kı sogdun ıyı kı varsın ıyı kı bızım arkadasımızsınnneglence kutlamalar baslasınnnn Selincannnnnn
sen 69 olursun da ben 67 olmam mı? şaka bir tarafa benim hedefim de 67-68 bakalım ne olacak malum diyetisyene bugün gidemedim yarın gideceğim söyleyeyim ona serveyi geçmem lazım ne yapayım diye :)Hadı bakalım resttttttt yılbasında ben 69 um sennnn
tatlım beril biraz kafasını dinlesin müsade et ona bizlerle idare ediver şekerim sen de bi süreBerilsiz olmiyor ama olmuyor iste...
Olmaz tabı enerjı gonderıyorum kıracak zıncırı gelecekBerilsiz olmiyor ama olmuyor iste...
gonder bende gondereym hemen hemen gelsin :)Olmaz tabı enerjı gonderıyorum kıracak zıncırı gelecek
haklisin canm beyni yorgn fazlasyla estagf.olurmu oyle idare edivermek filan hepniz cok tatlisinz burda olmak iyi geloyor bana ama anlayn kusum berile oyle alistm oyle baglndmki onsuz bir kk dusunemiyorm ben derdmi mutlulugmu onnla paylasyormm onn o temz kalbini iyi niyetni yanls anladilar neyse konusma demisti beril susaym...sen 69 olursun da ben 67 olmam mı? şaka bir tarafa benim hedefim de 67-68 bakalım ne olacak malum diyetisyene bugün gidemedim yarın gideceğim söyleyeyim ona serveyi geçmem lazım ne yapayım diye :)
tatlım beril biraz kafasını dinlesin müsade et ona bizlerle idare ediver şekerim sen de bi süre
kac amannn:)
ben eve geldım de..bı uzandım. tembellıgım ıle soda tokusturuyoruz..
delıkanlıyı serdım yataga..
kız bugun ne yapsam..evın neresınden baslasam dıye bakınıyor muhtemelen
yemegım var ama bı sarma yapabılseydım ıyı olurdu.
utuuuuuuuuuuuuuu "yok hayııır utu yokkk"
Çok fenaa o komşular.
Ailemle olduğum zamanlar, okul forması var üzerimde.
Camdan teyze kafasını uzatmış nereye gidiyorsun diyor.
Sabah saat 6.30 gibi de uzatılmaz ki arkadaş o baş oradan.
Yok şekerim.
Yanlış anlattım zannettim, üstüne alındın diye korktum valla.
Görüşürüz Zeynepcim.
Ben de arka plandayım.
kızlar deneme sürecini sormuşsunuz bence de 2 hafta uygundur emine de öyle demiş diğer arkadaşlar nerdeler servey selin callen dagyolu sanemsu güneş ve sukker siz nerler diyorsunuz?
canım bence 3 e çıkarmak anlamsız 2 hafta içinde zaten gelecek olan düzenli gelir diye düşünüyorum diğer kızlarda yarına kadar bildirimde bulunursa bu konu ile ilgili iyi olur
bu arada diğer arkadaşlar nerde
3-4 kişi arasında geçiyor bu muhabbetler ama diğer arkadaşlardan hiç ses yok
canm biraz zor bakalim...tamm canm anladm ...
Kizlar bugn benm dogm gunumde esim evde giremiyorm bu aksamdabyemege cikicaz ondngundz az yemeye calisiyorm ins yarn sonucu cok etkilemez...
Zaten şuan onu deniyorum dışardaysamda bugün mesela denedim marketr gittim en hafif gözükenden en ağırına kadar ürünlerin tek tek enerjilerine vs baktım evde kendim bir öğünde 300 400 kalorilik yemek yerken en ufak kek bile o kaloride oyüxden beynime bunları aşıladıö ve hiç birşey almadım geldim eve adam gibi yemek yedim :) beynimi inandırdım gereksiz olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?