Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hehehe
ya hmcim acaba listelerde tatlı k.hidrah gördüğümde eleştirmemin sebebi kendimin yiyemiyor olması mı şimdi aklıma geldi
ya taze fıstık güzel olmuyor inan

ben de o yoldaydım ilk 5 ayda 61den 70 civarına çıktım,eşim kilomla ilgili iğneleyici şeyler söyledi aklım başıma geldi,sonra yürüyüşlere ve karataya göre sağlıklı beslenmeye basladım,doğuma 75 kg ile girdim ama eşim uyarmasaydı ben de 30 olurdum rahat
iyiki etrafımızda doğruları söyleyenler var

Dün yazdım toplight. Şuan kahvaltı yapıyorum 3 çeri domates şekersiz çay 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 5 zeytin yarım biber azıcık marul
zeynett profilini okuyunca dedim ki ben bu şarkının klibini hiç izlemedim,bir bakayım,izliyordumkii hayırrrr diyerek hızlıca kapattım

Hadı bakalım resttttttt yılbasında ben 69 um sennnn
sen 69 olursun da ben 67 olmam mı? şaka bir tarafa benim hedefim de 67-68 bakalım ne olacak malum diyetisyene bugün gidemedim yarın gideceğim söyleyeyim ona serveyi geçmem lazım ne yapayım diye :)
Berilsiz olmiyor ama olmuyor iste...
tatlım beril biraz kafasını dinlesin müsade et ona bizlerle idare ediver şekerim sen de bi süre

haklisin canm beyni yorgn fazlasyla estagf.olurmu oyle idare edivermek filan hepniz cok tatlisinz burda olmak iyi geloyor bana ama anlayn kusum berile oyle alistm oyle baglndmki onsuz bir kk dusunemiyorm ben derdmi mutlulugmu onnla paylasyormm onn o temz kalbini iyi niyetni yanls anladilar neyse konusma demisti beril susaym...

ay benim evdede işler duruyor ctesi full iş yapacagımm nereden başlarım bilemiyorum

teyzeme bak sen yahuuu

kızlar deneme sürecini sormuşsunuz bence de 2 hafta uygundur emine de öyle demiş diğer arkadaşlar nerdeler servey selin callen dagyolu sanemsu güneş ve sukker siz nerler diyorsunuz?

bencede 2 hafta yeterli zaten 2 hafta bile kişilere çok geliyorken 3 haftada kaçırmamak lazım

canm biraz zor bakalim...tamm canm anladm ...

Kizlar bugn benm dogm gunumde esim evde giremiyorm bu aksamdabyemege cikicaz ondngundz az yemeye calisiyorm ins yarn sonucu cok etkilemez...

iiki doğdun selinnnnnn iiki doğdun selinnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi ki doğdunnn iyi ki doğdun iyi ki doğdun selinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara tatlım doğum günün kutlu olsun

tebrik ediyorum sekerim aynen bunu kastediyordum

elbette bu her zaman bu sekilde olmayabilir ama çogu zaman beynimize hükmetmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…