- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.321
bsiy diyemiyorm moralmde cok bozuk cunku dogmgnm ama agliyormda...senn bende ki degern farkli benm hayatmi az cok biliyorsun yanlzligma bi kapi actn sen ...sennle gunn nasil gectgni bile anlamyordm ben tamm beni birakmicksn biliyorm ama burdaki gibide olmucak dedm ya bakalm bende zamana biraktm hersyi sen mutlu ol olurmu kuzm bunu hakediyorsun...bundan haberim yoktu
bune simdi
beni uzmekmi istiyon sen kuzum ya
gidisim sana zarar veriyor diye vicdan azabi cekiyorum ama
selinim cikiyom ama aksam kisada olsa ugrarim
bu konuyu dusunecez tamam
tamam konusalm uzun uzun ... Bi karara varalim bende sana kendmi anlatcam sen ne dersen sonra o u ypaicam ..selin sifremi biliyorsun ac oku tum mesajlari ve onca seyden sonda kal beril dersen soz kalacam
silmedim hicbirini sec begen oku
fikrini yaz
bak ne güzel yapmışsın zeynet cim bi kek le o an karnın doyacaktı ama 1 saat sonra açsın evde ohh mis gibi sebze yemeği bol bol salata gözün doyar en azından
zeynett profilini okuyunca dedim ki ben bu şarkının klibini hiç izlemedim,bir bakayım,izliyordumkii hayırrrr diyerek hızlıca kapattım
tebrik ediyorum sekerim aynen bunu kastediyordum
elbette bu her zaman bu sekilde olmayabilir ama çogu zaman beynimize hükmetmek gerekir.
canim yoruldum
sistemde degisiyor ufaktan belki daha guzel seyler olur
zaten haftaya anneme gidecektim biliyorsun
gelecem canim zaten bende senden
kizlardan pat diye kopamam
biraz dinleniyim zayiflamanin tadini cikariyim gelecem
sen nasil istuorsan oyle olsn canm senibekliyorum ....sen birsey anlatmayacaksin sadce bu son sisko yasgunun olacak okadar
gitme diyene bak ben 67 kiloyum yolun sonundayim bundan sonrasi geyik bana melegim
senin yolun uzun
cabalayan sen alkislayan ben olacam
bu arada pes etmek birakmak tabiki yok...sen birsey anlatmayacaksin sadce bu son sisko yasgunun olacak okadar
gitme diyene bak ben 67 kiloyum yolun sonundayim bundan sonrasi geyik bana melegim
senin yolun uzun
cabalayan sen alkislayan ben olacam
hehehe
ya hmcim acaba listelerde tatlı k.hidrah gördüğümde eleştirmemin sebebi kendimin yiyemiyor olması mı şimdi aklıma geldi
ya taze fıstık güzel olmuyor inan
toplight beni izinli mizinlide yazma kizlar biraz idere ederlerse annemlere vs gittigimde burdayim
seline ve birkac özel arkadasimi gururuma kurban veremeyecek kadar cok seviyorum
beriiil daha guzel bir hediye olamazdi bencee :) canmsinn oh simdikrahatla hazirlanabilrm artk sis olan gozlerimi nasil kendne getiricem bilmiyorm amaselin buda benim sana dogum gunu hediyem olsun
beyaz peynir koyberiiil daha guzel bir hediye olamazdi bencee :) canmsinn oh simdikrahatla hazirlanabilrm artk sis olan gozlerimi nasil kendne getiricem bilmiyorm ama;D
seni kaybetmedim yaa :) bsska ne isterimkii :) butn topicklere yazasm var oh oh berilim gitmedi diyeee yazabilirmm hatta bu aksam gideym gelicemm ama mutlakaa :) tmm patates koyuyormm :))beyaz peynir koy
yok patates dilimleri koy hemen
pisssssssssss
tukurdumu yalattin bana
merhaba hanimlar nette gezinirken cok guzel bi bilgi buldummm lülülülülülü
PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
super ya onceden bilgisayarin basinda surekli biseyler atistirirdim (cips,cikolata,biskuvi v.s) bi gun markette patlamis misir makinasina gozum ilisti hemen aldim 2 haftadir yagsiz tuzsuz yiyorum dikkat de ediyorum yediklerime bayagi farketti diyecegim suki atistirmalik olarak super yerimseniben benden tavsiye hepnize bol bol kilo vermeler yorumlarinizi bekliyorum
ben bu konuyu tv de dinlemiştim yağsız tuzsuz patlamış mısır posa olarak atılıyor,bu yüzden kalorisi yok.istediğiniz kadar bu nedenle yiyebilirsiniz dedi oradaki bilirkişi.ama bu yazılan kalorileri neye göre hesaplamışlar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?