Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bundan haberim yoktu
bune simdi
beni uzmekmi istiyon sen kuzum ya
gidisim sana zarar veriyor diye vicdan azabi cekiyorum ama
bsiy diyemiyorm moralmde cok bozuk cunku dogmgnm ama agliyormda...senn bende ki degern farkli benm hayatmi az cok biliyorsun yanlzligma bi kapi actn sen ...sennle gunn nasil gectgni bile anlamyordm ben tamm beni birakmicksn biliyorm ama burdaki gibide olmucak dedm ya bakalm bende zamana biraktm hersyi sen mutlu ol olurmu kuzm bunu hakediyorsun...

selinim cikiyom ama aksam kisada olsa ugrarim
bu konuyu dusunecez tamam

selin sifremi biliyorsun ac oku tum mesajlari ve onca seyden sonda kal beril dersen soz kalacam
silmedim hicbirini sec begen oku
fikrini yaz

selinim cikiyom ama aksam kisada olsa ugrarim
bu konuyu dusunecez tamam

selin sifremi biliyorsun ac oku tum mesajlari ve onca seyden sonda kal beril dersen soz kalacam
silmedim hicbirini sec begen oku
fikrini yaz
tamam konusalm uzun uzun ... Bi karara varalim bende sana kendmi anlatcam sen ne dersen sonra o u ypaicam ..

sen birsey anlatmayacaksin sadce bu son sisko yasgunun olacak okadar
gitme diyene bak ben 67 kiloyum yolun sonundayim bundan sonrasi geyik bana melegim
senin yolun uzun
cabalayan sen alkislayan ben olacam

bak ne güzel yapmışsın zeynet cim bi kek le o an karnın doyacaktı ama 1 saat sonra açsın evde ohh mis gibi sebze yemeği bol bol salata gözün doyar en azından

Evet aynen öyle :) birde görünce ben napmışım yaa dedim :)

zeynett profilini okuyunca dedim ki ben bu şarkının klibini hiç izlemedim,bir bakayım,izliyordumkii hayırrrr diyerek hızlıca kapattım

Aaa neden ki? Sagopanın şarkısından bahsediyorsun dimi?

tebrik ediyorum sekerim aynen bunu kastediyordum

elbette bu her zaman bu sekilde olmayabilir ama çogu zaman beynimize hükmetmek gerekir.

Evettt aynen :)

canim yoruldum
sistemde degisiyor ufaktan belki daha guzel seyler olur
zaten haftaya anneme gidecektim biliyorsun
gelecem canim zaten bende senden
kizlardan pat diye kopamam
biraz dinleniyim zayiflamanin tadini cikariyim gelecem

En doğru karar tebrikler :)

gitme diyene bak ben 67 kiloyum yolun sonundayim bundan sonrasi geyik bana melegim
senin yolun uzun
sen nasil istuorsan oyle olsn canm senibekliyorum ....

senin yolun uzun
bu arada pes etmek birakmak tabiki yok...

Callan sen böyle dedin diye cidden klibi aradım ama zaten klip yoktu ki :) sanırım sen rap ten dolayı böyle söyledin :)

Ben sıkı bir Sagopa hayranıyım. Sözlerinin anlamları çok değerli şarkıyı dinlemesen bile sözlerini okusan anlarsın :)

Ahmak ıslatan...

Onlar, anlatsan da anlamazlar,
Bir anlam da yüklemezler,
Çıldırdığını düşünürler,
O büyük düşünürler.
"Keşke konuşmasaydım" dersin,
Meğer buymuş ilk dersin,
Zor iş, kolay gelsin...

toplight beni izinli mizinlide yazma kizlar biraz idere ederlerse annemlere vs gittigimde burdayim
seline ve birkac özel arkadasimi gururuma kurban veremeyecek kadar cok seviyorum

hehehe
ya hmcim acaba listelerde tatlı k.hidrah gördüğümde eleştirmemin sebebi kendimin yiyemiyor olması mı şimdi aklıma geldi
ya taze fıstık güzel olmuyor inan

Ahh kesinlikle öyle.
Bugün menüleri okusam, yimeyin yimeyin diye gezerim ama okumam.
Zorlandım valla süt ve ayran ile ama yarını edeceğim kararlıyım çok fena.

toplight beni izinli mizinlide yazma kizlar biraz idere ederlerse annemlere vs gittigimde burdayim
seline ve birkac özel arkadasimi gururuma kurban veremeyecek kadar cok seviyorum

selin buda benim sana dogum gunu hediyem olsun
beriiil daha guzel bir hediye olamazdi bencee :) canmsinn oh simdikrahatla hazirlanabilrm artk sis olan gozlerimi nasil kendne getiricem bilmiyorm ama ;D

Bugünkü menümğ yazıyorum

Sabah: 1 adet yumurta 3 çeri domates azıcık marul 5 zeytin 1.5 dilim tam buğday ekmek azıcık yeşil biber ve şekersiz çay

Ara: öğün küçük 2 adet kepekli galete

İkindi : 1 kase çorba 1 dilim ekmek 5 kaşık pırasa 2 adet küçük köfte 2 yada 3 kaşık hatırlamıyorum bulgur pilavı salata ve yoğurt

Akşam içinde mısır yemeği düşünüyorum film izlicem çünkü ama yağsız ve tuzsuz mısırı patlatmayı düşünüyorum yanına ya su yada şekersiz neskafe

Bu arada mısırı yağsız ve tuzsuz patlatsak çok kalorisi olur mu netten baktım ama 1 bardak yiyin yazıo oda patlamışmı patlamamış halimi çözemedim patladıysa bişey yokki onda :)))

Başka topiclrrde bunları yazmışlar içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…