- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.381
Iyiyim berilim allah razi olsun ozelede yazmisin cok sagol. Vallahi buyuk bi dertten iftiradan kurtuldum evliligim bile sallantidaydi kurtardim elhamdülillah çok Kötü gunler gecirdin cok sukur gecti canim cok sagolIyimisin
Tmm cnm merak etme yarim kilo almışım yarın bildirim yapicam mi canmHayriyecim sorun cozulduyse dusunme gerisi duzelir
Sende bana kizma kilonu verene dek takim ici yazisalim.fazlalik gidince listeye girelim tamammi canim
Ohhhh guzel HaberIyiyim berilim allah razi olsun ozelede yazmisin cok sagol. Vallahi buyuk bi dertten iftiradan kurtuldum evliligim bile sallantidaydi kurtardim elhamdülillah çok Kötü gunler gecirdin cok sukur gecti canim cok sagol
Takima yap ama listeye fazlalik gidince gir olurmuTmm cnm merak etme yarim kilo almışım yarın bildirim yapicam mi canm
Sen yeni mi geldin canm benim parkede dogru cikiyo yani hep ayni yerde tartiliyorumyarın heyecanlı bir gün olacak benim için
birde bir sorum olacak tartılırken taş üzerine koyup mu tartılıyorsunuz yoksa parkenin üstündemi?
bizim evde parkede farklı taşta farklı çıkıyor kafam karıştı
Canim birini tercih et hep ayni yerde tartil oldumuTmm cnm merak etme yarim kilo almışım yarın bildirim yapicam mi canm
Yarim kilo canm anlamadim valla nereye gircegimi ben hep buraya yaziyorum kilomuTakima yap ama listeye fazlalik gelince gir olurmu
Kac kg fazlan
Sen yeni mi geldin canm benim parkede dogru cikiyo yani hep ayni yerde tartiliyorum
Vallahi beril buyuk bi hayat dersi aldim buyuk bi sadece demek istegim tek şey hayatta akrabada olsa kimseye guvenmeyecekmişin. Eşimin amcası hanımı var benden bi kaç yaş buyuk cok sevdiğim bi insandı çok deger verdigim hayatta onun için yapmadığım bisey yoktu ver sirdasimdi bugune kadr anlattigim ne varsa heryere saçtı kayinpedere kadar anlatti çok kötüydü kizacasiOhhhh guzel Haber
Seni Merak ettim Sadece
Anlatmak istermisin Yok yok anlatip yeniden hatirlama canim
Sagol canm asil sen hosgeldin :)hayirlisi kac kilosun cnmevet ben daha yeniyim ilk haftam :) bizde parkede daha fazla tartıyor azönce kardeşime taşta deneme yaptırdım kendisi denedi yarın sabah deneyeceğim de
hoşgeldiniz bu arada :)
Ay beril ya vallhi yazdigini simdi tekrar okudum yeni anladim vallaha kusura bakma kafa gidip geliyo haftaya listeye geceriz kilomu olur cnmHayriyecim sorun cozulduyse dusunme gerisi duzelir
Sende bana kizma kilonu verene dek takim ici yazisalim.fazlalik gidince listeye girelim tamammi canim
Tmm cnm cok sagol ya :)Bu hafta bır nefes al canım bıraz dıyet bıraz geyık muhabbeti
Yarın yenı bır gün öyle duşun
Vallahi beril buyuk bi hayat dersi aldim buyuk bi sadece demek istegim tek şey hayatta akrabada olsa kimseye guvenmeyecekmişin. Eşimin amcası hanımı var benden bi kaç yaş buyuk cok sevdiğim bi insandı çok deger verdigim hayatta onun için yapmadığım bisey yoktu ver sirdasimdi bugune kadr anlattigim ne varsa heryere saçtı kayinpedere kadar anlatti çok kötüydü kizacasi
Sagol canm asil sen hosgeldin :)hayirlisi kac kilosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?