- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.361
Ben de 2hafta dıyorum1 hafta olsaydı daha iyiydi
bende 2 hafta olsun diyorum
gayet uygun bir hedef5 kilo 3,5 haftada cok mu gaza geldım neee
ben de meltem ve sanemi çookkkkkk kıskanyorumCallan kılonu kıskanıyoum kuzu bilesınnnn
hayır onu dem,yorum,avatarında m sexy and ı know it yazzıyor,bu klibi izledim :) daha doğruu izleyemedim,iğrençCallan sen böyle dedin diye cidden klibi aradım ama zaten klip yoktu ki :) sanırım sen rap ten dolayı böyle söyledin :)
Ben sıkı bir Sagopa hayranıyım. Sözlerinin anlamları çok değerli şarkıyı dinlemesen bile sözlerini okusan anlarsın :)
Ahmak ıslatan...
Onlar, anlatsan da anlamazlar,
Bir anlam da yüklemezler,
Çıldırdığını düşünürler,
O büyük düşünürler.
"Keşke konuşmasaydım" dersin,
Meğer buymuş ilk dersin,
Zor iş, kolay gelsin...
kan şekerin hızla yükseliyordur,glisemik indeksi düşük besinler tercih et canımKızlar bışey soracam ama özellikle karataycılara dagyolu callan,
Bu hafta araogunsuz gecırdım sadece aksam yemegını yedıkten snr bır ates basıyor benı yuzum yanıyor resmen neden kaynaklanıyor sızce onceden bole bışey yoktuuu
sen diyince baktm bende dedm igrenc ne olabilirki en fazla ama.hkketten igrencmis ya bu nedr bu turkiyede yaynlanmamstr bene boyke bi klip.hayır onu dem,yorum,avatarında m sexy and ı know it yazzıyor,bu klibi izledim :) daha doğruu izleyemedim,iğrenç
Afiyet olsun o zaman şeker.
Neyse, ben yorum yapıp yiyecekleri düşünmemeliyim.
Zorlu bir akşam geçiriyorum..
hayır onu dem,yorum,avatarında m sexy and ı know it yazzıyor,bu klibi izledim :) daha doğruu izleyemedim,iğrenç
Yemektrm hemen sonra -takdir edersinki herkes ise guce daliyor- onlari isinden edip "gelin gelin ben yikima basladim..dersen spor yaparak... sistem coker.Emine yemekten hemen snr yuruyus yapmanın ne zararı var?gercı ben 1saat snr yapıyorum genelde.daha gecerse serılıyorum yapamıyorum hıc yapamamaktansa...
Yani bizim aile toptan alerjikcanm neden böyle yapıyorsun alerjik bir durum ya da astım filan mı var ailede
gayet uygun bir hedef
Aaaaaa kimse benin kilomu kiskanmiyor mu yahuuuben de meltem ve sanemi çookkkkkk kıskanyorum
IyimisinKizlar merhaba ben döndüm ama kilo alip döndüm tabiki hemen topluyorum kendimi kizmayin :) bensiz nasildiniz bi durum var mi :) ozledim hepinizi
Anlama klavuzun varmi kuzum seniKafami bulandiranlar:
1-Beril
2-Selin
3-Beril
4-Selin
5-Selin
5,5-toplight
Neydi o muhabbet anlamadjm ya...
Gebeyken dusen b12mi tekrar tekrar yerlere vurmayinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?