- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.501
Bence oylesınnnnçıtır anne olma yolunda ilerliyorum servey uzak bir gelecekte taş hatunumuz meltem gibi olacağım
yokyokk toplight bu hafta az verdi ondan haftaya cokk verecek,hep öyle olmaz mı,oyum kesin toplightaO da olur haftaya yada ondan sonrakı haftaya en kötu ay sonu da olurrr dert etmeyınnnncallan cok paran gıdecek bahıse yol yakınden don 3-1 yaniii
Bence deee yaaaaevet başlasın eğlenceler festivaller
bizim niye havai fişek atan smile mız yok
kutlama yapıyoruz buradaaaaa
İzlemıyorum callan sen hıc foto koydun mu merak edıyorum senı sen benı gordun dımıyokyokk toplight bu hafta az verdi ondan haftaya cokk verecek,hep öyle olmaz mı,oyum kesin toplighta
taktik yapıyoruz burada,ütopya semih gibi
yarın heyecanlı bir gün olacak benim için
birde bir sorum olacak tartılırken taş üzerine koyup mu tartılıyorsunuz yoksa parkenin üstündemi?
bizim evde parkede farklı taşta farklı çıkıyor kafam karıştı
Kızlar Günaydınnnn
Kahvemi alayım size döneceğimmmm
Gecen hafta:73,8
Bu hafta:72,5
Fark:1,3
% 1,76
hayırlı cumalar kızlar dün yazdıklarınızı okurken uyuya kalmişim daha sonrada giremedim bu hafta benim yoğun işlerden dolayı spora suya dikkat edemedima ma beslenme düzenimden genelde taviz vermedim şuan vücut yağ yakımına hazır sadeece su ve sporu bekliyor haftaya inş iyi olacak callan bu hafta sen kazandın 1-1 oldu hayriye hoşgeldin
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.3
günaydın hanımlar
geçen hafa 108.6
bu hafta 108.5
-100 gr
%0.09
%4.27 ile karsinizdayim..
Yalniz bu hafta -simdiden soylemeliyim- frenlemeliyim.
Dikkat de cektigi gibi diyet moduna girdim.menuler azaldi falan.. aman yanii minnak ogulcugum ac kalmasin.
88.9/85.1/3.8/%4.27
Günaydınnnn kızlar :)
Tartı sonucu
Geçen hafta :80
bu hafta : 77.5
Fark : 2.5
% 3.13
KIZLAR OHA SÜPERSİNİZ! 5. TAKIM KESİN 1. OLACAK!bugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14
Kaptanım avatarından korktum valla agzıma carpmaya geliyor sankı o ellltatlım ellerine sağlık
çok sevinme şekerim gör bak sen bu hafta olmadı ama haftaya kesin ona göre
callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çay
Yarim kilo almisim yaahh hayriyecim ahh,sana yavaş git dedik değil mi,pattt hızlı diyete girdin hızlı bıktın
şimdi geldin madem,meltemin ilk hazırladığı menüyle başla,ama eksik ya da fazla yeme
kaç kiloo aldın
Sagol canm benimAyhh ayhh ayhhh nasil seyler bunlar yahu...
gecmis olsun
Oşşşşş geldın beee yaaaaGünaydın herkese bu arada kahvaltımı yaptım, kahvemi koydum geldim :)
seni gördümİzlemıyorum callan sen hıc foto koydun mu merak edıyorum senı sen benı gordun dımı
Oşbıldık be yaOşşşşş geldın beee yaaaa
bu meltemin mesajıydı,ben kaydettimYarim kilo almisim yacok mu meltemin ilk menusu nerde yaziyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?