- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.521
hımmmmtesekkürler tattoos inşallah sizde de hersey cokkkkk güzeldir
bizim için çok mutlu bir gün
beril yok canım demiştim ki,beril gelmiş yukarıdahımmmm
bizdede durumlar iyi canım
kilolar azalınca gramlara döndük bu hafta
berile hediyemi ne bu haftaki sonuçlar
işteee benim hmcimm,sana da bu yakışırrrrKızlar, süpersiniz kilolar harika gitmiş.
Yataktan kalkmadan mesajları okudum.
Ben de bildirim yapayım.
Geçen hafta: 85.8
Bu hafta: 83.8
Yüzde:2,3
Sagol arkadasim yardimin icin. Dogru diyorsun ben zaten meltemin dediklerini yapiyorum genelde. Yani bu olay beni çok sarstı gerçekten çok kötüydü o dönemde kilo falan umurumda degildi açıkçası ama simdi döndüm artik dikkat edicem yarim kilo da çok degil bence. 23 aralık afyona tatile gidicez ailece ogune kadr hedefim 73 insallah olurum şu 70lerden kurtulmam gerekiyo yoksa hic kilo verecekmisim gibi gelmiyo mutlu olamiyorum daha 72leri bile gorsem iyice hirslancam yanibu meltemin mesajıydı,ben kaydettim
biri düzenli olarak 30 kg verdiyse ve onu koruduysa o insanı ciddiye alır ve takip ederim
meltemin değerini bilmeliyiz,o bizim şeyda coşkunumuz,ben kendi adıma karatay ve meltemin dediklerine uymaya çalışıyorum,çünkü başarıyı gördüm
şimdi meltemin mesajını kopyalıyorum
Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...
gayet iyi canımKizlar kilom gecen hafta 81.4
Bu hafta 81.0 bu hafta beni afffedin nolur haftaya cok daha guzeli olucak dun aksam batrdim.ben biraz bikac gunde spor yapmaynca al sana selin..
harikasın bu duygunu asla kaybetmeSagol arkadasim yardimin icin. Dogru diyorsun ben zaten meltemin dediklerini yapiyorum genelde. Yani bu olay beni çok sarstı gerçekten çok kötüydü o dönemde kilo falan umurumda degildi açıkçası ama simdi döndüm artik dikkat edicem yarim kilo da çok degil bence. 23 aralık afyona tatile gidicez ailece ogune kadr hedefim 73 insallah olurum şu 70lerden kurtulmam gerekiyo yoksa hic kilo verecekmisim gibi gelmiyo mutlu olamiyorum daha 72leri bile gorsem iyice hirslancam yani
[/QUOTE]***5.TAKIM 390. ETAP***
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 / 71,7/0,10/%0,14% )
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/62,1/1,2/1,9%)
servey(73,8/72,5/1,3/%1,76%)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/63,3/0,2/0,31 % )
selinhm(81.4/81.0/0.4/0.49%)
hm22( 85.8/83.8/2/2.3%)
EmineF (88.9 / 85,1 /3,8/ 4,27% )
sukker (108.6/ 108,5/0,1/0,09% )
5.takim ortalamasi=%
sanemcim 500 gram 50lili kilolar için çokkkkkk iyiSelam kızlar kilom 57,1
[/QUOTE]***5.TAKIM 390. ETAP***
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 / 71,7/0,10/%0,14% )
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/62,1/1,2/1,9%)
servey(73,8/72,5/1,3/%1,76%)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/63,3/0,2/0,31 % )
selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/83.8/2/2.3%)
EmineF (88.9 / 85,1 /3,8/ 4,27% )
sukker (108.6/ 108,5/0,1/0,09% )
5.takim ortalamasi=%
Emeğine sağlık canım çok güzel yazmışsınbu meltemin mesajıydı,ben kaydettim
biri düzenli olarak 30 kg verdiyse ve onu koruduysa o insanı ciddiye alır ve takip ederim
meltemin değerini bilmeliyiz,o bizim şeyda coşkunumuz,ben kendi adıma karatay ve meltemin dediklerine uymaya çalışıyorum,çünkü başarıyı gördüm
şimdi meltemin mesajını kopyalıyorum
Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...
Süpersin sen de canım nazar değmesinKızlar, süpersiniz kilolar harika gitmiş.
Yataktan kalkmadan mesajları okudum.
Ben de bildirim yapayım.
Geçen hafta: 85.8
Bu hafta: 83.8
Yüzde:2,3
Canım bence sonucun gayet iyi moralini bozma hiçKizlar kilom gecen hafta 81.4
Bu hafta 81.0 bu hafta beni afffedin nolur haftaya cok daha guzeli olucak dun aksam batrdim.ben biraz bikac gunde spor yapmaynca al sana selin..
hoşgeldin fancy hadi bakalım senin için yeni bir başlangıç olsunGünaydın herkese bu arada kahvaltımı yaptım, kahvemi koydum geldim :)
seni dövmeye geliyorum servey cim hazır olKaptanım avatarından korktum valla agzıma carpmaya geliyor sankı o elll
kolay gelsinKızlar, bilgisayar açık ama kalkıp pasta börek yapayım.
Eşim geliyorrr
Deli gibi mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?