- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.601
Hehe evet canım kesinlikle vericeksin sendeki bu irade bende bile yoktu inan bana...öptüm çok çok....meltemin çocuğu bir yaşında,benimki 6 aylık
meltemle 7kg farkımız var,e ben haftada 300 gr verirsem bile yetişirim meltem
yaşasın çıtır annnelikkkkk
Ya canım yaaa çok duygulandım elbette bunlar benim tecrübelerim herkese uymaz bunu sende biliyorsun yinede sözlerimi kaydetmen çok onure etti beni...bu meltemin mesajıydı,ben kaydettim
biri düzenli olarak 30 kg verdiyse ve onu koruduysa o insanı ciddiye alır ve takip ederim
meltemin değerini bilmeliyiz,o bizim şeyda coşkunumuz,ben kendi adıma karatay ve meltemin dediklerine uymaya çalışıyorum,çünkü başarıyı gördüm
şimdi meltemin mesajını kopyalıyorum
Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...
tabii ki paylaşırım hm cim ama bu hafta bi deneyelim bakalım ne olacak sonuçKaptanım, harika sonuç desene.
Çok merak ettim aslında diyetisyen ne deneyecek.
Hafta bitiminde paylaşır mısın bizimle?
tabii ki paylaşırım hm cim ama bu hafta bi deneyelim bakalım ne olacak sonuç
gözün aydın bu arada az kalmış kavuşmanıza
düşünüyorum da ben eşimi seviyorum saygı duyuyorum ama seninki gibi bir aşk yok bizde yaaa maşallah size gerçi siz daha gençsiniz bizde gençliğimizde yaşamıştık yaşlanmışız anlaşılan
Teşekkür ederim kaptanımm.
Çok az kaldı.
Sanki aylardan beri görüşmemişiz gibi hissediyorum.
Kaptanım, yıllar geçmiş çocuklarınız olmuş ne güzel ki hala eşini seviyor ve saygı duyuyorsun. Ben ne kadar aşk böceği olsam da, o 2. madde çok daha önemli diye düşünüyorum.
Biz, 5-6 yıl boyunca uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Çok çok zorlandık.
Özlemenin dibine vurduk resmen. O yüzden şimdi 1 gün bile olsa o kadar zor geliyor ki.
O kadar zamanı ayrı geçirmenin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.
Komik belki ama bazen tuvalete gidince eşim gelir kapıyı çalar hadi çık özledim diye.
Mrb arkadaşlar benim çocuk rahatsız hiç gelemiyorum buraya...
İşte bu süpersın bu hafta oyum sana o zamanfancy cim zaten diyetisyene gidiyordum tatlım yaklaşık 1,5 -2 ay oldu başlayalı ama yavaş yavaş gidiyor
kızlar listeyi paylaşmıssınız elinize sağlık
bana gelince servey duy sesim ben beğenmedim ama diyetisyen kg mu çok beğendi 1,5 kg yağdan vermişim ama 400 gr kas ağırlığım artmış 300 gr da su ağırlığım ben sonuç kötü dedikçe hiç öyle deme gayet güzel dedi bu hafta kızlar ve beril izninizle menü paylaşmayacağım farklı bişey deneyecek diyetisyen bayaa bi değişim yaptı bakalım nasıl gidecek bu sefer hiç kaçamak yapmayacağım niyetim öyle beril cim biliyorsun diyetisyenin listesini paylaşıp kaçamak yaparsam yazıyordum bu hafta liste yok haberin olsun baştan ben duymadım ben görmedim dersen başka çareler düşünürüz neyse ben işlerimin başına geçiyorum
Gecmiş olsun meloşşMrb arkadaşlar benim çocuk rahatsız hiç gelemiyorum buraya...
Kuzum kusura bakma ama herkes durcagı yerı bılecek ben senle yarısmam 1yuzde olarak vermen daha kolay 2-senın metabolizman koşuyor bastan yenıldıgımı kabul ederım toplight ıle aramızda bırkac kılo vardısoyle bı lısteye baktım...
hm ve Selın zaten cepte..zeynett de...
ben servey'ı de sollayacagım
ne zaman dıye merak edersenız.. sıze el salladıgımda ;
Pardon ya yanlıs anladımmm ok tamam solla arkadasımm ben de ıkı hafta snr toplightı gecıp korna basacağımsoyle bı lısteye baktım...
hm ve Selın zaten cepte..zeynett de...
ben servey'ı de sollayacagım
ne zaman dıye merak edersenız.. sıze el salladıgımda ;
Mümkünse kıskanmayayımm sen benı kıskannnnkımse benım kılomu tınnnmıyor kıskanmıyor...
gorun sızzzzz
hmcım tatlım Allahım hiç bozmasın
ben bazen akşam eve gidince aynısını hissediyorum günlerdir ayrı kalmışısız gibi ...
Birde yahu birtek bizde olur sanırdım ahahahah
bazen bizdede öyle ben wc deyken aynısını yapar özledim der
yanıma telefonumu almışsam (bazen alırım ) mesaj atar ahahahah
bizde 1.5 sene uzaktık ve ben ona sonradan aşık oldum
kesınlıkleeeeee aynen katılıyorum ne kadar cok seker o kadar hantallık o kadar yorgunluk...Arkadaşlar geçmişe şöyle hızlıca baktım inanın duygulandım maşallah size...geleneksel 5. Takım zirvesini indirmiceksiniz aşağı... yalnız bi kuralımız var herkes sağlıklı kilo vericek.sadece neyi ne zaman yememiz gerekir ve ne ile neyi yemeliyiz bunları bilirsek bence herkes ideal kilosuna ulaşır diye düşünüyorum çünkü vücudumuz artık yağları taşımaktan yoruldu, kilodan belimiz ağrıdı, yediğimiz şekerler enerjimizi aldı çocuklarımıza eşimize vakit ayıramıyoruz ve uykumuz geliyor dimi...evet yeni yıla fıstık gibi giricez inşallah.
Rabbım ayırmasın mutlulugunuzu daım etsınKaptanım, yıllar geçmiş çocuklarınız olmuş ne güzel ki hala eşini seviyor ve saygı duyuyorsun. Ben ne kadar aşk böceği olsam da, o 2. madde çok daha önemli diye düşünüyorum.
Biz, 5-6 yıl boyunca uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Çok çok zorlandık.
Özlemenin dibine vurduk resmen. O yüzden şimdi 1 gün bile olsa o kadar zor geliyor ki.
O kadar zamanı ayrı geçirmenin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.
Komik belki ama bazen tuvalete gidince eşim gelir kapıyı çalar hadi çık özledim diye.
Kuzum kusura bakma ama herkes durcagı yerı bılecek ben senle yarısmam 1yuzde olarak vermen daha kolay 2-senın metabolizman koşuyor bastan yenıldıgımı kabul ederım toplight ıle aramızda bırkac kılo vardı
Pardon ya yanlıs anladımmm ok tamam solla arkadasımm ben de ıkı hafta snr toplightı gecıp korna basacağım
hahahhahaMümkünse kıskanmayayımm sen benı kıskannnn
ver ver cıkolata ıyıdırHeyyy kendımı cıkolataya veresım olsa da etımı cımcırıyorum sus bakayım dıyorummm
Ben de eşim yokken telefonu hep yanıma alırım.
Zırt pırt konuşuyoruz gün içerisinde.
Uzaklık zor gerçekten Zeynepcim.
İlk gördüğüm anda aşık olmuştum ben ama 2-3 gün kadar abi falan dedim ayıp olmasın diye. Baya yok ben aşık olmam falan diye konuştum. Aramızda da 2 yaş var aslında. Hiç de abi demem insanlara.
Elimde olsa alır eve götürür saklardım ilk gördüğümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?