Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaa kız dalga gectıgım bır tek o kısmı.
senınle alakalı degıl kı.
ama sanmam kı sen de katılıyorsun.
Karatay'ın bıcok soyledıgı benım uyguladıklarım zatı.
askolsunnnnn

evettt yaa kesinliklee
nefret ediyorumm şekerden hep uykumu getiriyorrr
kurtulmak istiyorum artık

neyin var tatlım

geçmiş olsun çokk
Diş gibi nezle gibi doktora götürdük ve her seferinde antibiyotik veriyor ayyhh... Kullanmıyorum antibiyotik çünkü kesin bir şey söylemiyor olabilir hastalık diyor başlangıç diyor falan filan ama geçti gibi bugün...
Gecmiş olsun meloşş
Teşekkür ederim canım
Evet canım şeker kullanmıyoruuz...

çok geçmiş olsun meltemcim
Rabbim acil şifa versin kuzucum
Teşekkür ederim canım

ben eşimle üniye geldiğm ilk sene tanıştım
ben hazırlıkta o da 2. sınıftaydı
ilk görüşte sevdim ama 6 sene göremedim,benimki okula uğramyordu ki,ben de kütüphaneden çıkmıyordum
sonradan nasipmiş bir şekilde oldu

evettt yaa kesinliklee
nefret ediyorumm şekerden hep uykumu getiriyorrr
kurtulmak istiyorum artık
Evet canım benim için günlük 1 porsiyon meyve yeterli oluyor...onu da şuan portakal elma greyfurt ayva muz nar armut gibi meyvelerden alıyorum...tabi kuru incir,kuru üzüm ve kuru kayısı da yiyorum günde 2-3 tane...

Allah nasip ederse kızıma şekerli gıda vermek istemiyorum

ınsaellah callan
ben abımın kanser oldugunu ogrendıgımde sekerı ve unu kestım.
ılık vermem gerekecek ve en azından kısa zaman da olsa seker almamıs bı bunyeden olsun dedım.
nasıp olmadı ama bana mıras kaldı.

ben koruma evresinde karataycıyım
ya bir de benim erkek kardeşimin bir yöntemi var,çok kilo alınca günde iki öğüne geçiyor,ilk 1 ay kilo vermiyor,çünkü aşırı yiyiyor(görmeniz lazıım başka bir şey demiyorum) sonra 1 aydan sonra çok hızlı kilo veriyor,yine zayıf oluyor,eve gidince annem onu güzelcek yediriyor,kilo alıyor ama artık zayıf ve bu kilosunu koruyor

kızlar yarından itibaren günde 3 öğüne ve spora tekrar başlyorum
sonradan 2 öğüne indiririm
aklım basıma geldi
tesekkürler serveycim

canım kanser okadar yaygınlaştıki,bizimde geçen hafta kanserden bir yakınımız vefat etti
eşim diyorki kanser hastası ameliyat etmediğimiz gün yok
yediklerimiz içtiklerimizden bence,ambalajlıı gıda tüketiyoruz sürekli,işlenmiş gıdalar filan...
çokk dikkatli ve kontrollü olmalıyız kesinlikle

Evet canım benim için günlük 1 porsiyon meyve yeterli oluyor...onu da şuan portakal elma greyfurt ayva muz nar armut gibi meyvelerden alıyorum...tabi kuru incir,kuru üzüm ve kuru kayısı da yiyorum günde 2-3 tane...
benim de yapmak istediğim kesinlikle bu,özellikle koruma evresinde
meltemcim bugunkü kilon kaçtı canım,bir de boyunu unuttum
benim rol modelim sensin

Esin doktor mu Callan?
evet canım
ben de hekimim,2 sene önce istifa ettim,uzmanlığa çalışayım derken hamilelik çocuk..neyse hayırlısı böyleymiş
daha hayatıma nasıl yön vereceğimi hesaplamadım,şimdilik kg vermekle ve cocuk yetiştirmekle uğrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…