Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy amam da laf söyledim ankaraya yanlız hehe :)
biraz canım sıkkın,
ankaraya patladım kaydirigubbakcemile3

biz yarın aynı göle yine gidicez,
bu sefer kayınvalidemleri de alıcaz .
çok sevinçliyim -tatlicadiarzu-

ev cok pis,her yer dağınık,
kız daha yeni uyudu bu gece,
her işim kaldı,
bunaltıyor beni bu işler..

şu kısçe kendini bi kurtarsa artık,
ben de azıcık iş yapabilsem yaaaaa

bebekler cok cabuk büyüyor canim. ilerde bu halini özlersin kizinin. benim kizim kendi bebek bekliyor.. zaman cabuk geciyor. allah saglik versin insan neler görüyor neler yasiyor ..yerimseniben

bebekler cok cabuk büyüyor canim. ilerde bu halini özlersin kizinin. benim kizim kendi bebek bekliyor.. zaman cabuk geciyor. allah saglik versin insan neler görüyor neler yasiyor ..yerimseniben

kesinlikle doğru diyosun,
ben sanki 6 ay önce değil de daha dün doğuma gitmeyi bekliyordum..
ama bu işler bazen cidden çileden çıkarıyor beni.
neyse az sabır .....

Allahım sağ salim kurtarsın inş kızını da..
miniğine kavuştursun sağlıcakla reyhan ablacım..Şeniz

ay ben cok cahil kalmisim ya. saf saf sordum..mafoldumben anladim canim sagol.. pro üyelik yani ok

estağfirullah yerimseniben

ben yatayım,
yarın sabah 9 da çıkıcaz evden,
öncesinde de piknik hazılrığı yapıcam.
bunca işin arasında tüm hazırlığı tüm malzemeleri de ben getirecekmişim.
ufff ya....

neyse neyse,
daha cok söylenmeden,
daha cok günaha da girmeden kaçıyorum ben...

tesekkür ederim güzelim. allah hicbir bebek istiyeni mahrum birakmasin insallah. bir kadinin en büyük mutlulugu onu tamamlayan en büyük etkendir cocuk. allah güzel günlerini göstersin senin bebegininde canim. sansi bahti güzel olsun

aminnnnn..

olsun canim benim. sabirla yumusaklikla daha cok yol alinir öfkeden kizginliktan. size iyi eglenceler canim ve iyi geceler

çok doğru,a.s Şeniz

herkes yattı ben ancak bakabiliyorum, babamız arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı yetim bir iş arkadaşları evleniyordu yalnız bırakmayalım dediler, biz istemedik çok soğudum düğünlerden filan ne bileyim belki böyle yalnızlığa çok alıştım asosyal oldum sanırım, işte o gidince kızlarla yalnız kaldım ama bırakıp pc başına geçemedim film filan izledik hala tvmiz yok antenimiz olmadı çünkü, herkesi yatırdım bende kontrolümü yapıp yatıyorum, hepinize huzurlu geceler..

Günaydın arkadaşlar dünden beri ne yaptıysam sinüzit ağrısı geçmedi sabahın köründe başımın ağrısı ile uyandım offff

herkese günaydın a.s.
arkadaşlar dün bir baş ağrısı bir baş ağrısı öldüm senağlama öğlen başladı akşam azdı iyice :bbo: şimdi iyiyim biraz daha, neden oldu onu da anlamadım ama işlerimin yarısı kaldı valla bugüne :çok üzgünüm: az önce kalktım bir parça peynir attım ağzıma, benimkinin uyanmasını bekliyorum kahvaltı etmek için..

geçmişten mehalimi hatırlıyorum. Allah'ım inşallah en kısa zamanda kavuşturur bebişine onuuu ben de sonbaharda düşünüyorum mehalim bak beraber doğururuz kaydirigubbakcemile3

bi de ankara muhabbetii. ahh ahh ankara opuyorumnanaktan ben orda okudum 4 yıl. orayı o kadar çok severim kii ama işte malesef dönmek zorunda kaldım. elimde olsa ankaraya yerleşir orda kalırdım. belki günlerim çok güzel geçti diye belki arkadaşlarım orda kaldılar diye bilmiyorum. döndükten sonra bir daha gitmek nasip olmadı, inşallah bir gün olur opuyorumnanaktan

ha bir de sinuzit ağrısını bilirim mehalim çok çok geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okudum geldim

BHKcım çook güzel zaman geçirmiş ne güzel oldu canım
bugün yine gidecekmişsiniz..
sen gölün ve ortamın güzelliğini düşün canım benim ... diğer şeyleri sil gitsin aklından...
bu arada temennim umarım manisada iyi bir iş bulursunuz da gidersiniz.. ya da ege tarafında başka biryerlere artık...

Reyhan ablam yine bol bol yürümüş
azmin ve tecrübelerinle bize anlattıklarından kendi adıma çook faydalanıyorum ablacım

Kallisim iyi mekik çekmişsin canım.
benim de mekik çekmem lazım malum kocaman bir göbek var onu bir an önce eritmek lazım.

asyacım diyete devam ne güzel ... aman harfiyyen yapmaya çalışalım bak çikolatam ne demiş...
çikolatam yaa bugün de ton balığı var bayılırım ben.
şu dr u görürse arkadaşın adıma bir teşekkür ediversin :roflol:

mehalim sana da selamlar canım... nasıl oldun iyileştin mi?
umarım istediğin yavruya hayırlısıyla kavuşursun canım...

bijocuma çook geçmiş olsun umarım bugün birşeyin kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…