- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.681
bhk cim sende hosgeldin nasilsiniz bakalim
kaydirigubbakcemile3 canım burayı yenimi görüyorsun . biz kaç senedir gidiyoruz oraya ...kaydirigubbakcemile3
ankarada nerdesin ben dikmen öveçlerdeyim ....
bhk cim ooohhh iyi ettiniz kiz bazen yasadigimiz yerin guzelliklerinin farkinda olmayiz sende de oyle olmus iyi hadi arada gidersiniz artik
ne guzel masallah bende iyiyim hatta bende superim ben bu yarismaya 80. etapta basladim bhk cim dun 109. etaptaydik demiii iste o zmandan beri kendime hicbisiy almadim hep zayiflanca alcam diye bugun sabahtan carrefour a gittik bende kendime kizlarima birer kupe hediye ettim onlarin kucuk ciceklibocekli tam onlarain yasina gore benimki kocaman bol yaprakli bakir renkli baya uzun bir kupe sabahtan beri onlari sallayip duruyorum $ikir $ikir $ikirdayip durula:sm_cool: sositosositohoşbuldum asyacımm..
süperim walla,enerji doluyum...
sen nasılsın?
ya aslinda arada cikip gitmedigimiz yerlere gidip neler var bakmak lazim
evet ya sorma,
ankarayı yaşanılır kılmak adına güzel çözümler bunlar
:1shok: aa bende 4. caddedeyimhmm bu 10 senenin 8 senesi zaten öğrencilikti,
ondan gitmemişdir,
evlendikten sonra da arabamız daha yeni oldu.
o yüzden yeni keşfettik heralde..
aa ben öveçlerde bi yurtta kaldım bi sene.
2. caddede
şu an pursaklarda oturuyorum-tatlicadiarzu-
aa ne güzel,
demek ankaradasın Şeniz
:1shok: aa bende 4. caddedeyim
dünya küçük işte .....kaydirigubbakcemile3
ne guzel masallah bende iyiyim hatta bende superim ben bu yarismaya 80. etapta basladim bhk cim dun 109. etaptaydik demiii iste o zmandan beri kendime hicbisiy almadim hep zayiflanca alcam diye bugun sabahtan carrefour a gittik bende kendime kizlarima birer kupe hediye ettim onlarin kucuk ciceklibocekli tam onlarain yasina gore benimki kocaman bol yaprakli bakir renkli baya uzun bir kupe sabahtan beri onlari sallayip duruyorum $ikir $ikir $ikirdayip durula:sm_cool: sositososito
ya aslinda arada cikip gitmedigimiz yerlere gidip neler var bakmak lazim
salliyorum valla sekerim $ikir $ikiröle cidden asyacım...
ben de 2 hafta önce ilk kez kendime bi pantalon aldım.
40 bedene düşmüşüm diye..
yoksa benim de yeminim vardı yani,
o derece..
hamilelik vs derken,
çuval giyecektim neredeyse kaydirigubbakcemile3
salla küpeleri salla,
yakışır :lepi:
Selam güzel arkadaşlar oh oh sohbetler yapılmış analizler yapılmış eferim size hepiniz sınıfı geçmişiniz sizlerle guru duyuyorum .
ben sabahtan beri sinüzi,t arısı çekiyorum hap falan kar etmedi malesef. 2 yıl önce sol tarafımından ameliyat olup kurtulmuştum şimdidide sağ tarafım fena ağrıyor bakalım artık hap felanda içmek istemiyorum . yarın regl olmam gerekiyor ama rüyalarım gerçek olursa belki inşallah diyim hamile olurum ayy ne mutlu olurum ilk defa bu kadar kararlı sevinirim bu habere sanırsam ama değilsemde .önümüzdeki klomen ve çatlatıcı iğneyi uygulayacağım .çok istiyorum yaa:) hem böylece diyettende kurtulurum hahahaha.Allahtan hamileliğimde pek almam ben . oluşumda 10 kilo almıştım işin garibi doğumdan sonra almıştım fazla kiloları:))
ayy pek bi çenem düştü demi ortalığı boş buldum kimseler yok ohh bende yaz babamö yaz :))
bhk canim sende sevememissin ankarayi,
ben ankaraya gelin geldim izmirden. hicmi hic sevmedim. nerelere götürdüler nereleri gezdirdiler neyapacaklarini sasirdilar hicde sevmedim.. 4 yil önce en son gittim ankaraya cok degismis cok yüksek binalar yapilmis ama hic sempatik ve güzel gelmedi bana dag bayir gökdelen gibi bina dolu baskada birsey yok.. benim gözüm mavi ariyor benim gönlüm deniz cekiyor.benim burnum yosun balik kokusu özlüyor.
canlarim bugün biraz abarttim 2saat yürüdüm tam. eve geldigimde 14000 adim olmustu. sonra günlük faaliyetler falan derken toplam 16350 adim olmus. isin garibi yürüyüsten geldigimde müthis bitkin ama mutluydum simdi ise enerji doluyum. simdi kalkip iki saat daha yürüyecek gibi canli hissediyorum kendimi.
bu kendimi spora yani yürüyüse kaptirdigimi gösteriyor. yani formuma girdim. nerdeyse gecen yilki formumdayim ya cok seviniyorum..
12,2 km
781 calori
114gr yag harcamisim..
son zamanda biraz kilo almistim yavas yavas veriyorum
sahil sehrinde yetisen biri kuru memleketi sevemez bhk cigim cok iyi anliyorum seni. sende istanbulda yetistin galiba.ordan gelen birine ankara köy gibi gelir cok corak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?