Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar sevindirdin beni cocom. takima bir parca faydam dokunsun cok isterim. ama elimden gelen ancak bol bol konusmak cenem düstü besbelli.kaydirigubbakcemile3

bijom sendede bas agrisi var. hayirdir canim aman dikkat edin mevsim sogukalginliklari icin cok müsait .bir sicak bir soguk. belkide istanbula gittin geldin yer degistirdin uyum saglama zorlugu olabilir acik havada dolas yavas yavas iyi gelir acilirsin güzelim. gecmis olsun.a.s.

teşekkür ederim reyhan ablam valla inan daha kendime gelemedim kafamçokkarıştı
bu arada yazıcam yazıcam unutuyorum, attığın adımları ağzım açık okuyorum valla çok çok tebrikler kaydirigubbakcemile5 bende 10 gündür ne yürüme ne bişey :kedi:

Ahh bijoum sendemi baş ağrısı çektin sorma canım ya gece bile ağrıyla uyanmak ne fena birde gıcık tutuyor beni öksürdükçe daha bi şiddettleniyor ağrı malesef..
Bak eannem öptü geçti:))
cococum saolsun inşallak allah gönlümüzün muradını veriri bir daha ovulasyon ilacı kullanmıcam demiştim ama bu ay olmazsa önümüzdeki ayda yani temmuzda ilaca tekrar başlıcam bakalım allahtan hayırlısı artık bijoumunda dediği gibi beraber doğururuz:))

selam arkadaşlar. 1 haftadır falan yoktum sanırım... annemin evindeym.. bol bol yediriyo sagolsun.. ne spor yapabiliyorum ne diyet.. ayın 24ünde esk e dönmeyi planlıyorum.. dönersem hemen başlıycam sporuma diyetime yeniden.
holivud diyetine devam edicem.
öpğüorum hepinizi. alkisalkisalkis

selam çubuk krakerler kaydirigubbakcemile3

aaahh ah haftasonları hep böyle oluyor,vakit ayıramıyorum gruba..idare edin,kızlar çok yorgun oluyorum..

babalar günü dolayısıyla annemlerdeyiz,eşimle beraber babama bir bağlama aldık.çok güzel çalar babam ama uzun zamandır yoktur bağlaması,biz de alıverdik. çoook sevindi,canım benimm süprizzzzz

ben bugün diyete aykırı davrandım kahvaltıda,hemen söyleyeyim de bari vicdan azabım azıcık hafiflesin.
annem kahvaltıya biber kızartmıştı,fazla olmamakla beraber yedim hem de beyaz ekmekle:bbo: ama fazla değil,neyse pazar kahvaltısı sayalım dimi...

canlar ben çıkmak zorundayım,geçmişi de okuyamadım.annemlere ayıp olmasın,misafirlik işte...eee evlenince böyle oluyor ...sevgiler

selam hanimlar guzel pazarlar dilerimsositososito
babalarimizin babalar gunu kuttlu olsun
allah butun cocuklari anali babali buyutsun insallah:Saruboceq:

bugün zorla 10 bin adimi tamamladim. yürüyüsteyken yagmura yakalandik cabuk döndük. kosu bandinda tamamladim 10bini...... erken yatacagim bugün.. iyi geceler hepinize öpüyorum

iyi geceler takımcım..
4 aydır yaptığım diyetime,
haftasonu güzel bir ara verip,
nefsimi bir güzel şımarttım,
kendimi mutlu ettim.
yarın bomba gibi devam ediyorum inş diyetime :jeyyar:

iyi geceler takımcım..
4 aydır yaptığım diyetime,
haftasonu güzel bir ara verip,
nefsimi bir güzel şımarttım,
kendimi mutlu ettim.
yarın bomba gibi devam ediyorum inş diyetime :jeyyar:

vereliniortak
çook güzel etmişsin canım benim
yarın dediğin gibi tam gaz devam et...
hafta sonunna bir bomba patlat ki tüm kk da duyulsun :jeyyar:

hadi bu gafta birlikte patlatalım diycem de
artık benim bünye isyan eder sanırım
pek kilo eremem sanırım bu hafta

beni biliyorsun cocom,
ben haftada bir kiloya bile ayılıp bayılıyorum..
bomba falan istemez yani

ben de şimdi liste halinde tavizisz uygulayacaklarımı yazıyorum kendime...

hadi hayırlısı...

walla zaten böyle gitsen,
ayda 10 kilo edecek cocom

oh oh bhkcim ne güzel bu haftada süper dereceler bekleriz artık sizden .

annecim vallaha nasıl imraniyorum senin şu azmine bıkmadan yılmadan adımlıyosun vallaha sen yürüyerek gelirdin şimdiye kadar türkiye ye:)))

iyi geceler cocomm.

hg meham seni göçrüyorum aşğıda yaff nicklerimiz pek benziyor

ii geceler 5. Takım şöyle gecerken ugradım kolay gelsİn
hoş geldin
yahu derece beklemeyin benden :mymeka:
haftasonu homini gırtlak yaptım,
azcık harekete geçsin kilom yetmez mi :kedi:

öperim seni mehalim,
iyi geceler....Şeniz

yahu sende kendi rekorunu kırarsın şekerim hareketlenmesi bile kilonun bizim için derecedir:))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…