Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bhk sen benle eğleniyonmu yaff bi bakıyom işiğın sarı bide bakıyom hemen bana cevap vermişin hahahaha seni seni anladım ben onu:))

iyigeceler takımcığım,
ben de yeni geldim ,bir bakınayım dedim.
mehalimin diktiği güzel ceketi gördüm,ellerine sağlık çok güzel olmuş
bhk canım valla arada diyeti bozmak,devamını sağlayabilmek adına çok iyi oluyor...iyi yapmşsın bence
reyhan ablam maşallah sen hakikaten mehalimin dediği gibi,o adımları türkiyeye doğru ataydın,gelmiştin şimdiye kaydirigubbakcemile3 azmine hayranım...
sabah görüşürz,öpüyorum hepinizi

iyi geceler guzeller guzeli takimim bu hafta moralim guzel insallah daha iyi olur bende bir kiloya raziyim haftada bir kilo gitse gobek atarim
mehalimcim caniim ne guzel ellerine saglik bu ceket harika olmus
reyhan ablam bir tane takimin gulu o
onda olan kimsede yok dedimya mehalimlen bu reyhan abladan baana guzel bisiy bulasti koko$luk cok guzelim bugunlerde ayy ayyy yine oyle citipiti hanim hanimcik dolaniyom ortalarda cumartesi aksami bebek gormeye gittik cok kalabalikti 3 kultur birlesmisti hem turk hem arap hemde fransiz e$ dost toplandi
fransiz kadin bu 4 cocuk seninmi cok genc cok guzelsin diye ilfifatlar yagdirdi
beni daha once kilolu goren esimin cocukluk arkadasi maroken bir adam tr ye dugunumuzede gelmisti ne kadar zayiflamissin bravo falan dedi onun eside hamileymis bu hafta sonu oda dogum yapacakmis cok kilo almis e$i
benim e$imde sorma gari nasil zayifladigini diyo benide soktu diyete ac ac dolaniyoz diyo
veeee e$imden 2 kilo daha gitmis dedim ne yiyosun i$yerinde dedim hicbisiy sadece kahveyle bir kuasan yiyorum demezmi sen listeye uymuyomusun diye bide firca attim adama gittigimiz yerde herkez ne listesi diye sormaya basladi
iste boyle kizlaar bende tam liste yi takip ediyorum $u an insanlar bana moral oldular daha bir heves geldi 2. listenin 1. gununu daha kazasiz belasiz atlattik $ukur allah devaminda klaylik versin hepimize
hadi optum herkezi yarin gorusurz

Son düzenleme:
Günaydın güzeller, dün hiç uğrayamadım, İstanbula gitmeden önce bitirip teslim etmem gereken sipariş kurdele nakışlarım vardı onları çabucak halletmeye çalışıyorum o yüzden bugün ve yarında ara ara gelebileceğim..

Mersa gelirse diye yazıyorum eğer ben yokken gelirse burada olan arkadaşlarımız lütfen son analize bakmasını söylesin yazması gereken deneyimi var bunu atlayıp mersanın yazısı için analiz cevabını bekletmeyelim...

herkese günaydın a.s.
artık eve geldim yürüyüşler başladı. saat 9 da çıkmadan da size bir uğrayayım dedim. dün akşam değişiklik olsun diye yarım avuc kuruyemiş ve bi yulaflı bisküvi yedim anam sabah tartı hemen 200 gr fazla gösterdi :1shok: umarım onlar yapmamıştır :çok üzgünüm:
belki bugün yine 5 gün 5 gıda ya başlarım. daha kahvaltı etmedim. ya da normal herzamanki gibi devam ederim bilmiyorum yürürken karar verip dönüşte alışveriş yapıcam ona göre -tatlicadiarzu-

kallisim günaydın a.s. kolay gelsin çok mu işinn.. gelim yardım edim

günaydın takımın güzel hatunları inşallah hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz bende bu günlerde stres tavanda allahım güzel stressiz günler istiyorum
bijoux canım seni gördüm günaydın kaliste benim için bişey yazmış anlayamadım senin bilgin varmı

mersacım,
takımın en iyi kilo verenisin analizde..
deneyimlerini paylaştığın bir mesaj yazman gerekiyordu galiba...

kallisim günaydın a.s. kolay gelsin çok mu işinn.. gelim yardım edim

bijocum günaydın şekerim, işim çok koş gel sporuda yolda yapmış olursun koşarken :roflol:

aslında benim kabahatim, aylar öncesinden söylendi ama ben son ana bıraktım, şimdi hem işleri yaptığım kız 20 güne evleniyor hemde ben yola gideceğim :mymeka: uykudan feragat edeceğiz artık ne yapalım lmaz:

canım yaa şok diyeti bir kaç gün sonra yapsan çok fazla yapıp böyle azıcık yediğinde kilo almaya başlayacaksın belkide başladın bile, biraz normal düzeninde git çok fazla kısmadan, çünkü çok kilo verdin geldiğinden beri analiz sonucundada bellia.s.

mersacımda gelmiş alkisalkisalkis onu bekliyorduk...

günaydın takımcık...
kolay gelsin kallisim..
bijom ne güzel eve dönünce insan istediği gibi yiyp içip sporunu yapabiliyor değil mi.

bu arada hatırlatma ;

bugün 3. listenin 3. günündeyiz :

3.gün sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam,çay kahve

öğlen:2 şişe ayran,2 grissini,1 salatalık

ikindi: 2 grissini,çay kahve

akşam: 1 tabak domates çorba,1 tabak ezme patlıcan veya ıspanak,120 gr. biftek veya antrikot(ızgara),1 kase mevsim salata

yatarken: 1 greyfurt veya 1 portakal

not: pişmiş pirinçten 5 silme kaşık hesaplanacak

ben de şimdi liste halinde tavizisz uygulayacaklarımı yazıyorum kendime...

hadi hayırlısı...

:

yaşa sen :lepi:
listeler baya faydalı oluyor.. insan disipline oluyor.
hadi başla bakalım canımcım bugün...
a.s.

iyi geceler cocomm.

a.s.

oooo
güzel bayan
ne güzel iltifatlar almışsınız
artık asyacımı kimse tutamaz...
canım yaaa erak ettim seni bir fotonu göster bari bize ilk ve son halin

günaydın Kallisim
yaa kurdele nakışı mı yapıyorsun ne güzel
ellerine sağlık
kolay gelsin zemuszemus

bhk tamam canım bir bakim şimdi vay be bu günleridemi görecektim sabah yine yürüyüşten gelirken bir site sakini beni tanımadı o kadar hoşuma gittiki keyfim yerine geldi

mersacım,
takımın en iyi kilo verenisin analizde..
deneyimlerini paylaştığın bir mesaj yazman gerekiyordu galiba...
a.s.

bu arada günaydın takımcım......
günaydın şekerim... kendime bir :mymeka: hatırlatma ben hala sana bir şey yazacağım mutfakta bekliyor ama pc başına gelirken unutuyorum bir dahakine söz sositososito

günaydın takımcık...
kolay gelsin kallisim..
bijom ne güzel eve dönünce insan istediği gibi yiyp içip sporunu yapabiliyor değil mi.
günaydın cnım hoşgeldin.. hatırlattığın iyi oldu ben adün sapıttım çünkü bugün toparlıyım :gitme:

günaydın Kallisim
yaa kurdele nakışı mı yapıyorsun ne güzel
ellerine sağlık
kolay gelsin zemuszemus
ne yapayım canım opuyorumnanaktan benim işimde hobi üzerineydi talihsizlikler birbirini kovaladı ama evdede boş durmamaya gayret ediyorumopuyorumnanaktan sadece sosyal hayatım olmadığı için çevrem yok yaptıklarım aslında çevresi olan bir insan için düzenli maaş ile çalışan bir kişi kadar gelir getirebilir fakat böyle bir ortamım yok işte mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…