- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.741
hoş geldin
yahu sende kendi rekorunu kırarsın şekerim hareketlenmesi bile kilonun bizim için derecedir:))9
bhk sen benle eğleniyonmu yaff bi bakıyom işiğın sarı bide bakıyom hemen bana cevap vermişin hahahaha seni seni anladım ben onu:))
:jeyyar: :jeyyar::jeyyar:
a niye eğleniyim ben senle yawlmaz:
kallisim günaydın a.s. kolay gelsin çok mu işinn.. gelim yardım edim
ben de şimdi liste halinde tavizisz uygulayacaklarımı yazıyorum kendime...
hadi hayırlısı...
:
iyi geceler cocomm.
iyi geceler guzeller guzeli takimim bu hafta moralim guzel insallah daha iyi olur bende bir kiloya raziyim haftada bir kilo gitse gobek atarim
mehalimcim caniim ne guzel ellerine saglik bu ceket harika olmus
reyhan ablam bir tane takimin gulu o
onda olan kimsede yok dedimya mehalimlen bu reyhan abladan baana guzel bisiy bulasti koko$luk cok guzelim bugunlerde ayy ayyy yine oyle citipiti hanim hanimcik dolaniyom ortalarda cumartesi aksami bebek gormeye gittik cok kalabalikti 3 kultur birlesmisti hem turk hem arap hemde fransiz e$ dost toplandi
fransiz kadin bu 4 cocuk seninmi cok genc cok guzelsin diye ilfifatlar yagdirdi
beni daha once kilolu goren esimin cocukluk arkadasi maroken bir adam tr ye dugunumuzede gelmisti ne kadar zayiflamissin bravo falan dedi onun eside hamileymis bu hafta sonu oda dogum yapacakmis cok kilo almis e$i
benim e$imde sorma gari nasil zayifladigini diyo benide soktu diyete ac ac dolaniyoz diyo
veeee e$imden 2 kilo daha gitmis dedim ne yiyosun i$yerinde dedim hicbisiy sadece kahveyle bir kuasan yiyorum demezmi sen listeye uymuyomusun diye bide firca attim adama gittigimiz yerde herkez ne listesi diye sormaya basladi
iste boyle kizlaar bende tam liste yi takip ediyorum $u an insanlar bana moral oldular daha bir heves geldi 2. listenin 1. gununu daha kazasiz belasiz atlattik $ukur allah devaminda klaylik versin hepimize
hadi optum herkezi yarin gorusurz
Günaydın güzeller, dün hiç uğrayamadım, İstanbula gitmeden önce bitirip teslim etmem gereken sipariş kurdele nakışlarım vardı onları çabucak halletmeye çalışıyorum o yüzden bugün ve yarında ara ara gelebileceğim..
...[/B][/COLOR]
a.s.mersacım,
takımın en iyi kilo verenisin analizde..
deneyimlerini paylaştığın bir mesaj yazman gerekiyordu galiba...
günaydın şekerim... kendime bir :mymeka: hatırlatma ben hala sana bir şey yazacağım mutfakta bekliyor ama pc başına gelirken unutuyorum bir dahakine söz sositosositobu arada günaydın takımcım......
günaydın cnım hoşgeldin.. hatırlattığın iyi oldu ben adün sapıttım çünkü bugün toparlıyım :gitme:günaydın takımcık...
kolay gelsin kallisim..
bijom ne güzel eve dönünce insan istediği gibi yiyp içip sporunu yapabiliyor değil mi.
ne yapayım canım opuyorumnanaktan benim işimde hobi üzerineydi talihsizlikler birbirini kovaladı ama evdede boş durmamaya gayret ediyorumopuyorumnanaktan sadece sosyal hayatım olmadığı için çevrem yok yaptıklarım aslında çevresi olan bir insan için düzenli maaş ile çalışan bir kişi kadar gelir getirebilir fakat böyle bir ortamım yok işte mafoldumben
günaydın Kallisim
yaa kurdele nakışı mı yapıyorsun ne güzel
ellerine sağlık
kolay gelsin zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?